same mamice z otročki? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

HuAnita -> same mamice z otročki? (30.1.2005 19:34:10)

A je še katera takšna sirota, da mora skoraj vse za :duda: opraviti sama, ker možek/partner nenehno dela? In je že popoldne (wau-ob 15.30) doma samo 2x na teden (prišteti vikendi :()?

dory -> same mamice z otročki? (30.1.2005 19:36:43)

Hehe zakaj sirota:)-...tud ce dedca ni,se da vse lepo postimat...jaz sem velik sama s tamalim...je pa res,da mi mami pomaga pri ostalih gospodinjskih opravilih,pa se za dedca mi ni treba skrbet:)-

Vcasih mas vsega dost ampak ko se mali cukr zadere mama in se ti pri tem nasmejcka in lepo pogleda si prec v 9nebesa in te briga za vso delo :)

SANDY -> same mamice z otročki? (30.1.2005 19:36:52)

Na srečo ne...ker dela dnenve nočne in je tud med tednom frej ali pa čez vikend dela..po 12 ur!
Je pa priden, ga morm pohvalt!!:love::love:

Jančika_ -> same mamice z otročki? (30.1.2005 19:38:28)

Pri meni na srečo ni tako, saj veš. Bom pa pri naslednjem čez dan bolj ali manj sama - pa Vasja bo ravno shodil...

Prej ga nisem imela namena dat v vrtec, ampak zdaj, ko bomo imeli še enega:duda:, pa nisem več ziher. Če bo šlo, da bom z obema doma, bo fajn, če ne, ga bom pa dala dopoldne za 4 ure v vrtec. Tu pri nas baje na srečo ni gužve, tako da se lahko sproti odločim.

morskadeklica -> same mamice z otročki? (30.1.2005 19:47:28)

Žal je tako da eden pač mora dinarčke domov prinesti, ne morejo nas celo življenje živeti starši ali država.

ZARA -> same mamice z otročki? (30.1.2005 19:51:29)

ja pri nas je odvisno od njegovega delavnika (k je memgrede - glup do konca!)
Je pa fajn ker ima ogromno dopusta :love:...

dory -> same mamice z otročki? (30.1.2005 19:52:36)

Hehehe morskadeklica....kako zivi drzava svoje drzavljane? :)-

Primoza -> same mamice z otročki? (30.1.2005 19:57:50)

Mi smo našo pri drugem mirno dali v vrtec - naložba je dobra za oba, v bistvu za vse štiri...

Sedaj so vrtci tudi v glavnem sodobnejše ustanove, kjer več ne silijo otrok, da pojejo do konca in da spijo točno ob uri.

HuAnita -> same mamice z otročki? (30.1.2005 19:58:22)

Morska deklica, sama se živim od 22. leta, še v zadnjem letniku študija nisem od doma hotela niti tolarja, kot samozaposlena pa verjemi, da dam državi več kot ona meni;)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (30.1.2005 20:09:01)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

L&F&B -> same mamice z otročki? (30.1.2005 20:09:51)

Ja, jaz sem ena tistih. Na žalost nisem imela pomoči tudi od bližnjih ne. Ampak sedaj sem iz hujšega ven, sva tako fit z :duda:, da skoraj nobenega tudi več ne rabiva. Sedaj po enem letu in pol lahko mirno trdim, da mi nihče tudi za pet min. ni pomagal pri :duda:. Ravno danes sem razmišljala o tem in ugotovila, da sploh niti nisem rabila toliko fizične pomoči, kot pa moralne in psihične podpore. Zato Huanita, upam, da te mož vsaj psihično podpira in če te, potem vedi, da je to tista glavna pomoč, s pomočjo katere se prerineš naprej...

dory -> same mamice z otročki? (30.1.2005 20:11:13)

Se strinjam...moralna in psihicna podpora...ce te ni zna bit kar hudo...ampak ce ne zarad druzga se ze zarad :duda: hitr poberes in gres naprej :)

aiwa -> same mamice z otročki? (30.1.2005 20:24:12)

Še ena taka. Tempo je hiter. Zjutraj dirkanje, stresna služba, popoldne dirkanje, pa dejavnosti. In sama za vse. Ampak iz tahudga sva že ven:), otrok je že v šoli.
Bravo:bravo::bravo::bravo: mami, sem prav ponosna nase in na dete:angel:.
lp

Pajaca -> same mamice z otročki? (30.1.2005 21:27:54)

Trenutno sem jaz taka sirota, ker ma moj celo nogo v gipsu in moram vse sama narest.... sem se že vprašača, kako zmoreje tiste, ki vse same naredijo, partnerji pa sam sedijo, al jih pa ni doma..... no na srečo lahko da tamali za jest.......

Drgač je pa ful priden in je zato tok teži, ker sem navajena, da je bilo prej vse 50:50....

No ja še par mescov pa bo vse po starem.

Anonimen -> same mamice z otročki? (30.1.2005 21:29:36)

Še ena sirota se javlja. Sama vsak dan, s Tiborjem in psom. Razen nedelj.

soncek -> same mamice z otročki? (30.1.2005 21:30:19)

ja hvala, sva že dve:(

Primoza -> same mamice z otročki? (30.1.2005 21:52:15)

Trenutno imamo obdobje službenega "zatišja", kar pomeni da pride nekje do 16.00 domov. Je bilo pa obdobje ravno po porodu, ko ga ni bilo po cele dneve in vikende. Propadel je celo velik del očetovskega dopusta. Žal je njegovo delo/nedelo vezano na ekološke katastrofe, ki se ne ozirajo na to ali ima kdo doma kakega :duda:. Če pa vse skupaj seštejem, lahko rečem da nisem nobena sirota.

Primoza -> same mamice z otročki? (30.1.2005 21:58:46)

To nisem napisal jaz ampak ankaa.

Annny -> same mamice z otročki? (30.1.2005 22:17:01)

Z malo dobre volje je takoj bolje:)-

kimi -> same mamice z otročki? (30.1.2005 22:31:22)

Moj ponavadi dela do 17 pride domov in gre na trening. Sedaj ko ni sezone je pa od 17 ure naprej doma samo ne mara malega previjat in hranit ukvarja pa se z njim zelo. Ga ima full rad

TaRe* -> same mamice z otročki? (30.1.2005 23:11:56)

Jaz se pa včasih počutim,ko da imam 3 otročke.....pa sej se navadiš.:racka:

Gina -> same mamice z otročki? (31.1.2005 0:01:13)

Moj je pa brezposeln.:zmeden2:
Po eni plati je zelo neprijetno, po drugi plati mi je pa ravno zadnjič rekel, da je pa tako lepo, da je spremljal najinega bejbona:duda: od prvega nasmeha naprej in da ni prav ničesar zamudil.:love: Pa še res je.

Seven* -> same mamice z otročki? (31.1.2005 8:35:36)

Sama. Moj dragi dela do 17h. Vcasih tudi do 17.30. Tako da moram skoraj vse postoriti sama. Od bliznjih nimam NOBENE pomoci. Moralna podpora?!? Heh.. Prakticno sem brez prijateljic odkar imam otroka (tezke karieristke), hvala bogu, da imam RR in RR-stajerke, ker drugace bi se mi zmesalo.

Zvecer sem tako utrujena, da samo padem. Ce imam se kaksen % energije pa pisem diplomsko.

Priznam, malo me je strah kako bom ko se drugi pride na svet. Ze sedaj sem cisto na psu..:((

Anonimen -> same mamice z otročki? (31.1.2005 12:05:05)

Seven!!! Zdaj te bom pa za uhe!!! Kako pa lahko rečeš, da si zdaj brez prijateljic?!!! :grrr::grrr::grrr: Malo se ozri okoli, ravno tri so bile včeraj s tabo!!!

Joj joj joj, to jih boš pa zvečer slišala na ircu!

ZARA -> same mamice z otročki? (31.1.2005 13:07:58)

:)-:)-...Skutica te bo namlatla,ker si jih uzalila...a boste dans kej ircale,vcerej sva ble s fisho same :((??!!

Stran: [1]