Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: programi za oblikovat fotografije! 1.3.2008 18:49:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Kako to mislis oblikovala? Razni okvirji, efekti?
|
|
|
|
RE: programi za oblikovat fotografije! 1.3.2008 21:49:38
|
|
|
|
kjava
|
A se da tud pol na računalniku korigirat rdeče oči, pa to, al je treba že prej na fotoaparatu?
|
|
|
|
RE: programi za oblikovat fotografije! 1.3.2008 21:50:35
|
|
|
|
Anonimen
|
A se da tud pol na računalniku korigirat rdeče oči, Tudi.
|
|
|
|
RE: programi za oblikovat fotografije! 1.3.2008 22:00:53
|
|
|
|
kjava
|
A je treba met kešn poseben program, al je že na računalniku?
|
|
|
|
RE: programi za oblikovat fotografije! 1.3.2008 22:01:44
|
|
|
|
Anonimen
|
A je treba met kešn poseben program, al je že na računalniku? Jaz imam kar tega od fotografa, kjer razvijam slike.
|
|
|
|
RE: programi za oblikovat fotografije! 1.3.2008 22:03:45
|
|
|
|
lemavrica
|
Adobe Photoshop
|
|
RE: programi za oblikovat fotografije! 2.3.2008 7:50:31
|
|
|
|
vesna.com
|
Jst delam na Fotofiltru čudeže odkar mam slovenskega.Mislim da ga je mož z Blinka potegnu.
|
|
|
|
RE: programi za oblikovat fotografije! 2.3.2008 9:36:01
|
|
|
|
anča banča
|
microsift office picture manegement
|
|
|
|
RE: programi za oblikovat fotografije! 2.3.2008 10:42:02
|
|
|
|
fragola
|
IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR Kako to mislis oblikovala? Razni okvirji, efekti? ja ja to sem mislila, maš mogoče?
|
|
|
|
RE: programi za oblikovat fotografije! 2.3.2008 11:58:49
|
|
|
|
saraja
|
IZVIRNO SPOROČILO: anča banča microsift office picture manegement S tem delam tudi jaz!
|
|
RE: programi za oblikovat fotografije! 4.3.2008 21:03:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Obstajajo razni programi, jaz mam Ulead Photo Express 6, da se ga tudi skrekat. Ali pa FrameShow, ta ima ful dobre okvirje, za otroke not dat so še posebej zanimivi. Ta prvi program potegneš dol na njihovi strani, crack je tudi nekje za dobit-na zs mi piši, če te zanima. Ta drug program pa ne vem več kje sem točno dobla, verjetno kar Emule. Če še te kaj zanima mi piši na zs pa ti kaj več obrazložim. Tu gor ne hodim dosti pa ne odgovarjam sproti.
|
|
|
|
RE: programi za oblikovat fotografije! 5.3.2008 22:45:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: anča banča microsiot office picture manager
|
|
|
|
RE: programi za oblikovat fotografije! 5.3.2008 22:46:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: fragola IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR Kako to mislis oblikovala? Razni okvirji, efekti? ja ja to sem mislila, maš mogoče? Za oblike slik (ovalni robovi, zvezda, srcek itd..) uporabljam FotoFinish, za ''kičaste'' okvirje pa Photo Frame show. Oba sta trial verzija zastonj na internetu, zloadaš pa prvega iz kake shareware strani. drugega pa iz uradne spletne strani. LP
|
|
|
|
RE: programi za oblikovat fotografije! 6.3.2008 0:17:16
|
|
|
|
Eva*
|
http://picasa.google.com/ Pomojem je picasa najboljši. pa tudi zelo enostaven.....
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.