Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj mu manjka - nohti se cepijo 1.3.2008 22:06:16
|
|
|
|
rija
|
naš je imel enake probleme. pa še zdaj kakšen občasno zacveti. se mu je pa stanje popravilo nekak samo od sebe. nismo dodajali ničesar, pa tudi prehrana se ni bistveno spremenila.
|
|
RE: Kaj mu manjka - nohti se cepijo 1.3.2008 22:09:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Korenje je baje dobro za nohte in prosena kaša.
|
|
|
|
RE: Kaj mu manjka - nohti se cepijo 2.3.2008 8:50:09
|
|
|
|
šnucika
|
Paštetka - a veš,da sem imela jaz, ko sem bila majhna take nohte. Pa mi ni nikoli nič manjkalo...vem,da so mi jemali kri. Ko se zdaj spominjam,kako so se mi plastili,bi rekla,da so bile glivice. Vprašej P, kaj bi lahko bilo...mene tudi zanima.
|
|
RE: Kaj mu manjka - nohti se cepijo 2.3.2008 9:33:38
|
|
|
|
Laubica
|
Jaz sem z mojim bila pri dermatologu pa je samo rekla da se to dosti otrokom dogaja in nič dala nič druga rekla pa naš tudi ful je surov korenček skoraj vsak dan-tak da nimam pojma
|
|
RE: Kaj mu manjka - nohti se cepijo 3.3.2008 10:50:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Samo tako kot informacijo in zanimivost: V korenčku je veliko vitamina A, ki pa se v telo absorbira samo ob prisotnosti maščob. Tako da je korenje bolje jest v solati, kot pa samega.
|
|
|
|
RE: Kaj mu manjka - nohti se cepijo 5.3.2008 19:49:15
|
|
|
|
Paštetka
|
Mi je danes pediatrinja rekla, da gre verjetno za pomanjkanje kakšnega vitamina oz. minerala. Po vsakem umivanju rokic mu moram roke in prste zmasirati z eno vitaminsko kremo, pa vsak dan mora piti pikovit sirup.
|
|
RE: Kaj mu manjka - nohti se cepijo 6.3.2008 12:20:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Našemu se tudi cepijo,pa kožica ob nohtu se mu cefra in se mi smili,ker vem,da boli.Pa vendar ne bi dala krivdo na prehrano.je raznoliko,veliko sadja,veliko kuhane in surove zelenjave in vso ostalo hrano,da ne rečem ribe,meso,kruh,mlečne izdelke,skratka vse plus še kakšen dodaten lekarniški vitamin,pa se mu to vseeno dogaja.
|
|
|
|
RE: Kaj mu manjka - nohti se cepijo 10.3.2008 11:46:59
|
|
|
|
aezzy
|
mislim, dani potrebno mazanje s vitaminsko (???) kremo, dokler je koza vredu cim mnaj gor dajat! to ni od hrane,pa tudi nic mu ne manjka, to ima veliko otrok. ce bi imel bele pikice po nohtih je drugo, to kaze na pomanjkanje vitamina.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?