|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo aprila!
3.4.2008 13:11:48   
tinč407
witto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem gledala v tvoj album in videla lepi user posted image
Res mi ni jasno zakaj si jo zdaj dobila user posted image
Zdaj še jaz ne bom upala delati testa
Kolko ti je zamujala?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 776
3.4.2008 13:15:13   
witto
nič.1 dan.Nasvet? Delaj test po svojem občutku, če se počutiš,naredi.Če ti zamuja? naredi. Želim ti, da zagledašuser posted image

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 777
3.4.2008 13:20:11   
tinč407
witto, želim ti da bi čimprej zagledala svoj magični user posted image
Jaz sem komaj v 1. krogu zato se po tihem že malo tolažim, da je še za vse prehitro. Ampak upanje vseeno je. Še posebej zato, ker mi je že 2 dni ful slabo..

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 778
3.4.2008 13:25:28   
witto
meni bo že 2 leti. In se tudi jast tolažim, da imam še časuser posted image . Ampak želja je močnejša. A ti zamuja? Raje počakaj še kak dan. Sej veš, za sigurno. Ne se bat, ker ni nujno, da doživiš mojo izkušnjo. Vsaka to doživlja.  drugače. Samo brez straha,okuser posted image ?

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 779
3.4.2008 13:27:36   
Anonimen
EnaNobena in tinč407 držimo  pesti za user posted image user posted image !!!

Witto še en user posted image zate, pa nikar se ne počuti, da si ga razočarala...nič nisi ti kriva...normalno pa da je tud on žalosten...potolažta se skupaj.

anonimnauser posted image

(odgovor članu tinč407)
  Neposredna povezava do sporočila: 780
3.4.2008 13:29:27   
witto
Oh ja ja,se bova potolažilauser posted image user posted image user posted image  o tem ni dvoma. Razturali bomouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 781
3.4.2008 13:30:07   
Anonimen
dan, pupike user posted image .

kako ste? imate kej sončka? mi na obali ga imamo kar precej danes.

no, najprej naj pošljem user posted image  za vse tiste, ki vas je obiskala user posted image , čeprav brez povabila. in seveda držim za vse tiste, ki boste v naslednjih dneh delale testke, da bo april cel roza!!!

meni je slabo že enih 10 dni za znoret. vsako jutro, pa okoli poldne in zvečer. te slabosti pripisujem jemanju centramed mami. zadnjih par dni me špika zelo močno. to pripisujem dejstvu, da se bo moja tečka vsak čas prikazala. danes je 24 dni in v naslednjih dveh dneh bo tu, jo že čutim. že včeraj sem imela občutek, da se bo vsak čas usula. sem imela tisti moker občutek med nogami. pa nič od nje. sem pa imela dve taki majhni svetli pikici na vložku. in zdej isto. tako, da mislim, da tečka že prihaja. pa je nočem... no, včeraj sem imela kar dva mokra vložka. tak prozoren izcedek, brez vonja. kot da mi odteka plodna voda user posted image ...

ajde, babe, gremo teste delat in poročat vesele novičke.

prosila bi samo, če popravite, da nisem v 12., ampak v 1. krogu. hvala.

user posted image

(odgovor članu tinč407)
  Neposredna povezava do sporočila: 782
3.4.2008 14:24:24   
tinč407
witto ne zamuja mi ampak je pričakovanje tak veliko da še oba komaj zdržima. Midva sva si user posted image zdaj že 2 leti želela ampak nisva imela pogojev. Tako, da se isto počutim kot da bi že 2 leti delala na tem.
Ampak si ne morem predstavljati kako zdržite drage moje. Ne vem če bi prenesla vsak mesec znova isto razočaranje....
No, ampak za naše želje user posted image  se je treba potruditi in vstrajati do konca pa še naprej če to ni dovolj!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
za tiste ki vstrajate

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 783
3.4.2008 14:51:08   
uršika***
Draga naša Wittouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
in vse ostale modro obarvane punce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zelo mi je žal za vas in navijam za vse v majuuser posted image user posted image user posted image
Upam, da ne bo seznam tako zelo moder, kot je bil prejšnji mesec. Dajmo ga naredit roza.user posted image  Roza je naša barvauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 784
3.4.2008 15:16:31   
uršika***
Pesmica za vse aprilčice

Nestrpno gledamo na kolendar,

za nobeno drugo stvar ni nam mar.user posted image

Štejemo dneve, sekiramo se,user posted image

če nobeden nosečniški znak ne prikaže se.

Vedno kateri je slabo in rečemo si: To je to!!!!

A glej ga zlomka čez par dni

naša draga user posted image  pricuri.user posted image

In spet nov mesec je prišel,

za katerega upamo, da bo bolj vesel.user posted image
Me vse pridnouser posted image , da pozitiven user posted image  rezultat ugledamo.

Upanje ostaja nam, saj mesec april bo roza barvo prinesel k nam!!!!!

Good luck za vse vas moje drage soborkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 785
3.4.2008 15:17:16   
Tanik
bravo za pesmico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ful dobra

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

Neposredna povezava do sporočila: 786
3.4.2008 15:18:05   
uršika***
hvala hvalauser posted image
Malo za spodbudo

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 787
3.4.2008 15:31:40   
spps
vsem tistim,ki jih je obiskala user posted image ,en veeeeliiiiikuser posted image .
aprilčice DAAAJMOOO!!!!

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 788
3.4.2008 15:50:28   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena

witto user posted image user posted image user posted image   Kaj na ti rečem... pogum in ne obupajta!

No, jst sem danes izračunala točno kdaj naj bi jo ne dobila glede na to kdaj sem imel O in pravi datum je 6.4. letos user posted image . Bom pa jutri delala test, ker sem hudo firbčna baba, pa kar bo pa bo! Znakov nimam nobenih, ampak mi tko ne dasta miru moja dva test, ki jih imam doma. Sicer imata rok trajanja do sept. 2009, ampak bom enega "uničila" kar jutri zjutraj.

enanobenauser posted image user posted image user posted image user posted image že stiskaaam pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 789
3.4.2008 16:06:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: spps
enanobenauser posted image user posted image user posted image user posted image že stiskaaam pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Oooo, hvala. user posted image Sam upam, da ne pozabim se polulalm v wc. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 790
3.4.2008 16:07:26   
witto
uršika***,pa ti si pravi pesnikuser posted image . EnaNobena user posted image user posted image user posted image user posted image  za jutri zjutraj, da se ti uresničiuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 791
3.4.2008 16:15:14   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena

witto user posted image user posted image user posted image   Kaj na ti rečem... pogum in ne obupajta!

No, jst sem danes izračunala točno kdaj naj bi jo ne dobila glede na to kdaj sem imel O in pravi datum je 6.4. letos user posted image . Bom pa jutri delala test, ker sem hudo firbčna baba, pa kar bo pa bo! Znakov nimam nobenih, ampak mi tko ne dasta miru moja dva test, ki jih imam doma. Sicer imata rok trajanja do sept. 2009, ampak bom enega "uničila" kar jutri zjutraj.

jaz tud drzim pesti, da ugledas user posted image ... user posted image user posted image user posted image ... user posted image user posted image user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 792
3.4.2008 16:15:14   
Orhideje
IZVIRNO SPOROČILO: Barbk

Witto tudi od mene en velik user posted image . Tudi sama sem si ob pogledu na tvoj album rekla "na pa je bejbike končno uspelo". Res sem se veselila. Nič bejbi glavo gor, ma ni hudič, da vama naslednjič uspe. Za vse srečke user posted image  iskrene čestitke, za vse tiste moje soborke, ki jih je pa že obiskala user posted image  pa cmoček na lička in v nov boj. Mene ste verjetno v tej hudi vnemi spregledale ko sem napisala, da sem user posted image  dobila že 2.4 in grem v nov boj in jo zopet ta mesec ne pričakujem, tokrat res ne več 26.4 in me prosim dajte še na seznam.  Imam v službi tak sranje (beri zaj... v glavo), ker sem na podaljšani porodniški, zdaj bom še 3 tedne na bolniški, ker je Manca imela tako hudo bolezen. Se mi zdi, da me ima direktorica nekje v želodcu in me enostavno kaznuje...Največji problem je v tem, ker sem sredi porodniške zamenjala delodajalca (neprostovoljno) in sploh nimamo pravega odnosa. No zdaj si pa res želim, da nam uspe zagledati ta magični plusek. Jaz rada delam in hodim v službo in razumem delodajalce, če pa je moj otrok bolan, še posebej tako hudo kot se nam je zgodilo, pa morajo tudi oni razumeti, da mi je otrok prvi pred vsemi in vsem. Ko postaneš mama dihaš in živiš za svoje detece, največja sreča je njegovo zdravje, veselje in zadovoljstvo. S takimi občutki pa tudi lažje in z veseljem delaš, a ne.
Oh malo sem zašla...
V glavnem kljub vsem tegobam vem, da bom kmalu, res kmalu postala zopet srečka nosečka...In vem, zagotovo vem, da se mi boste tokrat pridružile tudi vse ve moje soborke. Dajmo roza!!! Mesec april je naš roza mesec!!!

Ah, danes so že taki časi, da ni več za pričakovat spoštovanja in razumevanja. Povsod je tako. Sama zase vedi, da delaš najbolje, kar zmoreš.
Upam, da čimprej ugledaš user posted image . Pa ne zaradi službe , ampak želje po user posted image . Res ti želim vso srečo. Lp

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 793
3.4.2008 16:17:04   
Orhideje
EnaNobena!!! Tokrat bomo tako navijali, da nam bodo členki popokali. Tako, le glej, da nas ne razočaraš in čimprej sporoči, da si user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 794
3.4.2008 16:18:26   
Anonimen
Hvala punce. 

(odgovor članu Orhideje)
  Neposredna povezava do sporočila: 795
3.4.2008 16:18:55   
Orhideje
Witto! Zelo mi je žal. Škoda. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 796
3.4.2008 17:14:29   
sonček33
Jaz sem vaša zvesta navijačica, navijam pa tut zase, da drugi IVF uspe.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 797
3.4.2008 17:27:27   
witto
hvala orhidejeuser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 798
3.4.2008 17:29:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Jaz sem vaša zvesta navijačica, navijam pa tut zase, da drugi IVF uspe.

Bom držala pesti za user posted image ! user posted image

Kdaj pa boš delala test?

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 799
3.4.2008 17:32:45   
vrtnica21

Dajmo dekleta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

navijam za vse vas, da bo mesec April res naš. Jaz se počutim ok. Slabosti še niso na vidiku.

uršika***  super pesmico si napisala. Punce zdaj pa samo še v akcijo.

Za vse ostale, ki jih je pa že obiskala user posted image , pa pošiljam veliko, veliko, veliko user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.