Pikapolonica -> Takole pa izgleda najino dojenje..... GROZA! (30.1.2005 20:17:03)
|
Zdaj pa povejte če je to normalno. Tia je lačna. Jo seveda pristavim. Zagrabi bradavico in sesa kakšne 3 do 4 minute (maksimalno), včasih tudi manj, potem pa se začne... Jaz njej bradavico not, ona potegne 4x in se izvije proč. Jaz njej bradavico not, ona potegne 3x in se izvije proč. Jaz njej bradavico not, ona potegne 6x in se izvije proč. In tako v nedogled. Danes sem prav štela. 19x sem jo pristavila, potem pa sem obupala. In če zamenjam dojko ni nič drugače. Zgodba se ponovi od začetka. Pa vem da mleko je, ker ko stisnem, špricne tudi na drugo stran dnevne sobe (hi, hi, je bolj ozka:)- ). Skratka, kar malo slabe volje sem zaradi tega. No, vsaj joče ne več pri dojenju, zdaj ko smo se rešili soor-a. Kaj naj naredim, ker ne pomaga nič. Tudi to ne, da eliminiram vse možne motnje (TV, radio, mož in ostali glasovi). Pa naj mi še kdo reče, da je dojenje užitek. Prej znanstvena fantastika! Pozdravček, Pikapolonica :pika:
|
|
|
|