|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A ima katera ginekolog. v Domžalah????
31.1.2005 8:25:09   
sonjakk
Kot lahko razberete iz spodnjega sporočila sem postala:nosecka:; seveda pa zaradi narave mojega dela to predstavlja določeno skrb:

Delam namreč s kemikalijami (mutagenimi, kancerogenimi, teratogenimi itd.), tudi če delam samo v pisarni (kar bi po mnenju delodajalca tako okolje že zagotovljalo moje in otrokovo zdravje), kar seveda ni res, bi bila izpostavljena kemikalijam, saj so laboratoriji vedno odprti - imajo zračenje na hodnik, po hodnikih nam smrdi po kemikalijah, smo nad industrijsko halo (zastekljeni hodnik z nikakršnim tesnenjem) iz katere spet prihajajo smradovi…(potekajo destilacije topil iz onkološkega inštituta itd.), hlapi pa kot veste, se zadržujejo več ali manj zgoraj....-torej v naših prostorih...

Vem kaj naredi delodajalec z nosečnico, postrani jo gleda, ima večinoma raje, da gre na bolniško….; za nosečnico je to en sam stress, bolje da gre na boliško; tako mi je rekla moja bivša ginekologinja, ko sem bila prvič noseča in sem ji razložila situacijo.
Mislite, da je v Domžalah kakšna taka ginekologinja?
Katero ginekologinjo naj izberem (najraje v Domžalah - dr. Strah ali dr. Veber??????-lahko katera predlaga), da bo imela posluh za moj problem.
D
anes zjutraj (sem prva prišla na oddelek, sem kar na stežaj odprala okna, da bi se vsaj malo prezračilo - kljub -13oC, sam kaj ko se hodnikov nikakor ne da prezračit...

Po eni strani tako srečna, po drugi pa že v skrbeh...
Neposredna povezava do sporočila: 1
31.1.2005 11:08:15   
Anonimen
Jaz ti vsekakor predlagam dr. Strahovo.
Srček je in bo sigurno vse naredila, da boš šla na bolniško.

Veliko sreče!

(odgovor članu sonjakk)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
31.1.2005 12:00:41   
lana 5
Jaz tudi mislim da bo dr. Strah pravi naslov.

(odgovor članu sonjakk)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.1.2005 12:06:39   
sonjakk
Točno take razmere so kot sem opisala, zadnje čase pa je še huje, ker so nam začeli nekaj gradit, tako, da imamo vhod - prehod do ven (na malico) skozi to ind. halo. Sam varnostni inž. priznava, da če bi prišla inšpekcija, ne bi dobili dovolje za delo te hale. Pri nas je nekaj let nazaj bilo določeno zračanje po hodnikih, dokaj OK, vendar pa so pred dvemi leti napeljali nekaj prenavljali in to zračenje odstranili, tako, da se sedaj smrad, ko enkrat pride še cel dan zadrži na hodniku in se nikakor ne more razkaditi, ker nima kam. Že leta opozarjamo na slabo tesnenje in smradove, dajemo v letne plane oddellka, pa nikoli nič...., sedaj pa si rekli, pa saj je tako brez veze, saj bomo žez tri letra itak vse prenovili (verjetno kar podrli in na novo zgradili), toliko...

Upam, da bom lahko dobila bolniško, ker trenutno se ne želim obremenjavati s tem in bojevati boje, kdo ve mogoče pa potem. Hvala za informacije.
Problem je tudi, da imam službo le za določen čas..., malo težko se je izpostavljati....

P.S.: TO JE OKOLJE V KATEREM DELA DOJEČA MATI (namreč še dojim)+ NOSEČNICA; potem me pa še čudno gledajo, ker sem šefu omenila, da ne morem trenutno delati v laboratoriju; v smislu, ja ženska pa kolk časa boš pa še dojila - imam 23 mesečnega otročka...

(odgovor članu sonjakk)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.1.2005 12:49:51   
sabini
ojla kakor sem jaz seznanjena in vem da drži , če delaš s kemikalijami te mora dat na bolniško ali pa najti ustrezno delovno mesto kjer ni dela s kemikalijami. Povej da se slabo počutiš v službi malo še jamraj pa bo

(odgovor članu sonjakk)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.1.2005 21:58:53   
puri
Kolikor sem jaz slišala, vsi veliko bolj hvalijo dr. Strahovo....jaz sem šla tut zdej k njej, ko je šla dr. Žajdelova v pokoj(ona te je drugač tut prec dala na bolniško, samo da si ji mal pojamral)

lp:)

(odgovor članu sonjakk)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.1.2005 21:58:58   
puri
Kolikor sem jaz slišala, vsi veliko bolj hvalijo dr. Strahovo....jaz sem šla tut zdej k njej, ko je šla dr. Žajdelova v pokoj(ona te je drugač tut prec dala na bolniško, samo da si ji mal pojamral)

lp:)

(odgovor članu sonjakk)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?