Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 18.6.2008 12:56:21
|
|
|
|
*bubi*
|
pravzaprav mi je šele tvoj post dal misliti, kakšne bi bile lahko tudi posledice No, saj če jih želiš, sem ti že dala recept
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 18.6.2008 16:20:49
|
|
|
|
ada2
|
Mi se pa na lutkovno predstavo odpravljamo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 18.6.2008 22:12:09
|
|
|
|
petarda
|
Dober večer in lahko noč P.S...pa poglejte moje objave
< Sporočilo je popravil petarda -- 18.6.2008 22:13:46 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 19.6.2008 8:16:01
|
|
|
|
jana26
|
Dobro jutro za vse, ki še niste kofetkale ena P.S...pa poglejte moje objave ja petarda mal se bo treba zamislit
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 19.6.2008 8:20:27
|
|
|
|
jana26
|
Drugač pa pri nas nič novega, vse po starem, vedno nekdo bolan Evo sedaj sem jaz, kuham do 38,5, glavobol,.... Tako, da je včeraj moja mami prišla po AinJ ju bo imela nekaj časa pri sebi , da se moje stanje izboljša. pa ravno sedaj dela cele dneve, hodi samo spat domov.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 19.6.2008 13:20:17
|
|
|
|
*bubi*
|
Daaaan! Tak, petarda, zdaj pa selotejp na usta, pardon, prste skupaj zlepit, da ostaneš na tej lepi številki
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 19.6.2008 13:22:38
|
|
|
|
*bubi*
|
Se učimo:
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 19.6.2008 14:29:41
|
|
|
|
Nej1
|
Lepo pozdravljene! Če smo že pri kolesih, pri nas je to zdaj najbolj aktualno, zraven skiroja. Ko smo ga kupili (pred 1 mesecem) ga niti videt ni hotel in je govoril, da se on ne zna vozit s kolesom ter da se ne bo. Čez kak teden pa je dobil nek preblisk v glavi, da gre on na kolo. Od takrat pa ga šiba brez zavor - dobesedno . Sploh nima nobenega straha. Ko zagleda kakšen breg zakriči 'TOBOGAN' in gas- jaz pa za njim, tako da zgledam ko en mutec zraven . Mi pa gremo v soboto na morje .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 19.6.2008 19:08:29
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ko zagleda kakšen breg zakriči 'TOBOGAN' in gas ...ups, sori, sam mi je res smešno Tina je pa ful boječka - ko pridemo do brega začne "neee, ne glem dol, ne znam se dobl plemzat" ... ...pol po pregovarjanju in obljubi, da jo bom ves čas držala, se pa le ojunači . Drugače pa itak po ulici gor in dol gas do konca , še večje veselje pa je, če se več mulcev skupaj podi jaz pa potem napeto spremljam kje bo kak karambol
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 19.6.2008 19:12:34
|
|
|
|
NinaŠ
|
Saj res: ali katera ve, če se kje da kupit samostoječ znak z napisom "pozor otroci na cesti"? Sem premišljevala, da ne bi bilo slabo treh imeti, da jih postavim na ceste, ki vodijo mimo hiše (smo ravno v "T" križišču) saj otroci med igro pozabijo, da je vedno treba okrog ovinka najprej pogledat preden pelješ/skočiš/....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 19.6.2008 21:31:46
|
|
|
|
*bubi*
|
Nina, na RR sem večkrat videla link za ena igrala, tam je bil tudi znak za otroke. Če najdem, ti prilimam
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 19.6.2008 21:39:49
|
|
|
|
*bubi*
|
Evo: http://www.step2.si/pozorotroci774100.htm
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 19.6.2008 21:43:45
|
|
|
|
*bubi*
|
Aja, ta pravega prometnega znaka pa najverjetneje ne moreš dobit, tudi nisi pooblaščena, da ga ti postaviš. Lahko pa za to zaprosiš lokalno skupnost. Mogoče če ga sama narišeš in postaviš takrat, ko so otroci zunaj.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 19.6.2008 22:59:05
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ja Bubi hvala. Nekaj takega sem mislila . Pravi prometni znak itak da ne, da bi ga pa sama naredila - nimam ne volje ne znanja . Lokalna skupnost pa ne verjamem da bi hotela kaj prispevati, ker potem bi to lahko postavila na vse ulice ... ... definitivno bi pa argumentirala z izgovorom, da je v kratkem uredila otroško igrišče v parku, športno igrišče ob šoli....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 20.6.2008 7:18:34
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! za vse, ki se še kaj oglasite tukaj
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 20.6.2008 8:31:38
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro! Hvala za bubi. Dans je pa en tak prehiter dan, ves čas me ura prehiteva .... ...uh, bo vsaj prej konec šihta, pol pa juhuuuu rafting, da se mal ofrišamo v Savi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 20.6.2008 20:53:42
|
|
|
|
amy26
|
No, jaz sem že v 7. bubi, si že v 7.mesecu, kok čas beži sem dala šele zdaj otroke spat, smo se potepali po Kamniku drugače nič novega
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 20.6.2008 21:45:15
|
|
|
|
tincci
|
Lep pozdrav, babe Upam, da ste ok. Mi smo danes zjutraj prišli s korzike. Lepa je pa kemper je tud super stvar. Sedaj pa pucam že cel dan, ker smo se vrnili svinjski kot cigani. Jaz bi skos (ali pa vsaj več) okrog hodila
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 21.6.2008 7:03:39
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Super, Tincci. Čakamo kako slikico Nič, šibam v službo, lepo soboto vam želim! Petarda, saj me ne rabiš čakat Bo še trajalo, preden jaz 1000 postov naklofam
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 22.6.2008 7:19:08
|
|
|
|
*bubi*
|
Še 1x dobro jutro! A če kavice ne skuham, potem cel dan nobena ne pride Sa bojim, da jih je preveč.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 22.6.2008 7:22:41
|
|
|
|
*bubi*
|
Včeraj smo šli v cirkus. En tak majhen družinski cirkus, ni bilo ne vem kaj, pa bubiju je bilo vseeno zanimivo. Bolj je bil problem, da včeraj opoldne ni spal, pa vroče je bilo v šotoru za pop.... Tak da smo na trenutke že komaj zdržali Danes pa se gremo tudi potepat, lep dan se obeta.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 22.6.2008 13:13:31
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ojla! Bubi hvala za Nimam časa do PCja, ko je zunaj takooo lepo, ko pridemo not pa itak samo v postelje popadamo. Zdajle Tina ravno spi, Anžetu pa ni do spanja in klepeta na balkonu s svojo sestrično in sodedo (sploh ne vem od kdaj mu tak dar čvekanja ), jaz pa v miru pijem Tinccci vaš dopust je pa še meni ful hitro minil
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 23.6.2008 12:41:02
|
|
|
|
ada2
|
niti ene strani niste uspele naklofat medtem ko sem uživala v gorskem zraku! no, imeli smo se super, Adama je ugriznila strupena mravlja velikanka, ampak mu ni nič, padel je v koprive in stresla ga je elektrika v el. pastiru ampak ga ni nič od tega odvrnilo od tekanja po travniku in raziskovanja, bil je kot navit
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 23.6.2008 22:00:13
|
|
|
|
*bubi*
|
Kaj 1 stran, še en post nam gre komaj od rok Očitno vas je vročina zdelala
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 23.6.2008 22:23:00
|
|
|
|
tincci
|
Super, Tincci. Čakamo kako slikico Joj, bubi, saj veš, kako jaz slikce sem gor limam Si blazno veliko časa vzamem, da bi se naučila
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?