lex -> RE: aparat za peko kruha (2.3.2008 11:40:48)
|
Tud jaz sem se iz tega razloga odločila za ta aparta. Največkrat je v uporabi, poleg mikserja[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. pravkar mi dela testo za lepinje in ne rabim študirat a sem jih kupila ali imam kruh, ko gre prejšnji proti koncu pač poknem not vse sestavine in najkasneje čez 3 ure in 40 minut je kruh pečen. Nič ne rabim bit doma, ko se mi kruh peče. Midva imava tega iz spara, ki je bil v akciji nekaj manj kot 50€ Ima 2 metlici, ker je menda pomembno. Jaz bi kupila istega, ker itak uporabljam: hiter program (za razne hoferove mešanice), basic (za recepte iz knjižice aparata, in hoferove mešanice) - pač odvisno koliko se mudi, pridejo na obeh zelo lepi kruhi ven, program za polnozrnat kruh, ko imam cela semena in seveda program za izdelavo testa- razne lepinje, tortijlje, buhteljni, potice,... traja 2 uri z vzsemi vzhajanji, pa še študirat ti ni treba amapk samo not namečeš pa je. Edino, da ne boš na začetku razočarana - skorja kruha je takoj po peki trda. Jaz potem pustim kruh še nekaj časa not (kakšnih 10 - 20 minut, če pa me ni doma pa tudi dalj - 1 uro ima ogrevanja, da se ti ne navlaži spodnja stran) in je skorja super mehka. Na začetku se pač držiš recepta kot pijanec plota, da ti uspe, potem pa že začneš eksperimentirat (ali pa po pomoti narobe moko not daš, pa je kruh še boljši[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image])
|
|
|
|