nejcko
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko Mi2 sva očitno blazno čudna starša in še egoistična po vrhu, saj sva oba otroka prvič pustila kar cel teden pri babici in dedku in šla na potovanje. In tudi ko sta bila star tam do treh let, ju nisva jemala na smučanje, ampak sva šla sama. Tukaj sem pozabila napisati, da sva oba pustila prvič sama za cel teden, ko sta bila stara 11 mes, torej ko sem ju nehala dojiti. "kaj pa je narobe če potuješ z otroci?" Nič ni narob, če potuješ z otroki, tista "modrost" mojih staršev je bila mišljena res bolj šaljivo, čeprav je pravzaprav resnična. Je pa vsaj pri nama tako, da potovanja resnično skušava maksimalno izkoristiti in si kaj ogledati, kar je z otroki pač malo težje. Ne znam si npr. predstavljati potovanja z avtom z 2 otrokoma, starima cca 2 oz. 3 ali pa 4,5 oz. 5.5 let, na relaciji Napoli, Pompeji, Pescara, Ravenna v 4 dneh ali relacija Rim, Sienna, Luca, Pisa, Firence v 5 dneh. Samo po Rimu smo en dan hodili 10 ur! Če bi imela ogromno časa ali vsaj možnost nenehnega usklajevanja dopusta, bi že nekako šlo, tako pa je, kot pač je. Mi2 v Turčijo, recimo, ne greva ležat na plažo, ampak nenehno furava okoli ipd. Saj pravim, vsak po svoje, ampak pri nama je že pojem dopust malo drugačen kot pri večini
|