Andromeda -> RE: NOVEMBRČICE 2008 (6.8.2008 21:23:51)
|
4D UZ je pravzaprav 3D UZ, samo, da je to zaporedje slik oz. film. Mislim, da sem to zadnjič na Pušenjakovem forumu prebrala, ker je ena spraševala kakšna je razlika med 3D in 4D UZ. Delal naj bi se v času MF, pa nekje tam 30. - 32. tedna, v bistvu pa se ga lahko kadarkoli... Mene pa zanima, če še katero, če na hitro vstane zagrabi nekak trebušni krč? To se mi je malo prej zgodilo, sem se takoj nazaj vsedla in je bilo potem v redu. Pa že 2x se mi je zgodilo, da ko sem bolj na hitro hodila, me je začelo nekaj zategovati v trebuhu, neka čudna bolečina, kot da se mišice preveč naprezajo [sm=zmeden.gif] Ko sem se umirila, pa je bolečina izginila. Aja, pa [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] ki ste imele preglede. klavdiy4 - glede samoplačniškega UZ pa ti predlagam isto kot so ti nekatere druge - ZD Domžale ali pa ZD Dravlje. Držim pesti, da bo mali na naslednjem pregledu v boljši legi, da boš lahko pomirjena, da je vse OK. Zdaj grem pa nekaj pojest, potem pa kar pod tuš in z dobro knjigo v postlco, mož pa naj gleda fuzbal Dinamo-Domžale. Prava reč...Nočko!
|
|
|
|