Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 24.8.2008 7:22:01
|
|
|
|
kvaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Kvaka prideš? Častim golaš No, če ne bi bilo dežja bi pa mogoče res prišla Bomo enkrat v septembru pa tam praznovali fantovščino in dekliščino Pa se bom takrat pri tebi ustavila na kozarčku rujnega
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 24.8.2008 7:25:36
|
|
|
|
kvaka
|
Pa še dobro jutro Kava je že kuhana . Moji fantje pa itak ne vedo da je nedelja, pa da bi mami še malo poležavala. L si je kar skrajšal jutranje poležavanje, sedaj je že ob 6-ih prava veselica
< Sporočilo je popravil kvaka -- 24.8.2008 7:26:21 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 24.8.2008 7:47:05
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! je Adam najprej stopil v pasjo posodo z vodo in seveda se mu je spodrsnilo in je še na rit padel vanjo.... Adam pa res prinaša smeh v hišo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 24.8.2008 7:49:47
|
|
|
|
*bubi*
|
Eh, zame je to pravi luksuz, da je do pol osmih vlekel Ati si bo itak še malo privoščil, jaz pa niti nisem več zaspana. Sem včeraj z bubijem mrknila in se samo še v svojo posteljo premaknila Zdaj bo treba tempo nazaj na vrtčevskega nastavit. Bo pri opoldanskem spanju še največ problemov, ker je zdaj spal med 13. in 15. V vrtcu pa so po moje že ob 12ih na ležalnikih.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 24.8.2008 7:50:39
|
|
|
|
*bubi*
|
Samo sem pa ful brez energije. Upam, da več kot teh 10 dni ne bom čakala
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 24.8.2008 8:45:42
|
|
|
|
Teni_
|
Jutro. Končno tudi mi napredujemo glede plenic. Nika je čez dan že en teden čez dan brez, danes pa je bila tudi prvič ponoči. Upam, da bo šlo tako naprej. Jaz sem tudi precej izmučena, pa nisem . Imamo nor tempo v službi, ampak malo se bo mogoče po torku umirilo. Aja, pa ena prošnja. V torek imam ob 10. razgovor za službo. Dajte mi držat pesti.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 24.8.2008 10:38:20
|
|
|
|
*bubi*
|
Aja, pa ena prošnja. V torek imam ob 10. razgovor za službo. Dajte mi držat pesti. Bomo držali pesti
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 24.8.2008 10:47:34
|
|
|
|
Teni_
|
Hvala .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 24.8.2008 18:28:43
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ojla! Preživeli smo 2 lenobna dneva ... ...malo se valjali doma, malo okrog hiše, obiskali Planinski muzej,... začuda nam je uspelo malo "mirovati" brez kakšne posebne rekreacije - no ja k temu je najbolj pripomoglo dejstvo, da ima zvit gleženj in ni sposoben večjih fizičnih naporov (badbinton z Anžetom in kurjenje kamina mu je še šlo ). Teni bom držala pestke
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 24.8.2008 20:58:25
|
|
|
|
nincy
|
Čer L je pred eno uro zakuhala ...upam, da se ne razvije v kaj resnega. Noč je bila pa katastrofa ...ob 2 se je zbudila, in so ji hodile same traparije po glav...hodila z odprtim dežnikom po hiši, potem je na vsak način želela imet obute nove čevlje...na koncu sva se odločile za kompromis in je gledala Nodija do 6.30 ...potem pa zaspala do 8...jaz pa sem bila še ves dan . Sem prov šla na koledar gledat, pa vidim da je luna šele v soboto...ah kaj me še čaka do takrat Teni zate pa vsekakor držim pestke, evo pa še da bo bolj držal
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 24.8.2008 20:59:17
|
|
|
|
nincy
|
Nikjer nobene Pol pa jaz tud pod kovter. Nočko
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 24.8.2008 21:17:32
|
|
|
|
petarda
|
...ob 2 se je zbudila, in so ji hodile same traparije po glav...hodila z odprtim dežnikom po hiši, potem je na vsak način želela imet obute nove čevlje Sorry...sam je fuuuul smešno! Upam, da bo vročina popustila do jutri
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 24.8.2008 21:21:59
|
|
|
|
petarda
|
badbinton z Anžetom Mi smo danes tudi igrali badbinton ....samo petardito je bil bolj v napoto kot pomoč ....pa zmaja, ki ga je bubi podaril petarditu smo spučali....samo je bilo bolj malo vetra, pa smo morali hitro tečt, da je bilo kaj haska ....je šlo pa petarditu še najbolje, očitno je pri tleh najbolj vleklo . Mojster je pa danes prišel in ni mogel nič narediti, bo prišel jutri...jaz res upam, da ga bo jutri zrihtal ... Teni zate pa ....za kakšno službo pa greš na razgovor?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 24.8.2008 21:44:44
|
|
|
|
petarda
|
Očitno že vse ....grem še jaz Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 24.8.2008 21:53:15
|
|
|
|
Teni_
|
Teni zate pa ....za kakšno službo pa greš na razgovor? Podobno kot zdaj, ampak v Merkur. Delo mi je všeč takšno kot je, gre se mi samo za to, da bom vsaj nedelje in praznike doma. Pa sobota na smene, zdaj pa sem v soboto cel dan.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 25.8.2008 7:43:13
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro, zaspanke Ala, kavica je že kuhana!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 25.8.2008 7:48:12
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 25.8.2008 8:38:23
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro! držite pesti okoli 12, da bo na NS vse ok, pa da bi se spol videl. ne vem kaj me je prijelo, ampak kar naenkrat si ful želim vedet kaj bomo dobili
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 25.8.2008 9:10:26
|
|
|
|
*bubi*
|
držite pesti okoli 12, da bo na NS vse ok, Vsekakor. Za spol pa , naj te še malo firbec No, malo dvomim, da se bo že videlo. Pa te napovedi na NS so zelo nezanesljive
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 25.8.2008 9:12:10
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* držite pesti okoli 12, da bo na NS vse ok, Vsekakor. Za spol pa , naj te še malo firbec No, malo dvomim, da se bo že videlo. Pa te napovedi na NS so zelo nezanesljive Se čist vse podpišem
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 25.8.2008 9:51:43
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ada saj bo vse v redu . Spol so pa pri meni obema pravilno napovedali že na NS, čeprav sem jaz to jemala zeloooo z rezervo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 25.8.2008 10:18:41
|
|
|
|
*bubi*
|
Spol so pa pri meni obema pravilno napovedali že na NS, čeprav sem jaz to jemala zeloooo z rezervo Pušenjak pri bubiju ni hotel nič rečt. Lani in letos tudi nisem na NS nič izvedela. Lani je celo nekaj zamomljala sama pri sebi, sva se z na koncu samo spogledala in oba naenkrat: "kaj je rekla????" Sicer pa slišim toliko zgodb o napačni napovedi, da ne bom verjela, dokler ne bo v mojih rokah
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 25.8.2008 10:38:19
|
|
|
|
petarda
|
Sicer pa slišim toliko zgodb o napačni napovedi, da ne bom verjela, dokler ne bo v mojih rokah Kmalu se boš lahko prepričala
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 25.8.2008 10:39:27
|
|
|
|
petarda
|
Spol so pa pri meni obema pravilno napovedali že na NS, čeprav sem jaz to jemala zeloooo z rezervo Vauuu...in potem potrdili na morfologiji? Al samo na NS in to je bilo to?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 25.8.2008 10:41:27
|
|
|
|
NinaŠ
|
Pušenjak ni hotel nič rečt. meni je pa ravno on obakrat namignil ...ampak sem ga res mogla 2x prosti in obljubit, da ga ne bom tožila, če sfali
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?