Andromeda -> RE: NOVEMBRČICE 2008 (6.10.2008 12:59:14)
|
Živjo! charley - čestitke za dva korenjaka! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Jaz sem malo prej prišla iz MŠ, bilo je uvodno predavanje in malo blablabla, potem smo malo dihale in na koncu je neka bejba iz ene firme imela predstavitev o hrambi izvornih celic iz popkovine. Polynesia - hvala za nasvet glede sedenja v 1. vrsti, mi bo tole prišlo prav jutri, ko bomo imele predavanje v uni babiški šoli. Predavanje o dojenju pa je čisto na koncu - 24.10. ko si me zadnjič spraševala. Hidila bom pa na dopoldanski tečaj. caligula - nisi edina, ki ne spi ponoči, samo meni se ne da vedno prikolovratit v spodnje nadstropje, kjer imam računalnik, razen, če si grem čaj skuhat ali mleko pit. Me je pa to noč tako glava bolela, kot že dolgo ne. Od treh do petih zjutraj je bilo prav grozno. Pa še nobenega lekadola nimam, tako, da se bom mogla potem zmigat do lekarne, če me slučajno spet kaj to noč zagrabi. Vse, ki vas bolijo kosti - to se lahko začne tudi kak mesec pred porodom, tako da ni nujno, da boste šle zdaj zdaj rodit. Imejte pa za vsak slučaj vse spakirano, ker nikoli se ne ve [sm=smiley36.gif] Nič, grem malo počivat, tudi mene malo dajejo krči ampak mislim, da so to od prebave, ker mi ta dietna hrana polna vlaknin pošteno čisti črevesje [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|