|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo aprila!
19.3.2008 17:39:24   
uršika***
Ja aprilske borke!!!! Sedaj pa le glejte, da boste pridne ta mesec in da se ne boste izmikale ali pa celo pozabile nauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Saj veste recept: treba je vsak drugi dan(vsak dan ne smete, da ne bodo spermijčki preslabi), po vsakem user posted image noge v luft, kar ven steče nazaj zatlačimo.
Sem še kaj pozabla?

(odgovor članu TODY78)
Neposredna povezava do sporočila: 276
19.3.2008 17:43:47   
D.Mateja
Nč pozabila hahauser posted image user posted image .

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 277
19.3.2008 17:43:52   
aqua77
Vse si ok povedala!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Samo še v akcijo moramo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa bo cel april roza!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Komaj čakam!! user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 278
19.3.2008 17:46:22   
uršika***
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena

Punce, danes je tako grdo vreme, da se bomo lahko celo popoldne stiskale pod odejo (pa ne samo stiskale user posted image )... In ker je marec bolj modr kakor pa rozast moram aprilske borke malo bolj navdušit za telovadbo. Evo tukaj je plan aktivnosti (kar ste zamudile lahko danes nadoknadite). user posted image

user posted image
( s klikom na sliko jo povečate)

super plan user posted image user posted image

ja. Super plan. Tako se dela otroke!!!!!! Na veliko načinov.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 279
19.3.2008 17:48:46   
uršika***
Okidokiuser posted image user posted image user posted image
Načrt imamo, položaje tudi. Strategija je narejena, pripravljena na izvedbo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz začnem danes. Kaj pa ve?

Neposredna povezava do sporočila: 280
19.3.2008 17:52:37   
D.Mateja
Ste me tolk zdražle, da danes bomo tud pri nasuser posted image user posted image user posted image . TAko motivacijo vsaka dva dni, pa se bo aprila vse user posted image  obarval.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 281
19.3.2008 18:13:33   
Pikica5
Hey punce,

tole je pa pravi pravcat projekt user posted image  imamo vhodno strategijo, vsebino, cilj, plan projekta, taktiko izvedbe, analizo rizika in eksplotacijo user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image

Mi pa začnemo pojutrišnem delat na bebici user posted image  Danes sem glih bila na razgovoru za službo in sem jo dobila, ju3 začnem delat v Zari na otroškem oddelku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kako se bom nagledla teh malih cotk user posted image  

Punce jaz vam želim veliko, veliko sreče, da bo res ta mesec naš mesec in da vse zagledamo user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

P.s. sem slikico kar zbrisala, je prevelika, zmanjšat pa je ne znam user posted image

< Sporočilo je popravil Pikica5 -- 19.3.2008 18:19:00 >

(odgovor članu D.Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 282
19.3.2008 18:14:09   
uršika***
Dajmo punceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Naj bo april roza user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Le potrudit se je treba in veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu D.Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 283
19.3.2008 18:16:53   
uršika***
Pikica kaj zdaj? Ne morem prebrat, če si dobila službo al ne, ker si nekaj zaj....
                                            user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
                                            user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 284
19.3.2008 18:21:45   
Pikica5
Nisem zaj.... samo slika je bila velika in si mogo oni drsljaj prestavit bolj desno user posted image   Sem dobila ja user posted image

sem našla eno manjšo slikico pikepoke za vse vas

user posted image

< Sporočilo je popravil Pikica5 -- 19.3.2008 18:22:17 >

Neposredna povezava do sporočila: 285
19.3.2008 18:21:48   
uršika***
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica5

Hey punce,

tole je pa pravi pravcat projekt user posted image  imamo vhodno strategijo, vsebino, cilj, plan projekta, taktiko izvedbe, analizo rizika in eksplotacijo user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image

Mi pa začnemo pojutrišnem delat na bebici user posted image  Danes sem glih bila na razgovoru za službo in sem jo dobila, ju3 začnem delat v Zari na otroškem oddelku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kako se bom nagledla teh malih cotk user posted image m

Punce jaz vam želim veliko, veliko sreče, da bo res ta mesec naš mesec in da vse zagledamo user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

P.s. sem slikico kar zbrisala, je prevelika, zmanjšat pa je ne znam user posted image

Se pravi, da si jo dobila!!!!!!!! Superca. To boš uživala. Pa še kakšne popuste boš imela, ko boš rabila stvari za svojegauser posted image .
Le glej, da nam boš dobro svetovala, ko bomo prišle k tebi kupovat stvari za naše bodočeuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za super službo

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 286
19.3.2008 18:23:32   
Pikica5
Uršika*** hvala user posted image  veš, da bom se bom potrudla po svojih najboljših močeh user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 287
19.3.2008 18:24:06   
aqua77
Jeeee čestitke za službo!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Te pridem mal počekirat, bom vidla katera je ta frišna, ko bom kupovala cunce za sina!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Vso srečo pa čim prej naredita user posted image . Da boš lahko kupovala te fletne male cotke!!! user posted image user posted image  

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 288
19.3.2008 18:26:26   
Pikica5
Hvala Katalina user posted image  sma ker dve novi, delajo nov team za otroški oddelek, ker so ostale šle na višje položaje v druge zare pa so potrebovali dve novi user posted image  Upajmo, da čimprej user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 289
19.3.2008 18:44:33   
matejka78
Pozdravljene,

jaz je ne pričakujem 10.4. in ta mesec sva z user posted image  rekla, da bova šla v akcijo, da bi tudi mi dobili user posted image .
Načrt in strategijo sem si prebrala in zapomnila tako, da ..... nič drugega kot veelliiiikkooooo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 290
19.3.2008 18:50:08   
lunica 85
čestitam za službo no sedaj še pa samo bebico in bo.vse naljepše.gremo aprilke
0000000000000000000000000000000000000

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu matejka78)
Neposredna povezava do sporočila: 291
19.3.2008 18:56:31   
Pikica5
user posted image
user posted image    user posted image   APRILSKE BORKE ZA user posted image    user posted image   user posted image    

xx.04. - Pikica5
xx.04. - Pike
xx.04. - murkica
xx.04. - nia*

xx.04. - Saša78
xx.04 - tasa.m.
xx.04 - witto
xx.04. - jabi babi
xx.04. - ivanjščica
xx.04. - vrtnica21

xx.04. - ...Martina...
xx.04. - tody78
xx.04. - Arual
xx.04. - ninčy
xx.04. - tejci01
xx.04. - uršika***
xx.04. - tweety83
xx.04. - YULIAH
xx.04. - Lunica 85
02.04. - monikq
02.04. - Anonimen user posted image
04.04. - Barbk 
04.04. - darja30
04.04. - medika 13

04.04. - S@nta
04.04. - nia*
05.04. - janin
06.04. - KulGirl
06.04. - kalaxy

07.04. - D.Mateja
07.04. - anonimna user posted image
08.04. - EnaNobena
08.04. - maca8
08.04. - neela
09.04. - katalina
09.04. - Bivy

10.04. - anonimna user posted image    
10.04. - *Pikyca*
10.04. - Rosi*
10.04.- matejka78 
11.04. - miskajus
11.04. - Toffsy
11.04. - liam

12.04. - Lorencia
12.04. - Anya22
12.04. - becky
12.04. - barbyka 
15.04. - vita80
16.04. - madre
16.04. - pikicaa25
17.04. - tinkatinka

17.04. - Nea_teja_

user posted image

user posted image   Navijačice: user posted image

• Pikica5
  • _sanja_*
  • skrivnost
  • fragola
  • uršika***
  • mandek user posted image
  • EnaNobena
  • LunaLuna
  • gantar
  • astja
  • Polynesia user posted image
  • Rosi*
  • KAHLOuser posted image
  • tany83
  • tane
  • brkn83
  •  _ancica_
  • oktavija
  • urskaj
  • tiki55
  • Sončnica24 user posted image
  • little angel
  • anonimna
  • sarcy21user posted image
  • *Miška*
  • *kinnie*
  • pikipu
  • urskaj
  • spps
  • anci banci
  • becky

user posted image  

NAŠA HIMNA:  (by BEYBA )

Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri-že slončkamo vsi! 

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...
user posted image user posted image user posted image

user posted image

--------------------------------------------------
JULIJ....................12% srečk nosečk user posted image
AVGUST................21,6 %srečk nosečk user posted image

SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk  user posted image
OKTOBER..............23% srečk nosečk  user posted image  
NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk user posted image  
DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk user posted image
JANUAR.................25% srečk nosečk user posted image

FEBRUAR...............19,4% srečk nosečk user posted image
MAREC................... X% srečk nosečk user posted image
APRIL..................... X% srečk nosečkuser posted image

--------------------------------------------------  

user posted image  

user posted image  
user posted image  APRILSKA STAVNICA:user posted image

20% - gantar
22% - anonimna
24% - _ancica_

26% - oktavija
28% - EnaNobena
30% - murkica
40% -  Pikica5

45% tody78
50% katalina 

user posted image

Hvala Lunica 85 user posted image

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 292
19.3.2008 20:43:58   
little angel
uff kak je ze dolg seznam!upam da bo kmalu zacel postajat ROZA!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 293
19.3.2008 21:57:47   
Barbk
EnaNobena si me včeraj s slikico tako zakurla, da sem komaj dočakala mojga user posted image ...user posted image  Je blo tak user posted image , da se je kar kresal, kadil, bliskal...kar češ.user posted image  Sva pa midva včasih kar precej prakticirala "navodila" iz Cosmopilitana (Kamasutra članki).user posted image  Je bilo pa včasih več smeha kot seksa.user posted image  Pikica čestitke za nov job. user posted image  Bebica bo samo še pika na i v uspešni pomladi. No takole babuške velik hopa cupa, noge v luft in predvsem uživat. Jaz bom vse to upoštevala, seveda user posted image  in bom v začetku aprila roza. Ve pa tud in pika. user posted image

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu little angel)
Neposredna povezava do sporočila: 294
20.3.2008 7:53:50   
Tanik
Dobro jutro punce,

se vam pridružim v aprilu, torej 16.4. me pofočkajte na seznam.

marec res ni bil kaj prida, upam da bo april boljši user posted image user posted image

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 295
20.3.2008 9:03:27   
tejci01
o punce
hvala za tako dobre spodbude user posted image user posted image user posted image user posted image

torej aprila bodo same user posted image , ali bouser posted image  ali user posted image  to sploh ni več važno, samo da bo

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 296
20.3.2008 9:15:51   
lunica 85
IZVIRNO SPOROČILO: natka28

Dobro jutro punce,

se vam pridružim v aprilu, torej 16.4. me pofočkajte na seznam.

marec res ni bil kaj prida, upam da bo april boljši user posted image user posted image

TEJČI KAJ HOČMA.NO PA BO V APRILU LEPŠE.
SE BOMA POTRUDILE IN NA KONCU zvedele lepo novičko.

naj vam še povem da je danes rodila moja sestrična (user posted image ),a prvi pomladni dan.user posted image

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 297
20.3.2008 12:58:15   
Anonimen
Lunica 85,čestitke.user posted image Aprilčice pa veselo na delo in ostanimo pozitivne.

(odgovor članu lunica 85)
  Neposredna povezava do sporočila: 298
20.3.2008 13:01:45   
Madre
IZVIRNO SPOROČILO: nia*

Lunica 85,čestitke.user posted image Aprilčice pa veselo na delo in ostanimo pozitivne.

jaz sem že pridna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bomo pa še videle koliko uspešna user posted image user posted image user posted image ..

pozdravček

Keep it optimistic!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 299
20.3.2008 17:18:14   
uršika***
IZVIRNO SPOROČILO: uršika***

IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena

Punce, danes je tako grdo vreme, da se bomo lahko celo popoldne stiskale pod odejo (pa ne samo stiskale user posted image )... In ker je marec bolj modr kakor pa rozast moram aprilske borke malo bolj navdušit za telovadbo. Evo tukaj je plan aktivnosti (kar ste zamudile lahko danes nadoknadite). user posted image

user posted image
( s klikom na sliko jo povečate)

super plan user posted image user posted image

ja. Super plan. Tako se dela otroke!!!!!! Na veliko načinov.

Najbrž vse izvajate tale plan in nimate časa tipkat po forumu. Jaz pa nimam svojega user posted image  doma, pa bomo izvajal tele aktivnosti šele zvečer. Komaj čakamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Potem bo pa aprila vse user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in decembra bo polno malih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ta mesec se moramo res potrudit, da bodo naši user posted image  letnik 2008. Če nam ne uspe, bodo že 2009!!!!!!!!! Dajmo aprilčice!!!!!
Naj bo vse roza

Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

December: Najbolj ploden mesec v letu
Če si želite otroka, je december zagotovo pravi mesec za več akcije. Statistični podatki namreč razkrivajo, da je tega m...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?