Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 4.3.2008 15:10:53
|
|
|
|
jana81
|
notranjke eno vprašanje.... sam se mi ne smejat... Kam spada Cerkno? oziroma a je to blizu vas?
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 4.3.2008 15:12:54
|
|
|
|
aurora28
|
Bravo Tally za 30. tednov!
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 4.3.2008 15:15:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally No tok mal za spremembo... Če pa katero zanima še kak moški primerek arabske estrade pa kar na dan z besedo.... No če maš kakšnega goood looking, ga kr pripopaj A bi bil tale uredu ?
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 4.3.2008 15:16:49
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 notranjke eno vprašanje.... sam se mi ne smejat... Kam spada Cerkno? oziroma a je to blizu vas? še naprej od Idrije
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 4.3.2008 15:18:03
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: tally No tok mal za spremembo... Če pa katero zanima še kak moški primerek arabske estrade pa kar na dan z besedo.... No če maš kakšnega goood looking, ga kr pripopaj A bi bil tale uredu ? meni je preveč pocukran
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 4.3.2008 15:27:05
|
|
|
|
aurora28
|
Kasso kakšen medo je vaš . Ful je kjut . Kako pa sta psičko in tamalega/tamalo spoznali z njo?
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 4.3.2008 15:34:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: tally No tok mal za spremembo... Če pa katero zanima še kak moški primerek arabske estrade pa kar na dan z besedo.... No če maš kakšnega goood looking, ga kr pripopaj A bi bil tale uredu ? meni je preveč pocukran Pa verjetno je premlad... čaki tale je že orenk čez 40 star...Ta bo boljši... Drugače pa je najbolj popularen daleč na okoli in tudi v Sloveniji sem ga že slišala... Amr Diab Grem zdaj pokukat tvoje kosmatince... Ko si se pa potrudila z klikanjem, moram...
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 4.3.2008 15:42:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Kasso Full je lepa mrcina- tudi Ernest je faca. Ampak otroka sta pa tok kjut... kot angelčka... Blod koderčki ...se že topim
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 4.3.2008 15:47:13
|
|
|
|
Estrella*
|
Imela sem še 1/2 kg govejega mesa za golaž in nisem vedla kaj bi z njim. Zato sem ga popražila na čebuli, dodala na tanko narezan korenček, brokoli, cvetačo, ohrut, krompirček, zeleno in grah. Začinila z majaronom, lovorjem, poprom, paradižnikovim koncentratom, sladko papriko in malo soli. Zalila z vodo in kuhala trićetrt ure, dadala zelenjevno in govejo kocko in zakuhala malo pašte. Evo Aurora, čisto na 1 strani se je nahajal post. Meso je pa lahko katero koli, saj vse paše. Katina: kje se skrivaš?? Kako je bilo na pregledu? Že nestrpno čakamo, da se javiš!
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 4.3.2008 15:52:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa dober kaj je zdaj to..nobene nikjer? Pa tud to da ni na Vrhniki niti pikce snega ni fer... jaz pa komaj čakam da Samii pokažem sneg... Kje je zdaj tistih pol metra do nižin???
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 4.3.2008 15:55:34
|
|
|
|
*Tiana*
|
Pozdravljene vse Majčice. Res ste prave klepetulje in sem rabila kar nekaj časa, da sem vas prebrala (samo 3. del). Upam da me sprejmete medse, saj sem tudi sama majčica in sicer je moj PDP 1.5.2008. 2. sem in zdaj so nam napovedali luleka (ime še izbiramo), kaj bo pa v resnici pa bomo videli. Doma imam pa lepo živahno punco staro nekaj čez 3 leta. Ker bom do poroda doma (bolniška, porodniška) bom imela malo več časa zase, tako da bom tudi jaz lahko prispevala kakšen post. Če še sprejemate nove članice seveda, pa če ni predraga članarina. No ja za nekaj kavic tudi jaz lahko pristavim. Zaenkrat lep pozdravček, kaj več pa v nadaljevanju.
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 4.3.2008 15:57:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Tiana dobrodošla.
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 4.3.2008 16:03:02
|
|
|
|
barbaw
|
Tiana dobrodošla. Boš nam mogla pomagat naklofat 4. del do maja.
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 4.3.2008 16:05:37
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz grem malo počivat, ker me tole vreme daje. Pika je danes izredno živahna. Se ne spomnim, da bi sploh kaj spala. Danes je moj mehur v neusmiljenju.
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 4.3.2008 16:06:47
|
|
|
|
valentina2006
|
OJLA ... Sm tko vesela, da sem srečn pršla domov, je snega k . IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Samo da ne bo reagirala kot moja sestra, ki se je hotela skregati z babico. barbaw: IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Če ga ni bilo v decembru in januarju ga tudi zdaj ne rabimo. Anitka: Se strinjam... no zdej je že prepozn... sneg je tle... in jest ga kumi sprot z balkona kidam. aurora28 in Katina: Tud mene je ponoč dajal in nisem mogla spat tally: za tednov Čmrlika: *Tiana*:
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 4.3.2008 16:08:54
|
|
|
|
aurora28
|
Tiana dobrodošla! Smo vsako novo majčico vesele. Estrella* superca si . Hvala ti. Bom v četrtek ali jutri skuhala to enolončnico.
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 4.3.2008 16:11:35
|
|
|
|
Estrella*
|
Tiana: DOBRODOŠLA MED MAJSKIM ČVEKAM! Upam, da boš prispevala svoj delež k 4 delu Da te uvrstim na naš seznamček, bi te prosila., če nam zaupaš še nekaj podatkov ( Ime fantka, porodnišnica, kateri letnik si, mere; kilogramčki i obseg bušija) pa še datum naslednjega GP-ja! Sem zahtevna, a ne? Jana: Cerkno spada pod severno primorsko regijo. Če grež do Žirov zaviješ desno in še nekaj km voziš proti SZ pa si tam.
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 4.3.2008 16:13:32
|
|
|
|
Estrella*
|
Tally: za 30 tednov. Rim se bliža nezadržno!!!!!Čeprav si po eni strani želim, da bi bilo že vse za mano. Z dneva v dan sem bolj okorna in zmatrana
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 4.3.2008 16:14:01
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Kasso kakšen medo je vaš . Ful je kjut . Kako pa sta psičko in tamalega/tamalo spoznali z njo? Trenutno ni tako kjut, ker izgublja dlako in ni ne okopana, ne postrižena, ampak preden grem rodit, jo moram uštimat, da bo lepa za dojenčka Ko smo prinesli novorojenčka domov, smo dali lupinico na tla, da ga je povohala. Sprejela pa ga je itak brez kakršnih koli problemov. Najbrž pa pripomore k temu tudi to, da se razmere zanjo niso nič spremenile ali pa njen umirjen značaj. IZVIRNO SPOROČILO: **** Pa verjetno je premlad... čaki tale je že orenk čez 40 star...Ta bo boljši... Drugače pa je najbolj popularen daleč na okoli in tudi v Sloveniji sem ga že slišala... Amr Diab Grem zdaj pokukat tvoje kosmatince... Ko si se pa potrudila z klikanjem, moram... he he, ja ta je boljši, le malo preveč hodi v fitness za moj okus IZVIRNO SPOROČILO: **** Kasso Full je lepa mrcina- tudi Ernest je faca. Ampak otroka sta pa tok kjut... kot angelčka... Blod koderčki ...se že topim iii hvala Ernest je bil res faca, ma ne vem kam je izginil, veterinarka pravi, da jih pogosto kradejo... pa še kastrirali smo ga, da se ne bo pretepal okoli... pa ga že dobra dva meseca ni..... tamaladva pa itak prava angelčka, v katerih se skriva mali
< Sporočilo je popravil kasso -- 4.3.2008 16:19:38 >
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 4.3.2008 16:18:39
|
|
|
|
kasso
|
Tiana, dobrodošla!! Estrella, za seznam pa prosim če popraviš kg na + 8 in cm 101
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 4.3.2008 16:24:21
|
|
|
|
špelin@
|
*Tiana*, welcome ****, sem preklikala vse linke Res je en poseben glasbeni stil, ampak gre hudirjevo hitro v uho In kako so tele pevke fejst In tale Amr Diab je... grrrrrr... valentina2006, kje imaš ti ta sneg? Pri nas je grozno turobno in ščijeeeee barbaw, odpočij si. Tudi moj mali je danes divji in prav grob v premikih, me že vse boli kasso, tvoja je res en dobrodušen medo Estrella* in aurora28: smo spet pri hrani, aaa?
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 4.3.2008 16:28:47
|
|
|
|
*Tiana*
|
Hvala vsem za dobrodošlico. Full sem se nasmejala že, ko sem vas prebirala, tako da sem se vam zelo rada pridružila. Estrella Z veseljem bom pomagala da se do 4. dela priklofamo. Moji podatki (res si zahtevna): - letnik 77 - ime še ni izbrano, ampak vodi pa Erazem - Kranjska porodnišnica - kilogrami +10 zaenkrat, pa gre zadnje čase full hitro gor - naslednji GP bo 19.3. - bušija pa niti enkrat nisem še pomerla, pa tud pravega metra za to nimam (bom ob naslednjem obisku mame, ki ima šiviljski meter, če se bom spomnila) Nisem veliko uporabljala foruma in še ne znam prav dobro pisat postov. Kakšen navaden smiley mi še gre, ker ga sam pritisneš, pogruntat moram pa še kako se citira, kako se da kakšen trakec v opis in ostalo, ampak kot sem rekla zdaj bom imela več časa za to, pa bom že počasi not pršla. Prej ste pisale o upoštevanju babičinih navodil ob porodu in rada bi povedala, da sem jaz ob prvem porodu jo full upoštevala, ker itak nisem imela pojma kaj se dogaja in sem samo čakala navodila. No najprej se je porodila glavica, potem naj bi počakali na drugi popadek za ponoven pritisk, ampak mi je babica nardila paniko, da moram takoj pritisnit, da se bo otrok zadušil. In seveda sem ubogala, hkrati sem mi je še sestra oz. pomočnica babice obesila na trebuh, da je otrok prehitro ven skočil in je moj presredek šel v franže. Ampak se je vse zacelilo in upam da ga ob drugem porodu obdržim celega.
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 4.3.2008 16:43:08
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ valentina2006, kje imaš ti ta sneg? Pri nas je grozno turobno in ščijeeeee špelin@: Gorenjska ... se že umirja ...
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 4.3.2008 16:52:24
|
|
|
|
Estrella*
|
Tiana: zanimiva porodna zgodbica. Ja, če je panika pol me tudi presredek ne briga kaj preveč Sam, da je z vse OK. A si rodila v KR? Jaz sem svojga 5 letnika rodila v KR porodnišnici. Porod je bil zelo hiter in sem upoštevala navodila babice. Je šlo hvala bogu vse po malu in je presredek ostal cel. Malo je bila poškodovana notranja porodna pot in sem fasala par šivov. Špelin: hrana je zadnje dni pri meni na prvem mestu. Tolk sem lačna in bi kar naprej nekaj žrla Ravno sem zmazala dva lešnikova navihančka , sedaj me pa peče zgaga
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 4.3.2008 16:56:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa kje imate ta sneg? Jaz bi ga tud mela , pa nič! Špelin@.. si videla kako sem se naučila klikat.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?