RE: obleka za fantka za krst (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


heli23 -> RE: obleka za fantka za krst (18.3.2008 9:39:34)

Mi smo imeli pred mesecom dni krst in naši mali frajerček je imel oblečene bež hlače (okaidi), črtasto srajčko -tako svetlo temno rdeča kombinacija, potem na vrh pa sem mu dala še en tak bež puloverček z gumbi, pa seveda copate v bež. Prav luštkan je bil, kljub temu da ni bil v tisti eleganci!!! Za na vrh pa sem mu kupila v arielu  takšen pajac s celega v beli barvi. Res je da tega pajaca ne bo nikoli več oblekel, ampak bomo prpeživeli saj je bil hudo znižan, 7 evrov smo raskirali [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Talika19 -> RE: obleka za fantka za krst (18.3.2008 10:06:27)

IZVIRNO SPOROČILO: Nacka

Kje je ta trgovina Okaidi - prvič slišim??


Ena mislim, da je v Mercator centru v Šiški. Pa menda imajo zelo čudne številke oblačil, tako, da glej na velikost in ne številko.




december06 -> RE: obleka za fantka za krst (18.3.2008 12:48:17)

IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

IZVIRNO SPOROČILO: Nacka

Kje je ta trgovina Okaidi - prvič slišim??


Ena mislim, da je v Mercator centru v Šiški. Pa menda imajo zelo čudne številke oblačil, tako, da glej na velikost in ne številko.


Ena je tudi v City centru v Celju. So pa cene kar visoke.




babyloverka -> RE: obleka za fantka za krst (16.8.2010 17:12:55)

ima katera za prodat metuljčka za dojenčka?
nikjer ne najdem za kupit, prek ebaya pa ne upam naročit ker rabim že naslednjo soboto pa nisem ziher če bom dobila do takrat




pelin -> RE: obleka za fantka za krst (16.8.2010 17:34:42)

 



IZVIRNO SPOROČILO: anita4

mi imamo krst jutri.
Oblečen bo v belo , ampak to samo za tistih 20 minut, ker krst je le krst in če vam je župnik povedal oz. razložil zakaj se krstijo ljudje in kaj pomeni pri krst sveča,prtiček(oz.včasih je moralo biti platno), ter belina , potem bi mogoče tudi vaše [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] oblekle v belo.No po krstu ga bomolepo slikali v belem potem se bomo slekli in normalno oblečeni šli na kosilo.
Ne vem mogoč sem staromodna , ampak to je isto kot da za veliko noč nebi barvali jajčk, tako se mi pa čudno zdi krst brez beline.
Pa brez zamere
lp
Anita


Podpis..... za vse tiste "frajerske "oblekice  bo še veliko priložnosti ( roj. dnevi, družinska srečanja...), krst pa je en in edinstveni dogodek, kjer ta otrokova belina igra neko simboliko...Moja dva (hči in sin ) sta bila oba v belih oblekcah, pod katerimi sta imela topla in bolj svečana oblačila, v katerih sta bila potem po odhodu iz cerkve. Res pa je , da smo oba krstili še dokaj majhna (3m), ko se otročki še ne nosijo preveč pokonci in jih lažje zabarikadiraš v takšna oblačila. Večje, ki že hodijo in se že bolj zanimajo za cunjice, bi malo težje oblekla v kaj takšnega. Vseeno, pa bi poskusila poiskati kaj v beli barvi...




šrimpf -> RE: obleka za fantka za krst (16.8.2010 22:01:48)

mi smo imeli krst, ko je bil sin star 8 mesecev. sem obredla celo ljubljano, se ene petkrat postavila na glavo, ampak krstnih oz. nekih normalnih belih oblačil za fanta v tej velikosti nisem dobila. tako smo mu v okaidiju kupili belo laneno srajčko, bež hlačke, bež jopico in belo kapico. pač ni bila klasika, je bilo pa kasneje še uporabno.




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]