JE ŠPORTNI VOZIČEK ŠE PREVELIK? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Ekaz -> JE ŠPORTNI VOZIČEK ŠE PREVELIK? (1.3.2008 15:10:36)

Svetovale ste mi, da je že čas, da našo Lano, ki je ravno danes dopolnila šest mesecev iz lupinice prestavimo v športni voziček. Imamo Quiny-a - Speedi. Ko smo ga sestavili in jo dali notri ter vse varnostne paščke maksimalno zategnili, se mi zdi, da je še vedno nekoliko premajhna. Vse preveč je lufta. V primeru, da z ritko malo zleze še dol, ima za hrbtičkom prazen prostor. Torej ni v pravilnem položaju. Ima že dobrih osem kil in niti ni tako majhe rasti. Še to: je možno naslon dati na kot 90 stopinj? Nam ne gre ali morda ne znamo!?

jaša2 -> RE: JE ŠPORTNI VOZIČEK ŠE PREVELIK? (1.3.2008 18:48:25)

mi smo našo Lano dali not pri 3m, pa ni tak hudo zgledlo.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] daj ji eno odejico not pod rit in hrbet, pa boš vidala, da malo boljš zgledlo. nam se je prej tud zdelo nekam "prazno", kot da bi se htela zgubit v vozičku, pol z dekicami je pa kr boljš zgledlo.
kar se pa naklona tiče - ga je ful smotano naštimat. zategni ga vedno prej, preden daš otroka not, gre lažje. da se pa skor na 90 stopinj. je pa treba malo pogruntat to zategovanje oz.nastavljanje naklona - edina neg.stran tega vozička za moje pojme.

Stran: [1]