Soncnica Sandra ***
|
Dobro jutro, dober dan so ! No danes bo spet bolj turobno vreme . Ko človek pogleda ven vidi da bo vsa trenutek pričelo deževati. Me kar v slabo voljo spravi tako vreme. Drugače pa je bilo danes spanje Ok, samo dva nočna pohoda do WCja in pa spala sem od 10.30 do 8.15. za mojega da ni nagajal mamici, da je lahko pančala. Čmrlika in Katina: dobro opravita danes Taula: jaz sem papirje za porodniško oddala v ponedeljek v sredo ali pa v četrtek pa sem že dobila sklep in odločbo za dodelitev paketa oziroma enkratnega denarnega zneska in pa za porodniško. Morem reči, da so bili kar hitri. Estrella: za uspešno opravljen pregled. Zdaj pa še samo CTGji praviš. Fino bo poslušat bisti BUm Bum ko slišiš kako razbija srček kajne? Glede vaginalnih pregledov se pa čisto strinjam s tabo, da jih je bilo 7 dovolj, tudi sama sem jih imela ful, ker se mi je MV krajšal, ampak sedaj mi ga pa že na zadnjih dveh pregledih ni več merila, tako da je najbrž vse OK. Naty: ful leeeeeep buši pa nobene strije Pa upam, da kmalu dobiš papirje za porodniško, ker 14 dni je pa res too much, da ti jih še niso poslali. Jaz sem jih dobila po parih dneh. Anitka: za včeraj dopolnjenih 32.tednov. No drugače smo pa pri nas včeraj začeli z MŠ in moram reči, da sem kar malce razočarana nad vsem. Najprej nam jo dajo en mesec pred PDP, potem traja eno uro (no jaz se skoraj toliko časa vozim do ZD). Sej drugače res ne vem koliko časa bi jaz lahko sedela na tistih neudobnih stolih z nizkimi naslonjali, ampak: kratkomalo poden!!! Pa še una medicinka ki predava se mi zdi ful "zadrgnjena". Ja veste: porod je naravna stvar in MORA boleti. EA in podobne stvari, to so samo modne muhe, .... in podobne. Pa da tisti očki, ki so zraven pri porodu, da naj bodo zadnjo uro rajši tiho ali pa gredo ven za tistih nekaj minut, ko se rodi. Mislim???? Kaj ni čar vsega, da je ravno takrat prisoten, da prvič skupaj vidita dojenčka? Joj moj je bil čisto penast ko sva šla domov. Sej jaz ga čisto razumem. Una medicinka je res bla mal čudna, no starokopitna bi jaz rekla. Bomo videli kaj bo spet izumila na naslednjih predavanjih. Zdej pa grem poiskat kaj za v mooj želodček, ....
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|