Anitka -> RE: Majčice '08 - 3.del (8.4.2008 19:26:39)
|
Hajli hajlo! Vas sploh nimam časa v celoti prebrati in komentirati tako ste pridne s pisanjem. In vidim, da bo kmalu padlo 4. nadaljevanje [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] To pa ni samo tak, zato bravo me. Katera ga bo odprla naj pri odpiranju spet uporabi znakec[sm=smiley20.gif], naj se vidi da smo majčice iz pravega testa.[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Mene čaka sedaj ena gora likanja. Sicer ne bom vsega danes, malo pa bi si rada zmanjšala kup. Sicer sem še kar v redu glede na to, da je moj dragi še vedno odsoten[sm=smiley19.gif] Jutri takšnega časa ga bova z otročkom verjetno že imela zase[sm=smiley1.gif] Komaj čakam. Za GoYo mislim, da je še 3v1, ko izvem pa kaj novega pa sporočim. Jaz sem že tudi zelooooooooooo radovedna katera bo naredila otvoritev čvrstih majčic[sm=smiley36.gif] Glede deodoranta pa bom tudi jaz še kar naprej uporabljala Fenjal s katerim sem več kot zadovoljna. Se pa tudi jaz sedaj v nosečnosti malce bolj potim. Naty upam, da bo s tvojo kužiko vse o.k.[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Suzy jaz sem na CSD-ju uredila že čisto vse (paket in starševski dodatek za celo leto - za prvih 105 dni in drugih 260 dni ) Ko bom imela matično številko otroka pa odnesem še tisto na CSD. Pa je rekla, da se ne mudi takoj prvi teden s papirji tam skakati. Estrella jaz bom pa še malo delala potem vam bom pa tudi jaz lahko poročala kako fino je biti doma. Delala bom do 28.4., s tem, da imam naslednji četrtek in petek dopust. 29.4. pa začnem s porodniškim dopustom. TamaraJ me pa še kar vztrajamo z urejanjem hiš, kaj? Upam, da nas ne prehiti prej Rim.Nam bodo ta teden dokončali sobo tako, da jo bomo morda naslednji teden že lahko opremili s pohištvom, pa dokončati morajo še dela okrog oken in takrat me čaka še enkrat čiščenje le-teh, pa še fasado bomo delali in seveda bo potem treba okna čistiti še enkrat.[sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif] Za [sm=duda.gif] pa nimam še nič oprano.[sm=zardeva.gif] Edinaos me veseli, da imaš vsaj normalno osebno zdravnico. G pa bo res treba zamenjati. Glede kolegice pa si ne jemlji k srcu. Takšno kolegico dobiš lahko na vsakem vogalu. Kar sprosti se, zavrti se v čudoviti princeskini sobici in si zažvižgaj "Vrag naj vzame..." Špelin@ upam, da si o.k. Čmrlika ti le počivaj in se oglasi, ko boš lahko. Glavno je, da sta o.k.
|
|
|
|