_katja_ -> RE: NOVEMBRČICE 2008 (16.9.2008 18:57:13)
|
čao! Jaz sem imela včeraj pregled. Mi je naredila tudi UZ in dojenček ni več obrnjen lepo navzdol kot nazadnje, ampak je naredil se pol prevala in me z nogicami ravno v medenico brca. Ampak to sploh ni panike, jest sam upam, da se kmal obrne nazaj. Pa tko sem se veselila, ko je bil prejpnjič že obrnjen. Drugač pa ginekologinja ni nič panike delala glede tega,....no sej mene pa včasih mal stisne, pa pol si spet mislim, pa saj bo,.... no skratka upam, da se lepo obrne nazaj navzdol. Kregala me je malo glede kilogramov, + 12, ampak kaj naj naredim če sem pa lačna?!?! pa sej ne jem tolk več kot prej, sam pač enim hitrej teža narašča enim pa počasnej. No bo ze. Z dojenckom pa vse vredu. Ima ze 1900 g priblizno, pretok oz. oskrba preko popkovnice je dobra, plodovnice dovolj. Naslednji pregled pa imam čez 1 mesec, se pravi 16.10. Papirje sem dobila tako da bom sla pocasi urejat. Drugace se pa počutim dobro [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Edino malo se mi pozna, da sm prej utrujena pa da ne morem bit cel dan ful aktivna.... punce, tiste, ki vas kaj boli glavo gor, saj bo kmal fertik,.... Pozdravcek! K
|
|
|
|