Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Hujšaj zdravo, jej z glavo - Smiljan Mori 2.3.2008 8:21:01
|
|
|
|
Volga
|
Sem pa mislila, da bom kaj novega izvedela, pa spet vse posrano
|
|
|
|
RE: Hujšaj zdravo, jej z glavo - Smiljan Mori 2.3.2008 9:19:36
|
|
|
|
Nasy
|
A ta še živi, Mori mislim? Ja ni kej, so v policiji švoh plače, dejte zastopit punce, se s hujšanjem bolje služi Ampak že dolgo nič novega od njega?
|
|
RE: Hujšaj zdravo, jej z glavo - Smiljan Mori 2.3.2008 9:21:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni je on zelo simpatičen.Ja, vem, da sem čudna.
|
|
|
|
RE: Hujšaj zdravo, jej z glavo - Smiljan Mori 2.3.2008 9:23:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Meni je on zelo simpatičen.Ja, vem, da sem čudna. Dej rukn en kofe hitr, očitno ga še nisi dns
|
|
|
|
RE: Hujšaj zdravo, jej z glavo - Smiljan Mori 2.3.2008 9:24:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem že dva Bi mogla kaj močnejšega.
|
|
|
|
RE: Hujšaj zdravo, jej z glavo - Smiljan Mori 2.3.2008 9:24:56
|
|
|
|
Nasy
|
hehe, kak koreto dej, kaj samo kavo piješ, vidiš, da ti škodje
|
|
RE: Hujšaj zdravo, jej z glavo - Smiljan Mori 2.3.2008 9:26:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Sem že dva Bi mogla kaj močnejšega. Ja....šnops
|
|
|
|
RE: Hujšaj zdravo, jej z glavo - Smiljan Mori 2.3.2008 9:30:32
|
|
|
|
Nasy
|
Karin, ful maš dober podpis..jst sem tud prenizka
|
|
RE: Hujšaj zdravo, jej z glavo - Smiljan Mori 2.3.2008 9:33:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz tudi nisem debela, samo težek značaj imam Mimogrede, Nivess je tudi všeč Murko, pa se nihče ne čudi.
|
|
|
|
RE: Hujšaj zdravo, jej z glavo - Smiljan Mori 2.3.2008 9:39:31
|
|
|
|
Nasy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Mimogrede, Nivess je tudi všeč Murko, pa se nihče ne čudi.
|
|
RE: Hujšaj zdravo, jej z glavo - Smiljan Mori 2.3.2008 9:40:02
|
|
|
|
taja27
|
Sem pa mislila, da bom kaj novega izvedela, pa spet vse posrano in kaj bi lahko na temo hujšanja novga zvedla? get real!
|
|
|
|
RE: Hujšaj zdravo, jej z glavo - Smiljan Mori 2.3.2008 9:41:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj smo na čvekanju.
|
|
|
|
RE: Hujšaj zdravo, jej z glavo - Smiljan Mori 2.3.2008 10:16:48
|
|
|
|
natasaom
|
jest trebušnjake delam-ker se tolk smejim..sej niste normalne
|
|
|
|
RE: Hujšaj zdravo, jej z glavo - Smiljan Mori 2.3.2008 10:18:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem pa mislila, da bom kaj novega izvedela, pa spet vse posrano in kaj bi lahko na temo hujšanja novga zvedla? ti sploh ne poznas vseh skrivnosti...
|
|
|
|
RE: Hujšaj zdravo, jej z glavo - Smiljan Mori 2.3.2008 10:30:04
|
|
|
|
taja27
|
Sem pa mislila, da bom kaj novega izvedela, pa spet vse posrano in kaj bi lahko na temo hujšanja novga zvedla? ti sploh ne poznas vseh skrivnosti... jaoooo Mič ... ajde, da slišim
|
|
|
|
RE: Hujšaj zdravo, jej z glavo - Smiljan Mori 2.3.2008 10:31:43
|
|
|
|
Anonimen
|
jaoooo Mič ... ajde, da slišim "Zastonj" pa tega res ne bom govorila...
|
|
|
|
RE: Hujšaj zdravo, jej z glavo - Smiljan Mori 2.3.2008 10:36:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nasy A ta še živi, Mori mislim? Ja ni kej, so v policiji švoh plače, dejte zastopit punce, se s hujšanjem bolje služi Ampak že dolgo nič novega od njega? Če ni medijsko izpostavljen, ne pomeni, da ni nič novega. Prej nasprotno...
|
|
|
|
RE: Hujšaj zdravo, jej z glavo - Smiljan Mori 2.3.2008 10:49:51
|
|
|
|
taja27
|
jaoooo Mič ... ajde, da slišim "Zastonj" pa tega res ne bom govorila... no vidiš kako hitro se učiš od Morija
|
|
|
|
RE: Hujšaj zdravo, jej z glavo - Smiljan Mori 3.3.2008 8:47:12
|
|
|
|
Pobalami
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija a zdaj je ta Mori že strokovnjak na vseh področjih majke mu.... pa ja, edini recept je: manj in pametno žri, pa giblji se.. meni teorija ful laufa....samo praksa.... Jaz sem v teoriji že profesor . Se bi pa en dan kmalu zaletela z avtom, ker je mimo mene peljala trola s frisom od Morija. In to ob 7h zjutraj. Res šok. Gor je bila pa ta reklama za hujšanje. Če jaz prav vem ni tukaj smiljan odkril nobene tople vode. Že dolgo nazaj sem brala eno ameriško knjigo ki ima podoben program (če ne celo isti). Vsako jutro-na tešče narediš tri vaje za mišice + ogrevanje. Ješ zdravo hrano (taki kakršni so pač jedilniki za zdravo prehrano), dodatek imaš pa zdrave maščobe (omega 3 in 6). zraven te pa najbrž kaj motivira, koliko si pomemben in blablabla. Torej nič novega. jej zdravo in giblji se.
|
|
|
|
RE: Hujšaj zdravo, jej z glavo - Smiljan Mori 3.3.2008 12:44:07
|
|
|
|
sončnica24
|
V teh Morijevih kompletih so samo cd-ji kjer ti on v nedogled govori pa govori pa govori (sicer ne vem kaj) pa ena knjižica je zraven kjer so noter vegeterijanski recepti (brezveze) ta komple je cenejši tisti ta dražji pa ma še eno knjigo o telovadbi zraven pa malce več cd-jev je. Tukaj si lahko to pogledaš: http://www.audiouniverza.com/ V glavnem če boš sama začela manj jest pa se gibat boš na istem kot če kupiš te komplete od njega.
|
|
|
|
RE: Hujšaj zdravo, jej z glavo - Smiljan Mori 3.3.2008 13:14:12
|
|
|
|
sončika84
|
Uh.od tega tipa pa že dolgo nisem nič čula. hvalabogu,k mi gre res na živce. meni tko prsiljeu deluje. bljak! Drgač pa za hujšat, ja sej so ti itak že vse povedale. od njega ne boš zvedla nič novega, zaračunal bo/in to vrjetn ne malu), na konc pa če ti ne bo uspel se boš tolkla po glavi zakaj si mu dala vse te solde. Puncavse je v glavi. in ja,pač manj jej, giblji se,dosti pij.. mislim,sej valda te stvari že veš,morš sam začet. to pa zna bit težku ja,ampak čim začneš si že na pol poti.sam volja mora bit! Noben ne dela čudežev,tudi Mori jih ne.
|
|
|
|
RE: Hujšaj zdravo, jej z glavo - Smiljan Mori 3.3.2008 17:46:47
|
|
|
|
Anonimen
|
jaoooo Mič ... ajde, da slišim "Zastonj" pa tega res ne bom govorila... no vidiš kako hitro se učiš od Morija Ni bil stran vrzen cas za tipkanje...
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?