barbaw -> RE: Majčice '08 - 3.del (22.3.2008 10:56:57)
|
Katy jaz sem tudi z mehčalcem prala. Pravijo, da naj ne bi pral samo tetra plenic, ostalo pa lahko z mehčalcem. Sicer pa je to stvar vsakega posameznika. Jaz sem prvič prala brez mehčalca en mesec, zdaj pa ne bom. Če pa bo imela mala reakcijo, bom pa še enkrat vse oprala brez mehčalca. Brezveze preveč komplicirat. Že tako se rado samo kaj. Meni je šlo pri tetra plenicah na živce pri sušenju na zraku, da so tako skupaj skočile, da sem jih potem nategovala med likanjem. Zdaj v sušilcu pa niso tako skup skočile. Sem jih kar lepo zložila. Lahko bi sicer robove polikala, ampak toliko kolikor jih porabimo, pa tako hitro se umažejo, da se mi to zdi čisto brezveze. To pa glih ni fajn, če ti lučke gorijo. Nastanejo nepotrebne komplikacije, ki pa jih res samo maherji odpravijo. Tele airbaigu so ena hecna stvar. Sem gledala en avto totalka razbit pa so vsi airbagi noter ostali, drug pa je bil čisto malo zaleten pa so se vsi airbagi sprožili. Znamke avtomobila pa se ne spomnim. Jajčka pa smo že pobarvali. Jaz sem jih barvala, ker je škrat rekel, da ne bo. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Bo pa drugo leto pomagal. Očitno je bilo v vrtcu dovolj zanjga.
|
|
|
|