Kaj bi si ve mislile? (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi

Sporočilo

pikapolonica 24 -> Kaj bi si ve mislile? (29.2.2008 22:59:51)

Situacija je sledeča.
Imam fanta. Poznava se že dalj časa, ampak par sva en mesec. Ima prijateljico. S to prijateljico, sta pred mano bila intimna. In sedaj, se vidita, vsaki dan in gresta skupaj na pijačko, se pogovarjata preko msn-ja. In sem ga vprašala, če je ona moja konkurenca. Pa je rekel, da mu je ravno, za njo, kot za lanski sneg.
No to mu jaz ravno ne verjamem. Ker ne verjamem v prijateljstvo moški - ženska.
Če sodim, iz svojih izkušenj, vem, da če sem z moškim navezala stik sem si želela, več kot prijateljstvo. No, sodim iz svojih izkušenj.

Ne vem, kaj naj si mislim. Ali sem samo preveč ljubosumna? Kaj ve mislite?

Lp,

Petra

Kaliope -> RE: Kaj bi si ve mislile? (29.2.2008 23:09:10)

seveda je težko soditi, če ne vidiš, kak se obnašata, ampak - jaz verjamem, da sta moški in ženska lahko dobra prijatelja ... sama sem vedno imela in še imam moške prijatelje, ki so vedno bili in so samo prijatelji ... enostavno je fajn met tipa za prijatelja, ker se lahko drugačne stvari z njimi pogovarjaš oz. dobiš drugačen pogled na stvari ... pa se tudi ti kdaj z njima družiš? Kako se pa ta kolegica do tebe obnaša?

Anonimen -> RE: Kaj bi si ve mislile? (29.2.2008 23:09:11)

Kaj ve mislite?

Da ste vsi se precej mladi :).

pikapolonica 24 -> RE: Kaj bi si ve mislile? (29.2.2008 23:21:37)

Mi se ne družimo. Prijateljica ve, kam spadam, vendar me ignorira.
Mladi, pa več nismo tako, vsaj midva ne. Jaz sem stara 24 in imam otroka. On pa je star 29. Prijateljica od njega pa je stara 20 - ona pa je mlada ja.

Sumljivo mi je. Fant dela v gostinstvu. In sem bila danes tam, z mojo prijateljico. Sedeli sva za eno mizo. Malo bolj vstran. In pride ta njegova prijateljica do njega in se vsede za šank. Tam je sedela in ni videla, da sem jaz tudi tam. In on jo je ignoriral in je šla. Ravno to mi je čudno. Če ne bi bilo nič med njima, bi naju lahko predstavil, in bi se lahko normalno pogovarjali.
Ampak, vedeta se čudno. Vsaj zame.

Anonimen -> RE: Kaj bi si ve mislile? (29.2.2008 23:23:48)

In sedaj, se vidita, vsaki dan in gresta skupaj na pijačko, se pogovarjata preko msn-ja. In sem ga vprašala, če je ona moja konkurenca.

A ne bi bil raje s tabo, al kako?

Ne, ni ti konkurenca...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Anonimen -> RE: Kaj bi si ve mislile? (29.2.2008 23:40:44)

Jst mam večinoma moške kolege. Si pišemo po mesingerju, se kličemo, z določenimi sm po 10ur dnevno skupaj k skupej delamo, na pijače hodmo....men ni to nč čudnga. Je pa res da z nobenim nism seksala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].
Drgač pa če bi hotu bit z njo bi bil a ne, ne bi bil s tabo. Tko da brezveze da se sekiraš.

BlackyMouse -> RE: Kaj bi si ve mislile? (29.2.2008 23:43:43)

To, da pišeš tukaj, ni dost. Ker ne poznamo te situacije, da bi lahko rekli, kaj mislimo. Osebno zase vem, da so moški boljši prijatelj kot ženske. Moji bivši so  zmeraj spoštovali mojega najboljšega prijatelja in on njih. Zato nevem, kaj bi si mislila. Nič. No če sta imela odnose. Vsekakor nekaj slabega. Kaj pa vem.

rija -> RE: Kaj bi si ve mislile? (29.2.2008 23:54:32)

četudi številke kakžejo mogoče drugače, ste še zelo "mladi"....

in če imata že prvi mesec take fore, je po moje brez veze, da se matrata naprej.

vsak dan na pijači, na msn pa kaj vem kaj še vse.....in ti se sprašuješ, če ti je ona konkurenca[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

ne, očitno si ti njej.

Anonimen -> RE: Kaj bi si ve mislile? (1.3.2008 7:45:08)

Samo 2 varianti sta. Ali te ta človek poneumlja, ali pa si ti naivna, da ne rečem neumna. Čas je, da ga hladnokrvno odbaciš ko zadnjo smetko, mislim da ti to ne bi smelo delat težav glede na vajino (ne)resno vezo. Samo če bo resnično obupan in bo TAKOJ postavil tebe na 1.mesto in njo na NOBENO, potem imaš podlago za naprej.

Nenya -> RE: Kaj bi si ve mislile? (1.3.2008 8:09:16)

Jep, se strinjam z Rijo in Nivess.
Očitno nisi ti na prvem mestu, daj ga na hladno za nekaj časa, pa boš videla koliko te pogreša. Če ma za vse stvari njo (pijačka, msn ...), kaj si mu pa pol ti?

Anonimen -> RE: Kaj bi si ve mislile? (1.3.2008 8:23:58)

Problemi že po enem mesecu? Kaj pa vem. Meni vajina zveza ne zgleda ravno za "nedoločen čas".
Kar pa se prijateljev tiče. Jaz sem svojega prijatelja spoznala PO tistem kot sva z mojim začela. Samo moj prijatelj je 80 km stran in hodim z njim na "pijačke" 1x/leto. Po MSNju se pa tipkava skoraj vsak dan.

lelaval -> RE: Kaj bi si ve mislile? (1.3.2008 8:28:10)

Mi se ne družimo. Prijateljica ve, kam spadam, vendar me ignorira.

Komot si bi lahko bila super kolega ne glede na to, da sta različni spolov, ampak stavek, ki si ga napisala, mislim, da temu nasprotuje. Mogoče se pa motim.

Drnula -> RE: Kaj bi si ve mislile? (1.3.2008 8:39:15)

Sliši se res precej najstniško [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Jaz verjamem v prijateljstvo moški-ženska.
Ampak praviš, da se vidita, vsaki dan in gresta skupaj na pijačko, se pogovarjata preko msn-ja ... jaz bi tudi dvomila o tem da mu je ravno in mu je zanjo kot za lanski sneg. A se s prijatli skozi tako videvamo in pošiljamo msn-je? Lahko - poglej Karin24, zakaj pa, posebej če ti čas dopušča take stvari, vendar to ni tako običajno .... predstavljaj si sebe in svoje prijatle. Za tako intenzivnost že moraš bit malo vznemirjen in te mora nekaj gor držat ... lahko pa tudi samo prijateljstvo, čeprav z lanskim snegom.

Naja30 -> RE: Kaj bi si ve mislile? (1.3.2008 9:06:11)

Ja, verjamem v prijateljstvo med moškim in žensko. Čeprav je redko, da vsaj eden ne pomisli na na kaj več. Sem pa imela 2 taki izkušnji, no en je čez nekaj let vseeno nekaj poskušal, drugi pa nikoli nič. So pa vsi misli, da nekaj imava, ker kao res ne moreva biti samo prijatelja.

Anonimen -> RE: Kaj bi si ve mislile? (1.3.2008 9:11:31)

S prijateljem ne sexaš.Če jo z njo imel intimno zvezo, potem je njegova bivša ljubimka, ne pa prijateljica.
Mene bi motilo, zato sem mnenja, da se preteklost pusti na miru, sploh, če si v novi vezi.
Morda je bila dobra sexačica, zato jo nebi rad izgubil.Tebe ima pa za tiste stvari, ki njej primankujejo.
Moje mnenje.

Anonimen -> RE: Kaj bi si ve mislile? (1.3.2008 9:43:04)

V bistvu mene v vsej tej zgodbi moti sam to da je ta prijateljica očitno zaljubljena vanj, glede na to da te ignorira. Tvoj pa al ne opazi, al pa mu je všeč(pomoje prej drugo). In to mi pa res nebi blo všeč. Pač sej lahko greste skupej na kafe a ne. Če nima kej skrivat ga to ne bo motil. Itak pa nima kej vsak dan na kafete hodit z njo, kaj nima nobenih drugih prjatlov?
Jaz bi mu rekla da mi ni všeč da je vsak dan z njo. Normalen zaljubljen tip bi v takem primeru omejil stike. Če se bo začel pa branit pa....

cukr07 -> RE: Kaj bi si ve mislile? (1.3.2008 17:24:09)

Prijateljstvo med moškim in žensko vsekakor lahko obstaja. Jaz imam takega prijatelja že skoraj petnajst let. Nikoli ni bilo med nama nič več kot prijateljstvo in tudi nobeden od naju ni na to nikoli pomislil. Oba sva že poročena in tudi najina partnerja sta to vzela kot nekaj čisto normalnega. Mislim, da imajo nekateri ljudje res pomisleke glede tega - če samo pomislim kolikokrat so naju proglasili za par ravno iz takih razlogov.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Kar se pa tele vajine zveze tiče, mi je pa res malo čudno da ima s to punco toliko opravkov, glede na to da naj bi bila vidva par. Jaz bi se vsekakor odkrito pogovorila z njim in dala vse karte na mizo. Pomojem on še ni čisto razčistil s svojo preteklostjo, ki je povezana z njo.

Slončica -> RE: Kaj bi si ve mislile? (4.3.2008 15:55:51)

Sej ne bi bla rada nesramna, sam kaj pa če si tvoj prijatelj še ne želi sprejeti določenih obveznosti, ki jih prinese zveza s tabo, ker to potegne za sabo še odgovornost za otroka, prilagajanje njegovega časa vama, določene aktivnosti, ODGOVORNOST, in si želi preprosto še nekaj časa uživat BREZ OBVEZNOSTI?
Na tvojem mestu, ker si pač zrela in odgovorma mlada mamica, bi se sprehodila do njegove prijateljice, se ji predstavila, pol pa boš vidla kako se bosta vn vlekla.
Pa srečno

gojska -> RE: Kaj bi si ve mislile? (4.3.2008 17:03:11)

Kaj ve mislite?

Da ste vsi se precej mladi :).

.........pa naj kakšen moški pove, če je lahko z žensko samo prijatelj. Pa geji se naj vzdržijo.

daddy -> RE: Kaj bi si ve mislile? (4.3.2008 18:13:08)

IZVIRNO SPOROČILO: gojska

.........pa naj kakšen moški pove, če je lahko z žensko samo prijatelj. Pa geji se naj vzdržijo.

Smešno vprašanje. Odgovor - seveda, komot. Tako, kot večina žensk lahko z moškim ostane na prijateljski bazi.

Anonimen -> RE: Kaj bi si ve mislile? (4.3.2008 18:14:25)

IZVIRNO SPOROČILO: daddy

Smešno vprašanje. Odgovor - seveda, komot. Tako, kot večina žensk lahko z moškim ostane na prijateljski bazi.

Kaj pa misli? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Z ene ali druge strani? In želje?

uršika*** -> RE: Kaj bi si ve mislile? (4.3.2008 18:14:32)

Vedno se mi je zgodilo, da je na koncu nastalo še nekaj več od prijateljstva. Vedno. Nekajkrat obojestransko, enkrat sem se jaz zaljubila. Nazadnje- sem bila že s sedanjim možem se je pa moj najboljši prijatelj zaljubil v mene. In mi to tudi povedal. Grozno. Prijateljstva je bilo pa konec- vsaj tistega pristnega in iskrenega.
Lahko da je tvojemu res vseeno za njo, pa mu ona teži?
Pogovori se z njim, ker dvom in ljubosumje lahko uničita vajino zvezo. Povej mu direkt, da tako ne gre in da ti ni všeč, da se sam dobiva z njo. Če te ima rad, te bo že vzel s sabo na kofe

daddy -> RE: Kaj bi si ve mislile? (4.3.2008 20:11:40)

IZVIRNO SPOROČILO: Plemenita007

IZVIRNO SPOROČILO: daddy

Kaj pa misli? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]  Z ene ali druge strani? In želje?

Najbrž se kdaj tudi razpoči kak "milni mehurček" v trebuhu. Je pa po mojem to prej izjema kot pravilo. Sej menda ne pomisliš na seks vedno, ko se pogovarjaš s komerkoli, ki ni tvoj partner?

ThinkPink -> RE: Kaj bi si ve mislile? (4.3.2008 21:32:19)

No to mu jaz ravno ne verjamem. Ker ne verjamem v prijateljstvo moški - ženska.
Če sodim, iz svojih izkušenj, vem, da če sem z moškim navezala stik sem si želela, več kot prijateljstvo. No, sodim iz svojih izkušenj.

Se strinjam s tabo. Zakaj bi se moški dobival z eno nonstop na pijačkah, če ne želi kaj več od nje in obratno??? Se morda vidi z njo več kot s tabo? Potem je vsekakor za razmisliti o vajini vezi.

Anonimen -> RE: Kaj bi si ve mislile? (4.3.2008 21:53:47)

eh, jaz mam sam moške prjatle, ker z ženskami ne grem najbl fajn skupi ( mogoč pa zato ne gremo skp, ker se z moškimi družim[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image])
u glavnem, mi je čist kul to...med prijatelji je tudi moj bivši...pa kaj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]če bi me on mikal, bi bla znjim...pa nisem, to zadost pove, okol tega sploh se nimam kaj menit.
je moj malo čudno gledal od začetka, pa sem mu dala vedet, da tu se pa nima kaj čohat-jaz sem s temi dedci prjateljca že na leta, midva se poznama 2 mesca in zdej bo on men diktiru da ne smem na kufe z njimi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] pozabi....pa je pol vidu da mam prov, ker tud njemu paše s kako prjatlco it brezskrbi na kufe, brez da more pol doma lagat, s kom je bil[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

tko da jaz ne vidim problema v tej zgodbi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] razn ljubosumja....

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>