|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
6.10.2008 11:39:25   
mojsoncek
Charly CESTITKE!!! user posted image user posted image user posted image Veliko lepih trenutkov in cartanja s fantkoma! 

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
6.10.2008 11:46:41   
klavdiy4
čaw..
a to velja samo za študente?dijake ne?

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
6.10.2008 11:47:56   
TINKA05
IZVIRNO SPOROČILO: tamy31
mene že tko kosti vspodi bolijo da bo verjeten res kamal!

Sem pa že mislila, da samo mene vse kosti bolijo spodaj. Zadnje dni me full. Sploh če dalj časa sedim ali ležim, se potem komaj skupaj sestavim. Saj potem, ko se malo razgibam je boljš. 

So tudi mene prestrašili, da to pomeni, da se pripravlja. user posted image user posted image  

(odgovor članu tamy31)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
6.10.2008 12:35:17   
šema
Zdaj pa user posted image  vodijo. Novo razmerje=   5user posted image :3user posted image

user posted image user posted image Čestitke novima dvojčkoma in njihovim najbližjimuser posted image user posted image

(odgovor članu TINKA05)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
6.10.2008 12:39:17   
carly
Tokrat sem že hotla odgovorit pa je zmeraj nekaj vmes prišlo, v glavnem tudi mene že kakšnih 14 dni vse boli tam spodaj, kakšen dan malo bolj kakšen dan malo manj.Pa na čase me trebuh boli kot da bi vsak cajt menstro dobila. Tko da če se res pripravlja ne vem, sem si pa malo oddahnila ker sem sedaj v 36 tednu pa ne bi blo več take panike če bi mogla prej rodit.
Imam pa tudi že par dni torbo za mene pripravljeno, pa cunjice zauser posted image , da jih bo potem moj prinesel.Se nikoli ne ve kdaj nas lahko preseneti.

(odgovor članu TINKA05)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
6.10.2008 12:40:47   
marty1
Na začetku najprej iskrene čestitke NOVO PEČENIM MAMICAM, OČKOM in MALIM KORENJAKOM " Anime in Charley "user posted image user posted image user posted image

Bolečim kostem se pridružejem tudi jaz...joj joj ponoči, ko se zbudim in se želim obrniti " to je res že cel projekt " na koncu pa ne vem ali me tako kosti bolijo ali moram na wc.
Skratka punce še malo je za zdržati pa bomo tudi tega rešene.
Ste na CSD - ju že vse uredile?

(odgovor članu TINKA05)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
6.10.2008 12:41:17   
Oaza
Charley- ISKRENE ČESTITKE!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
6.10.2008 12:49:07   
emina83
dan!

ssoooooooonček jeeeeee!!! že včeraj sem se tak fino martinčkala zunaj, pa danes sem že tudi bila na sprehodu. joj, js sm tak hepi ko sonček sije, me kr nabije z energijo, res.

charley user posted image user posted image user posted image za user posted image user posted image ! evo, še malo pa bomo kr lepo počasi vse sledile...

jah, mene že itak več ko en mesec doli vse boli, tak da včasih komi hodim, križ je tud za user posted image user posted image , tak da...  jap, pripravlja se... ampak kako dolgo?user posted image user posted image user posted image lahk da bo kmal, al pa tudi ne...

tetra plenic imam okoli 30, krpic pa 18, pa je to glih za glih, sploh če user posted image kaj poliva.

aja, par se pa nove teme na dojenčku tiče, sem pa tudi jaz za to da najprej počakamo, da vse rodimo in potem kasneje preselimo tja.

no, zdej grem pa še mal pospravljat, pol pa knjigo brat...

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
6.10.2008 12:49:31   
Oaza
IZVIRNO SPOROČILO: marty1
Ste na CSD - ju že vse uredile?

Jaz še nič...user posted image

tetra plenice- imam jih okrog 35. Po moje bo to dovolj.
bolečine- tudi mene vse tako boli. Občasno se pojavljajo iste bolečine kot pri M. Upam, da še ni to to, ker imam še kar nekaj časa do pdp.

(odgovor članu marty1)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
6.10.2008 12:53:18   
marty1
Oaza - hvala za odgovor si me prav potolažila, ker tudi jaz še nisem nič uredila.
Komaj čakam, da ostanem doma in, da se malo organiziram ter pripravim stvari.
Sem v 33t pa še nimam nič...groza, saj mi je kar nerodno, ko vidim in berem, da ste že vse uredile in si pripravile gnezdo - pridne punce

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
6.10.2008 12:59:14   
Andromeda
Živjo!

charley - čestitke za dva korenjaka! user posted image user posted image user posted image

Jaz sem malo prej prišla iz MŠ, bilo je uvodno predavanje in malo blablabla, potem smo malo dihale in na koncu je neka bejba iz ene firme imela predstavitev o hrambi izvornih celic iz popkovine.
Polynesia - hvala za nasvet glede sedenja v 1. vrsti, mi bo tole prišlo prav jutri, ko bomo imele predavanje v uni babiški šoli. Predavanje o dojenju pa je čisto na koncu - 24.10. ko si me zadnjič spraševala. Hidila bom pa na dopoldanski tečaj.
caligula - nisi edina, ki ne spi ponoči, samo meni se ne da vedno prikolovratit v spodnje nadstropje, kjer imam računalnik, razen, če si grem čaj skuhat ali mleko pit.
Me je pa to noč tako glava bolela, kot že dolgo ne. Od treh do petih zjutraj je bilo prav grozno. Pa še nobenega lekadola nimam, tako, da se bom mogla potem zmigat do lekarne, če me slučajno spet kaj to noč zagrabi.
Vse, ki vas bolijo kosti - to se lahko začne tudi kak mesec pred porodom, tako da ni nujno, da boste šle zdaj zdaj rodit. Imejte pa za vsak slučaj vse spakirano, ker nikoli se ne ve user posted image

Nič, grem malo počivat, tudi mene malo dajejo krči ampak mislim, da so to od prebave, ker mi ta dietna hrana polna vlaknin pošteno čisti črevesje user posted image

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
6.10.2008 13:03:00   
Andromeda
Ena je spraševala glede številk za sporočanje novičk: nekaj jih je na koncu seznama. lahko pa dodate še mene: 031/627 019, e-mail: jasmina.salic@gmail.com

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
6.10.2008 13:03:59   
caligula
ne vem če velja za dijake. pokliči na šou ljubljana pa vprašaj al pa poglej na :
http://www.studentski-tolar.si/

vem da imajo 100t eur zaloge, sam po moje bo hitro šlo :D, ker je veliko študentk mamic pa pomoči potrebnih študentov, ker financirajo tud bivanja pa ne vem kaj še vse. v glavnem največ kar lahko dobiš je cca 400 eur, pa to parkrat na leto, če si upravičena do tega. jaz upam da dobim zdaj, pa potem še naslednje leto, ko bi šla nazaj v lj vsaj za prvo najemnino da dobim al pa za varščino.

glede bolečin spodaj sploh ne bom komentirala user posted image .
že dva tedna tok močne da si kr trebuh okol nosim. pa se usedem na wc pa nič, pa gledam z ogledalom če že kaj vn gleda user posted image pa nič, pa mami kažem če me je kaj razpokalo da tko boli. pa me vedno sestra potolaži. zdaj mi je dosodila še 15 dni :Dvaljda ji je po dveh porodih kaj jasno kaj se dogaja z mano :D.
no, ko bo bo. se pa občutno boljš počutim danes. jutri pa pregled :D, če se jutri ne javim, kar se bom sigurno , potem sem šla v Rim :D pa bova zvečer dva.

(odgovor članu marty1)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
6.10.2008 13:04:45   
nagajiva
Ojla user posted image

Najprej seveda ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ANIME IN CHARLEY za user posted image user posted image ............Veliko cartanja, veselja in prijetnega odraščanja....
Joj punce moje, jaz sem tako prehlajena. Samo teče mi iz nosa in komaj diham.....V P je bla punca poleg mene prehlajena, pa sem verjetno še jaz pokasirala par bacilov user posted image . Posledično je še moj včeraj zakuhal, tako da smo v kompletu user posted image user posted image user posted image ....
Tetra plenice-10 kom barvnih (Hofer) in enih 20 belih.....Zaenkrat bo dovolj, drugače pa bo user posted image  dirkal v trg.
Tema dojenček-ime mi je zlo všeč user posted image , bi pa jaz tud počakala, da vse rodimo in se pol preselimo. Pa kolko kaže ne bo treba ne vem kako dolgo čakat user posted image ......Mi smo danes dopolnili 35 t in upam, da zdržimo še vsaj dva, čeprav bi raje vidla da še kak mesec....Nimam še vse pripravljeno -posteljica bo komaj konec meseca, voziček ta al pa drug tedn....Pa na csd še tud nisem vse porihtala user posted image user posted image user posted image ..... Mam pa srečo, da me kosti ne (še) bolijo, samo občasno špikne v nožnici, ampak ni panike. Pa user posted image  ob večerih malo dol pritiska....
Strije-na srečo jih nimam-še.
Nič, kosilo sem skuhala, pospravla sem kar sem mislila, sedaj pa grema malo na kauč, ker se tako user posted image  počutim......
Punce, pa da ne bi spet katera pobegnila v P.....user posted image

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
6.10.2008 13:06:07   
caligula
andromeda...jaz itak že vse upe vate polagam user posted image in vedno tebe obremenim, ko me spravijo v bolnico. Hvala ti za to. pa obiske bom vrnila itak, ssam če ne bova isti čas kje gor, potem pa kdaj s ta malim na kakšno kavico ko boš v nm.

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
6.10.2008 13:07:23   
caligula
ej eno neumno vprašanje user posted image a tiramisu lahko po porodu takoj jemo? :D
me je danes kolega klical kaj naj mi prinese ko bom rodila, pa sem rekla tiramisu :D
a katera kaj več je zadnje dni? mene lakota ob totalno neprimernih urah grabi. pa vaske pol ure mi kruli.

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
6.10.2008 13:10:43   
članica
Anime in Charley- iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image ob rojstvu vajinih sončkov, pa očkoma tudi seveda.

Res je lep dan, je treba na zrak. Tudi meni vse pritiska navzdol, ne smem se preveč smejat, sicer ne uspem priti do stranišča - mi kar v hlače uideuser posted image . Del noči buljim v zrak, sem se že kar sprijaznila z nespečnostjo.  Danes se nam začne materinska šola.  Sem nekaj gledala, drug teden -14.10. je polna luna - če še to preživim, šibam kar do roka.  V četrtek imam gin. pregled- bo zdaj že 35 teden, če pridem do tja.

Tud jaz imam 30 plenic, več ali manj že stvari pripravljene.

Lepo boditeuser posted image , pazite nase, novopečenim mamicam pa sploh same  lepe trenutke.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
6.10.2008 13:32:51   
orka
sedim pred tv in pijem pivo= dobro za mleko 200% preverjeno, tko da tiste ki ga marate popijte 3dcl piva na dan pa ne se ga napituser posted image user posted image user posted image
govorila z Anime = prišla k sebi = pa veliko krvi izgubila a je že dobra, vsi 3= so ok pozdrave vsem
Naša Ema pa je danes prvič dobila flaško in je kar nekaj pocucala user posted image user posted image user posted image , danes imamo 1440 g.

< Sporočilo je popravil orka -- 6.10.2008 13:34:11 >

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu članica)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
6.10.2008 13:48:04   
TINKA05
IZVIRNO SPOROČILO: caligula
a katera kaj več je zadnje dni? mene lakota ob totalno neprimernih urah grabi. pa vaske pol ure mi kruli.

Non stop sem lačna. skoz bi kaj papcala - včasih je bilo samo sadje dovolj, zadnje dni bi pa poleg sadja full sladko jedla (njami gorenjkine rolade, čoko banance, kinder bueno - same zdrave stvari). V soboto so se mi zaluštale kremšnite, tako da me je moj moral na vrat na nos peljat v Slaščičarno na kremšnito. user posted image user posted image

Orka: koliko časa bo Ema morala bit še v inkubatorju? Si ne predstavljam, kako je to hudo, ko je ne moraš cartat, ko bi jo želela.user posted image

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
6.10.2008 13:51:26   
carly
Vav Orka lepo napredujete, še malo pa bo.
Glede strij, jaz sem na začetku ene dve na prsih dobila pa sem se potem začela ful mazat pa sta kar izginile. na trebuhu jih na srečo še nimam ( upam da tako tudi ostane) imam jih pa nekaj na stegnih, še od prej, amapk ni panike.
Joj kako je lep sonček zunaj, morm it sedaj hitro nekaj skuhat, da bom potem frej in bom šla mal posedet ven.

Glede lakote, do sedaj nisem imela nobenih "čudnih" napadov, ampak včeraj zvečer pa katastrofa, sem najprej napadla vrečko oreščkov ker se mi je ful slano jedl, potem me je pa na sladko prijelo, pa sem jedla grozdje pa ni bilo dosti, pa sem mogla še dve tablici čokolade pojest, poj sem pa mojmu rekla, da me ne sme več s kavča spustit razen za na wc, ker bi kar še kaj jedla.Katastrofa, kile pa kar rastejo, pa mi vsi pravijo da se nisem toliko zredila pa da sploh nimam velikega trebuha, zadnjič na pregledu pa šok, sem pridobila vsega skupaj že +16kguser posted image pojma nima kako jih bom potem dol spravla.

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 4745
6.10.2008 14:06:19   
konina
Hojla. Ja, bolečine so, upam da še nekaj časa, tam nekje dva tedna. DA še ne grem v Rim. DAnes sem šla v službo papirje izpolnit za CSD, v sredo grem pa urediti.

tiramisu - mislim da ne takoj po porodu, zaradi svežih jajčk (salmonela). Glede tega se kar držite tistega kot pred porodom.

Jaz tudi težko do WC pridem pravočasno. Še posebej ponoči se težko zvalim s postelje, pa naštelam kosti in noge, da me do tam prinesejo. Je to cel podvig! Komaj čakam, da nazaj dobim svoje telo. Ampak veste kaj!? Imele bomo pa čudovite otročke in to je najlepša nagrada za ves ta trud 9 mesecev.

orka, super za Emo. Le tako naprej.

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
6.10.2008 14:21:39   
orka
IZVIRNO SPOROČILO: TINKA05

Orka: koliko časa bo Ema morala bit še v inkubatorju? Si ne predstavljam, kako je to hudo, ko je ne moraš cartat, ko bi jo želela.user posted image

pa saj ni tako hudo bolj me jezi da dve sestri na delata enako , vsak po svoje in tako kot njim paše in ne tako da bo dobro za nas in user posted image  ... jaz mislim ampak to je moje mnenje da bo Ema vsaj še 14 dni v ink. če ne več.... je bila pa danes taka gužva na int. , v vsaki sobi dva preveč , očitno je res pravi naval user posted image .... pa vedno več je nedonošenčkov.... se mi pa zdi da sem tudi charley videla, jo bom tud kr za rokav pocukala, tko k sm zaro13 user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil orka -- 6.10.2008 14:22:14 >

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu TINKA05)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
6.10.2008 14:31:30   
saba
dan user posted image

jaz se pa verjetno zadnjič javljam. v sredo mi je zadnji dan pred dopustom...doma pa mi internet ne dela..pravzaprav mi po novem tudi računalnik ne dela.....od zadnje nevihte user posted image

tako, ko bo kaj bom sporočila na sms..

tako, zdaj bi pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse nove otročičke in seveda starše.

ve lepo klepetajte naprej.......upam da doma kaj zrihtamo, da vas še kaj preberem....

če ne pa želim vsem novemberčicam čim lažji porod in zdrave,lepe,velike otroke.user posted image

lp
saba

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
6.10.2008 15:27:34   
klavdiy4
čaw..

Najprej user posted image user posted image  za našo prvo novembrčico Emo, da tako lepo napreduje.. user posted image user posted image user posted image ...

Jaz sem pa mal prej končno zibelko dobila...user posted image  aja pa včeri sta mi Nizozemca iz Nizozemske pripeljala darilo za user posted image ..nogavičke,jopico na kapuco in flaško..user posted image full cute...

Jutri s sestro začneva z materinsko šolo user posted image user posted image ...komaj čakam..
No sedaj pa se grem počasi uredit, ker imam prvo pomočuser posted image ..pa se mi ne lubi it, sam mi je mami rekla, da mi jo sama plača ,če grem danes...upam samo da bo user posted image  pravočasno doma..

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
6.10.2008 15:37:46   
petra *k
pa še z moje strani čestitke charley ob rojstvu!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

kar se tiče pleničk, mam 10 barvnih in 10 belih. vsi pravijo naj ne kompliciramo z nakupovanjem, če bo treba bomo dokupli. 
tudi mene pošteno bolijo kosti doli. pa brca  full opet zadnje dni. sem bla danes pri g, ker se mi je obseg trebuha zmanjšal za 10 cm, polek tega sem 4 kg shujšala. ampak je z našo pikico vse ok, normalno velika za 35.teden in voda je dovolj. hvalabogu. je pa tudi g rekel, da mam full živega otrokeca, na ctg ni bla niti min na miru, pa na uz tudi ne, nonstop je brcala.

pa se je res začelo tudi za nas. samo čakamo lahko dan, ko bomo šibale proti porodnišnici. full hitro je minlo, ni?

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?