emina83
|
morgen! evo, tudi jaz sem zdajle tak vneto iskala meter, da me je vmes odjavilo . pa ga tud ne najdem . bom mojga počakala, ziher ve, kam ga je založil. hvala za pohvale za mojo miško res je pravi sonček. pa skos neki čeblja in se pogovarja. tudi pri nas je sonček, pa ga zjutraj ni bilo, tak da sem prav vesela, da se je spet pokazal. no, ko moj pride domov, boma danes prebarvala kinderpet. boste rekle da sem zmešana, da grem novo stvar barvat, ampak, če mi pa ne paše v sobo , ful čudno zgleda, tak da mu barvanje ne gine. jap, a bomo kr odprle "NOVEMBRČICE-2.del" , mal kasnej pa še bolj luštnega, ko se bomo preselile na "dojenčka". caligula, jst lučko že imam, tako malo, sam se mizdi da mi bo premočna še vseeno, jo imam drugače za brat v postelji. vidiš, to s tem stikalom si mi dala pa ful dobro idejo! aja, kar se pa bušija tiče se mi pa včasih zdi, da imam zdaj večjega, samo mi pa ful vsi govorijo, da kao ni res, da sem prej imela večjega, tak da nimam pojma . škoda ker se prej nisem nč zmerla. je pa res, da sem v prvi zredila za 18kg, s tem da sem v 38t rodila, zdej sem pa ravnotako 38t, pa sem se zredila za 8 kg. no, evo pa mam spet cele litanije napisane se bom morala mal pogostej javljat, da ne bom mela 5metrskih postov
|