|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zatekanje v zadnjem trimesečju
1.3.2008 20:58:49   
aurora28
Pozdravljene!

Zanima me koliko od vas zateka oziroma je zatekalo v času nosečnosti? Sem v 32. tednu nosečnosti in zatekanje se mi je pojavilo v predelu zapestja. Najprej je bila zmerna bolečina na enem zapestju, zdaj pa se je zatekanje pojavilo tudi na desnem zapestju in bolečina je večja. Sem šla k zdravnici in je rekla, da je tak pojav kar pogost v nosečnosti in da običajno zelo hitro mine po porodu. Nato sem si kupila v lekarni Ice power gel, ki zaenkrat še ne morem trditi, da kaj ekstra pomaga, mogoče mi zelo hladi, ampak tudi to počasi mine. Jaz imam do PDP še dobrih 8 tednov in si ne morem predstavljati te bolečine do konca nosečnosti. Se je katera od vas soočila s takšnim problemov in kako ga je rešila.

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zatekanje v zadnjem trimesečju
1.3.2008 21:23:36   
Anonimen
Sem konec 26 tedna in sem začela zatekati par dni nazaj. Predvsem pomaga počitek, obvezno pa popoldanski spanec. Ko počivam, imam vzdignjene noge z blazino, roke isto.
Upam, da bo vse ok.user posted image

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
1.3.2008 21:51:05   
šnucika
Temu se pravi sindrom karpalnega kanala...to je,ko oteče zapestni sklep.Tekočina,ki zastaja v sklepu pritiska na živce in potem boli zapestje,dlan,prsti. V skrajnih primerih se bolečine lahko razširijo na celotno roko do ramen.
Pomagajo vaje...npr. stiskanje in odpiranje pesti,pritiskanje dlani z odprtimi prsti eno ob drugo, kroženje z zapestji....razgibavanje v vodi....
Je pa to dokaj pogost pojav v nosečnosti. Sploh pa v zadnejm trimesečju prihaja do otekanja po celem telesu.

Bolečine so lahko hude,zato poskusi razgibavat,da bi preprečila še večje zastajanje vode.

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.3.2008 22:12:14   
psaša
Meni je pomagala neslana dieta.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.3.2008 22:12:53   
mala pikica
Jaz sem bila cela zatečena. Gležnji so me tako boleli kot da bi bili polomljeni. Zapestje me ni bolelo, le gležnji. Sem bila pravi buhtelj user posted image Pa tudi nekje 7-8 tednov. Po porodu pa gre počasi vse nazaj. Večina že takoj po porodu, nekaj pa še kasneje. So rekli, tako dolgo kot je šlo gor, bo šlo tudi dolj. Zdaj sem dva meseca po porodu, pa še je vedno malo vode.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.3.2008 22:25:13   
Anonimen
Nic nisem zatekala.

Mi je bilo pa zato celo nosecnost slabo kot user posted image .

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
2.3.2008 0:32:37   
malimisek
JAz sem bila kot sod. Na stranišču skoraj nisem bila, v bolnici sem bila parkrat na pregledu, pa so rekli, da po porodu mine. Redno so mi jemali kri in vodo.In je res minilo. Ko sem rodila,  sem še teden dni hodila na Wc, čeprav nisem toliko pila. Dnevno sem na koncu imela že po pol kile več. Pri meni je bilo vse obrnjeno: zdravniki so govorili, da naj počivam, jaz pa sem cele dneve hodila. Več kot sem hodila, bolj mi je pasalo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.3.2008 0:34:38   
Nasy
Jaz sem začela zatekat zadnji tedenzadnjih par dni, sem pa 3 dni čez rok, prej ni bilo tako hudo, zdej mam pa noge k buhtelneuser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.3.2008 10:08:14   
blue sky
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Nic nisem zatekala.

Mi je bilo pa zato celo nosecnost slabo kot user posted image .

Enako, razen, da je meni bilo slabo do 5. meseca, na koncu me je pa občasno mučila zgaga.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.3.2008 12:26:30   
Naja30
V bistvgu že kar nekaj časa zatekam v prste na rokah, ampak samo ponoči. In niti ni tako hudo, roke so pa malo pordele zraven. Mine pa kakšne pol ure potem, ko vstanem.

Svetujem ti lahko samo čim več tekočine, pritisk si redno meri in izogibaj se soli. Tako je meni rekla G.

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.3.2008 17:10:40   
mateyka
jaz sem mela hlode namest nog user posted image in to 3 mesece! tok grozno je blo zadnji mesec, da nisem mela nobenih čevljev, ki bi jih lahko obula. še dobr da je blo poletje user posted image prsti na rokah - prstan sem mela na verižici. po porodu je blo pa ok user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.3.2008 19:06:12   
Taula
Jaz sem začela zatekati v 27 tednu.user posted image  Za enkrat v noge, roke še ni sila. (čeprav enih prstanov ne spravim več gor)
Del nosečnosti baje. user posted image Skrbi me dejstvo, da ti baje lahko ful popokajo kapilare na nogah.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.3.2008 19:32:05   
aurora28
Hvala vam za nasvete. user posted image Roke si zdaj vedno ko vstanem iz postelje najprej dobro stresem in malo krožim z njimi. Danes se je bolečina iz leve roke prestavila na desno roko, pred nekaj dnevi pa je bilo ravno obratno. Očitno to vse sodi k user posted image in ne morem nič. Bom pa omejila sol in morala bi tudi sladko, ampak mi zelo paše. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......