Tale Leila Bdeir... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

dory -> Tale Leila Bdeir... (31.1.2005 7:10:57)

Tudi meni deluje prevec mosko...mozaca:)-

Mojca20 -> Tale Leila Bdeir... (31.1.2005 7:59:00)

Men je tud OK punca. So mi bolj take všeč kot punčkaste kokoške

Maxica -> Tale Leila Bdeir... (31.1.2005 9:59:10)

Meni tudi ni všeč-ja, Teja, prav si rekla, prav možača je. Sploh so falili z obleko, v katero so jo dali sinoči, pa še tolk "pametna" je in tiste njene izjave-bljak, bljak...:(

Nogavička -> Tale Leila Bdeir... (31.1.2005 13:00:41)

Glede Leile - vsake oči imajo svojega malarja.;)

Se pa strinjam z Joem, da so na TVS zelo dobri dokumentarci. Zal mi je tudi, da ni več Trenda, Parade plesa in tiste oddaje, ki jo je vodila Škobernetova (se ne spomnim več imena).

L.p.

Tea

Anonimen -> Tale Leila Bdeir... (31.1.2005 14:00:30)

No meni je pa čist všeč tale Leila, morda res ni bila najboljša izbira za včerajšnjo oddajo, ampak dekle se spozna na stvari in mislim, da je tudi prijetna za oko...v živo še bolj...
Glede RTV SLO pa brez besed, najbolj me jezi, da čez dan ni nič, pol pa prižgeš recimo pozno ponoči po 00.00 je pa kar dostikrat kaj zanimivega...filmi...dokumentarci...Glede objektivnosti poročanja ---Uf...težka tema...Zelo težko pa gledam POP-Tv in njihove "novinarje" na terenu - HUDO....GROZA...totalno neurejeni....v kavbojkah in eni razvlečeni jakni v parlament (????)!!!
PA zadnje čase me moti Tamara Vonta, pravzaprav ne ona, temveč tisti, ki jo oblači, imam občutek, da je punca noseča...in potem ji nataknejo tiste "zapete blejzerje" in jo vse popne! Punce, a se Vam tudi zdi, da je noseča ali ne?

Anonimen -> Tale Leila Bdeir... (31.1.2005 14:04:38)

Ne vem, če je noseča, ampak je bila pa preden je ponovno začela voditi dnevnik, že zelo debela. Potem je pa zelo shujšala. Možno, da se počasi vrača na staro težo...

ZARA -> Tale Leila Bdeir... (31.1.2005 14:20:07)

ne ne pomoje ima misa99 prov,ker ji res samo trebuh raste...

Anonimen -> Tale Leila Bdeir... (31.1.2005 14:41:42)

Aja, ja potem ji bo pa treba pisat, da se nam tule pridruži. Ker sigurno ne ve vsega..., ha, ha.

ZARA -> Tale Leila Bdeir... (31.1.2005 14:45:16)

:)-:)-:bravo::bravo::bravo:
Tocno Splisni!!!
VONTAAAAAAAAAAA javi se!!!
Sam men se zdi,da je njen moz en dohtar,al kaj??

viva -> Tale Leila Bdeir... (31.1.2005 14:45:53)

Splišni, mogoče je pa že med nami. Nikol se ne ve :)-

Anonimen -> Tale Leila Bdeir... (31.1.2005 14:47:57)

U, fino, take z doktorji so pa sploh dobrodošle.

Po moje je ni, to bi pa že vedele, če bi imela katera zdravnika. Ampak bo pa, 100-posto.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]