|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo aprila!
5.4.2008 12:46:20   
Anonimen
Jaz sem jo dočakala še predčasnouser posted image , tako, da je ta mesec zopet ne pričakjem 28.4.user posted image . Držite pesti.

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 1026
5.4.2008 12:48:50   
Bivy
Katalina, hvala za objemčke.

Zate pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da boš še ta mesec user posted image .

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
5.4.2008 13:42:34   
Barbk
Babuške razturate user posted image  Ančica in Tičika iskrene čestitke. Ja pa tebi anonimna user posted image  tudi čestitke iz vsega srca. Čudovitih 9 mesecev vam želim in še lepše, zdrave bebije. Jaz sem tud decembrsko dete user posted image  in imamo doma (kot je iz podpisa razvidno user posted image ) že eno malo, navihano decembrko. No pa sem si potihem želela še enega decembrčka pa ne bo šlo. No razen seveda, če nam zdaj rata (itak, da bo user posted image ) in malo pohiti detece, pa zna še biti december. Moj user posted image  pravi, da mu je tako al tako namenjen, da vsak december bankrotira. user posted image  EnaNobena user posted image !!! Jaz navijam zate, da v naslednjem krogu rata-100%. Vsem, ki vas je obiskala user posted image  pa enga lupčka na lička pa pogum in optimizem. Midva z user posted image  greva pa danes na žur "leta". Babica bo Mančiko pazila, midva pa akcija. Prijateljica praznuje 30 in to bo po vseh govoricah en tak res pošten žur. Se ga bova malo "naluckala", fajn naplesala...pol pa domov čist razpaljena user posted image  in enega user posted image  uštimala. Vam povem, da se bo tolk kresal in bodo noge tako v luft stale, da ga ni hudiča, da se nama tokrat res ne prime. user posted image  Tody tebi bejbika pa želim res vse najlepše kjerkoli že boš. Tudi zate sije sonček, veš.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Bivy)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
5.4.2008 13:48:22   
vesnica206
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica5

01.04. - anonimnauser posted image
02.04. - monikq
03.04. - anonimna user posted image
04.04. - darja30
04.04. - medika 13

04.04. - S@nta
04.04. - nia*
04.04 - Cari
04.04. - tincy23 
05.04. - tin
č407
05.04. - Vesnica206 (1.krog) 

Punce kako vam kaže, nič se ne javite?

Dajmo dajmo aprilčice seznam roza obarvat user posted image

Ojla. Evo mene. Jst sm ze pisala eno temo, ker mi je danes CB neke hieroglife kazaluser posted image . Jst mislm, da sm bla prevec hitra in da bom poskusla cez par dni. user posted image  se ni in se ne pocutim tako, da bi jo kej dobila. No, drzim pesti zase in za vse vas. Vsem user posted image pa vse NAJ NAJ...

LP

Bodi taka kot si. Ostalih je že tako preveč... Poudari edinstvenost svoje notranjosti s sporočilom, ki ga odsevaš navzven. Ne ustavi se na mejah sprejemljivega. Naj veter bogati lesk v tvojih laseh. Izriše nasmeh...

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
5.4.2008 13:49:41   
aqua77
Dober maš to naštudiran s tem žurom danes zvečer!!!user posted image Glej da bosta res pridna in da bosta user posted image  nardila.. user posted image user posted image  Pa vso srečo....... in hitreuser posted image .....user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
5.4.2008 14:02:50   
Barbk
Uh Katalina danes bodo user posted image tako naspidirani, ker bodo sigurn kak "štamprle" viskija za pospešek dobil. user posted image  

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
5.4.2008 14:11:02   
aqua77
Glej da ne bojo user posted image preveč pijani, se ti bodo zgubili po poti, pa do cilja ne bodo znali..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
5.4.2008 14:41:14   
Barbk
Hja sem tud na to pomislila ja. user posted image  Moj user posted image  ponavadi ne pretirava, pa upam, da ga tud danes ne bo "medlo". user posted image  No sicer tud sama ne pretiravam z alkotom, da ne bo slučajno pomote. user posted image  Jaz tle mojga ful zagovarjam, o sebi sem pa čist tih...user posted image  

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
5.4.2008 14:48:42   
lunica 85
tičika:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,pa le sporoči ,kaj bo pokazalo v ponedeljek,seveda držimo da bi pokazalo močan+
tody78:mislim da si se prav odločila,saj če ni strasti in skupne sreče,se ne splača truditi naprej.verejmi pa da bo za tebe posijaLo sonce,kot bi si mislaila.boš videla.potem jih boš imela pa 10user posted image .držim pesti in ne pozabi na nas,me ti pa želimo veliko lepih trenutkov v tujini-rade te imamo.vedno pripelje novi vlak in če te ima tvoj dragi rad bo sigurno prišel za tabo in bosta srečna,čene pa bo drugi ki ti bo stal 10000%ob strani v takšnih ali drugačnih trenutkih.

NO JST PA VESELO NOVICO ČAKAM
user posted image user posted image user posted image user posted image

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
5.4.2008 15:43:16   
spps
jaz pa močno navijam za vse pred manouser posted image user posted image user posted image user posted image uf,ko me bodo še prsti boleliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
čestitke,novim nosečkam,tiste ,ki vam ni ratalo  v tem krogu-veeeeliko sreče za v naprej,tiste pa ko še čakate-borite se do koncauser posted image user posted image user posted image user posted image (jaz se bom ziher,čeprav sem taak nahod fasala,da adijouser posted image user posted image user posted image )

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
5.4.2008 19:23:08   
cina
Iskrene čestitke novim user posted imageuser posted image user posted image user posted image Pa zdrave user posted image user posted image user posted image ....želim

Aprilski seznam mi je pa bolj všeč. Upam, da bo se bo nadaljevalo v podobnem tempu. Kje je še moj 14.4.user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
5.4.2008 19:50:28   
lunica 85
IZVIRNO SPOROČILO: cina

Iskrene čestitke novim user posted imageuser posted image user posted image user posted image Pa zdrave user posted image user posted image user posted image ....želim

Aprilski seznam mi je pa bolj všeč. Upam, da bo se bo nadaljevalo v podobnem tempu. Kje je še moj 14.4.user posted image

joj in kje je še moj 18.4.test bom pa delala 25.4,če je prej ne bo.komaj čakam da je ne zagleddam te našeuser posted image .držim pesti za nas da je ne zagledamo.v akcijo ostale aprilkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cina)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
5.4.2008 21:03:59   
D.Mateja
Ojla! Čestitam vsem novim nosečkam za tiste ki je prišla user posted image  pa en velik user posted image user posted image user posted image .
Mam pa eno vprašanje. Sem že gledala pri vgnezditveni pa nisem čist zihr al je to al ni.
Mogla bi jo dobit v ponedeljek pa se mi je popoldan ko sem prišla do daljšem izletu z avtom domov pokazala na hlačkah svetla kri. Do sedaj jo je za približno pol tampona. Skoraj nič.
Joške so še vedno full napete, BT je tudi ista kot vse dni.....
Sem pa tudi prejšnji mesec imela samo en dan malo krvavitve samo da je bilo malo več. Pa sem delala test in je bil -.
Sem pa mislila jutri zjutraj naredit test, če ne bo več krvi samo da ne bo prezgodaj?
Aja, pa krvavitev nima svojega tipičnega vonja ampak kot bi od mojega spermo vohalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1038
5.4.2008 21:14:59   
Anonimen
Jaz bom kar modra ta mesec,me je teta M obiskala.No zdaj pa začnem jesti klomifen in maja je res več ne bo.

Držim pesti za use vas.

Pozdravček

user posted image

(odgovor članu D.Mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1039
5.4.2008 21:18:06   
Anonimen
Tičika - čestitke! user posted image user posted image user posted image

Za vse, ki se vam je pokazala user posted image pa želim zelo uspešen naslednji mesec.

Pa hvala vsem za tolažbo in lepe želje. Včeraj sem bila res žalostna, pa user posted image sem tudi. Moj pa je rekel, da me ne razume kaj je tolk hudega, da že imava vsaj enega sinka doma, če že slučajno ne bi bilo drugega. Ja no... jst si tolk srčno želim še vsaj enega. Dobro, da smo šli k meni domov za čez vikend, da nas moja mami mal razvaja. user posted image Imam res zlato mamico. user posted image user posted image user posted image

Za vse vas drage moje aprilske borke bom držala pesti, da boste decembra v objem, naročje dobile svoje težko pričakovane pikice. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu D.Mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1040
6.4.2008 0:31:39   
cina
EnaNobena, si se mi zasmilila, veš. user posted image user posted image user posted image Iz dna srca ti želim, da bo mesec maj tvoj, da s tvojim user posted image ugledata user posted image user posted image , pa da vajin sinček dobi bratca ali pa sestrico. Pa en aplavz za tvojo mamo!!! user posted image

Tudi vsem ostalim želim, da se vam kmalu izpolnijo vaše sanje... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Evo pujske, menda so za srečo... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
6.4.2008 8:01:46   
lunica 85
dobro jutro moje wsoborke.naj vam postrežem z user posted image zdaj pa user posted image kuhat kosilo.lp

(odgovor članu cina)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
6.4.2008 8:46:56   
Anonimen
Dobro jutro vsem! Ne pijem kofetka, lunica85, pa vseeno  "kofetkam" lohko s tabouser posted image . Kej finga skuhej..mi pa se gremo kar h tašči pocrtat s kosilom.
No, kje si D. Mateja? Bo kaj lepih novičk?
Ena Nobenauser posted image
Anonimnauser posted image drži se ! Pogumno v nov krog!user posted image user posted image user posted image

anonimnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1043
6.4.2008 10:11:07   
D.Mateja
LP anonimna user posted image . Novičk še nič. Sicer malo priteče še krvi ki pa je čisto svetla in kot da bi bila z vodo pomešana in sluzasta.user posted image
Testa pa še nisem delala. Mam občutek da ga mogoče sploh ne bo treba in je to user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
6.4.2008 10:12:53   
spps
dobro jutro punceuser posted image user posted image user posted image user posted image danes je lep sončen dan-še lepši bi bil,da se javi še katera z user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu D.Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
6.4.2008 10:42:36   
miklarom
dobro jutro tudi jaz želim vsem. Danes je res lep dan in končno sem eno nedeljo prosta. Moja user posted image se je že končala. zdej pa gremo v akcijo , da bočimprej ratalo user posted image
čestitke vsem , ki so že user posted image , vse ostale pa gremo v boj , da nam čimprej uspeuser posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
6.4.2008 10:43:46   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

dobro jutro tudi jaz želim vsem. Danes je res lep dan in končno sem eno nedeljo prosta. Moja user posted image se je že končala. zdej pa gremo v akcijo , da bočimprej ratalo user posted image
čestitke vsem , ki so že user posted image , vse ostale pa gremo v boj , da nam čimprej uspeuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čimveč uspešne akcije vam želimuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
6.4.2008 10:47:10   
miklarom
lunica85 - sej bo , če ne prej bomo pa na morju narediliuser posted image user posted image . komaj čakam da nam uspe.

potem bomo skupaj hodili na sprehote in se imeli prav luštenuser posted image .

punce, kako bi bilo lepo , ko bi kdaj nekje skupaj dobile, se spoznale in kakšno rekleuser posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
6.4.2008 10:55:22   
Bivy
Tudi mene lahko obarvate v modro. Včeraj sem dobila user posted image , celo nekaj dni prezgodaj.

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
6.4.2008 11:07:51   
~Biba~
"dobro jutro"...eno kavico še pred kosilom mogoče? user posted image

Jah nič mi2 čakava kaj bo 19.4., merim si BT in si govorim, da naj vse skupaj odklopim...a lej zlomka, vsak dan visim tu na RR in vas beremuser posted image
Si dopovedujem, če nič ne napišem, sem že na boljši potiuser posted image

Bivy user posted image žal mi je. Glavo pokonci in z veliko ljubezni v novi krog. Držim pesti da je naslednji mesec ne bo.

Tako, zdaj pa se grem v tako lepem sončnem vremenu učituser posted image

(odgovor članu Bivy)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.