Nekaj casa nazaj je sosed (nekaj cez 70 let) vsem v bloku (stiristanovanjski) zamoril, da moramo VSE smeti vedno v vrecki metati v kanto. Tudi v tisto kanto z bioloskimi odpadki pasejo smeti v vrecki. Ker drugace on ne more kante ocistit.
Meni se kar srce trga ko v tisto kanto z organskimi odpadki mece plasticne vrecke.. Kaj naj naredim. Dopovedati si ne da.. :((
Koliko je pa velika ta kanta? Kaj pa če bi se zmenili, da bi vanjo vedno eno veliko vrečo dali, pa potem notri vsi organske ostanke metali, da bi on potem kanto lahko očistil. Iz tsite vreče bi pa organske smeti že potem stresli ven (v zabojnik).
Seven* -> Upokojenci.. grrr.. (31.1.2005 9:36:20)
Kolikor jaz vem komunalno podjetje samo strese vse noter v svoj zabojnik. Tud ce bi bila vreca bi sla pa vreca poleg. Ma zdi se mi ze butasto ideja, da mora kanto za smeti cistit. Krneki. Prevec cajta imajo, pol se pa z neumnostmi ukvarjajo.
KIRA -> Upokojenci.. grrr.. (31.1.2005 10:17:00)
povej komunali - men se zdi, da je to prepovedano - biološki odpadki se ne smejo v plastičnih vrečkah not metat. pa bo kazen plačal.
A kakšne razgladljive vreče pa ne obstajajo? Meni bi pa poleti tudi smrdelo, če bi se tisti ostanki odpadkov notri razkrajali. No, saj ne vemn, si predstavljam.
Gina -> Upokojenci.. grrr.. (31.1.2005 10:35:40)
Hi, hi, ta se pa spomni. Ma očitno preveč časa. No, pri nas imamo tudi takšno kanto, pa je še nikoli nisem zavohala poleti. Vsaj ne bolj kot navadne...;)
Seven... ta tvoj Ž. pa je res ta pravi! Hihihi! Ej, prav zanimivo je imet takšnega soseda, veš koliko zgodbic potem lahko pripoveduješ dalje - mi se pa smejimo! :)-:)-:)-
dory -> Upokojenci.. grrr.. (31.1.2005 12:00:03)
Jah na stara leta kdove kake muhe bomo meli mi :)-