Naty_ka -> RE: Novembrke 2005 - 3. del (20.3.2008 13:55:46)
|
Catja, čaka me lifting. Saj veš kako izgledam- kot da bi bila non stop zaspana. In stanje se mi vedno bolj slabša in je vse skup začelo vplivati tudi na moj vid (v 6-ih mesecih se mi je poslabšal za 30 %) je ta operacija nujno potrebna. Kar se pa P tiče... Mi imamo tudi eno takšno, ko jo kar precej ljudi šinfa. In če je kateri otrok malce bolj okrogel, ve do tiste mamice biti kar precej pikra. Sem pa zadnjič doživela, da je to P ena mamica tako strašno šinfala, češ kakšna je in da ne da zdravil in da bi morala napisati AB in da jo je (mamico) nekaj nadirala. To je bilo takrat ko je bil Sergej bolan. In ravno tisti dan ni bilo Sergejeve P in jo je ta menjavala ( v bistvu sta to mati in hči. In jaz sem pri hčerki, ta druga mamica pa pri materi). In sem bila prisiljena iti k tej. Sem šla kar z strahom not kaj me čaka. Pa pridem not in se mi zdravnica potoži, da ne ve kaj naj dela, ker prihajajo mamice, ki so pametnejše od zdravnikov in za vročino 37-38 in blago virozo zahtevajo AB. Je rekla, da ve da nebi smela nič govoriti, a je tako žalostna ker so mamice prepričane, da morajo za vsako figo dobiti AB. In dejansko sem se potem zamislila. Bog ve v kolikih primerih je bila ta P neupravičeno šinfana. Jaz nimam kaj rečti čez njo. Ker ženska je izreden diagnostik. Kar pa se še mi najbolj dopade je to, da ko hčerka ni kaj prepričana, pokliče mamo in skupaj postavita diagnozo. Mogoče se bo komu to zdelo čudno, ampak imam rajši človeka ki vpraša za mnenje kot pa da trdi svoje in se velikokrat izkaže da se moti.
|
|
|
|