Naty*
|
Ok sm se mal pomirila...strij pa gub pa res nočm dobit ... Bom probala nardit povzetek mojega doooolgega posta, ko sem komentirala čist vse. Zdej grem po spominu tko, da ne bit jezne, če mi ne bo čist ratalo. Na hitro... kužka je zdej na antibiotikih, protibolečinskih tabletah za tačko in ranitalu za želodec. Včeri cel dan ni mogla vstat (js pa v jok za vsak ko sm jo pogledala), dons je pa že bolš, pa celo apetit se je vrnu . Verjetno je kej pojedla, ko je bla spuščena in je tekala po jasah in gozdu. Sicer jo skoz gledava, ampak preden midva prideva do nje, lahk že marsikaj poje. kasso, Estrella* in ostale lastnice kužkov res vse vemo, kako veliki so stroški veterinarja. Vemo pa tud, da je kuža družinski član in da napraskaš zadnji denar, če je treba sam da bi ga pozdravil. Estrella* so pa tud žal še vedno ljudje, ki jim je pes samo čuvaj okrog hiše in ko je kaj narobe ga rajš dajo ustrelit (celo ne injekcijo), pa kupijo drugega. Js sm HB dobila , ki je z mano vred dobil (posvojil ) tud mojo kužko in vse kar gre zraven. Sprehodi, kopanje, krtačenje, hranjenje in seveda stroški. Ga je tolk prevzela, da jo ma čist isto rad po treh letih, kot js po desetih . edina hvala za skrb, ni blo nč ko sta padla. Sam te naše stopnice bo treba pokrit, preden se komu še kej hujšga zgodi. Glede kolegice se pa ne sekiraj, sej veš js pravim, da pač naredi po svoje, ko majo pa raznorazne komentarje, pa skoz eno uho noter, skoz drugo ven. Sej ti ni nč ona kupla, kaj se pol sekira zatebe... Katina sploh ne govori, da bi se situacija od Naje ponovila . Pazi se, pridno zapisuj gibe, me bomo pa stiskale pestke pa ti pošiljale , da bo vse vredu z vama obema . špelin@ super, da so te porihtali in spustili domov . Me je pa kr bolelo, ko sm brala, kaj so ti po zapestju delali . čmrlika ne nas strašit z rojevanjem , sej veš, da smo vse že čist na trnih. aurora dobr zrihtajta dons . hijenca js sm dala kozmetično torbico, copate, vložke, fotoaparat in ostalo kr v nahrbtnik. Drug nahrbtnik sem pripravila pa s cunjicami za malega, pa ga bo oči prinesel v P, ko pride po naju . Sej gremo sam za par dni, pa še to ne v nek hotel , tko da se ne obremenjuj preveč. barbaw še mal da vas že končno zapustijo tele bolezni, **** , da je migrena mimo. Ostalim, ki trpite za krči, bolečinami, nespečnostjo, grozljivim apetitom, nervozo in še čem pa sporočam, da smo v istem klubu . Ampak sej bo čez manj ko dva meseca (kakor pri keri) že vsega konec ! No tole je približno petina tistga, kar sem napisala prej tko, da se zavedam, da sem marsikaj pozabla. Bom pa še sproti kaj napisala .