oktoberka -> RE: NOVEMBRČICE 2008 (6.3.2008 13:28:13)
|
Sam tok da se na hitrco javim. Prehlad me je čist povozu in dotolokel. Glavo mam tako kt bi me kamion povozu, sinusi me bolijo, kiham kt mal zmešana, pod nosom mam že vse zdrgnjen od smrkanja.. Skratka podn. No, za povrh vsega pa sem včer pristala še na urgenci na ginekološkem oddelku. Ob 13h me je začel tko bolet v levem delu spodi, pol sem šla na wc, pa je blo par kaplic sveže krvi. Pa sem klicala g in je delal samo do 13h, tko da sem ga zamudila.Sestra je rekla da nej preidem kao dons dop al pa kr na urgenco. Tko da smo pol kr takoj šibal. So me pogledal in je vidt vse bp, sam ne vid se še nč nosečnosti, ker sem šele 5-6 teden. Tko da so mi kri vzeli in nosečniški hormon je, pa tud glih prou ga je za gestacijsko starost. Dala mi je recept za buscopan- ampak mi nč ne pomaga, pa počitek, kokr se le da pr 5mesečnem dojenčku. Rekla mi je, da je vsa ta bolečina, ki sega tud dol v levo nogo prihaja njbrž od tega, ker je zgodnja nosečnost in tok hitr po porodu. Da me bo lahko celo nosečnost dajalo, al pa kšn boleč križ, al pa kej tazga. V sredo sem naročena k svojmu g, ker nej bi se pa takrt že vidl na čem smo. Rekla mi je, da če me bo še ful bolelo, da nej pridem nazaj, da me bojo mel na opazovaju. Zvečer me je še bolj zvil, tko da sem klicala, ampak je rekla da mi ni treba hodt, ker ni nč vidt da bi blo kej narobe in da mi nimajo kako pomogat. Dons je moj vzel dopust, js pa že cel dan ležim, jutr pa pride moja mami k men, ker gre moj službeno v nemčijo. No, zdele grem pa nazaj počivat, ker me že boli.
|
|
|
|