copatki ali čeveljčki (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Nacka -> copatki ali čeveljčki (29.2.2008 20:25:08)

Ojla,
moj malček je star 6.m. Kako naj ga obuvam za ven?? Čeveljčki najbrž še ne pridejo v poštev. Kakšne copatke predlagate?? Doma narejeni iz volne mi niso preveč všeč, ker se preveč "muckajo"?? A mate kakšno idejo???

pika74 -> RE: copatki ali čeveljčki (29.2.2008 20:26:21)

Pa naštrikej iz take volne, da se ne bo muckalo.

Ekaz -> RE: copatki ali čeveljčki (29.2.2008 20:28:43)

V H&M imajo super otroške mokasine. Tako na njih piše. Podplatek je mehak, vendar ne iz blaga, zgornji del pa je kot nogavička. Ful lepo zgleda in tudi praktični so.

žarnica -> RE: copatki ali čeveljčki (29.2.2008 20:32:52)

IZVIRNO SPOROČILO: Ekaz

V H&M imajo super otroške mokasine. Tako na njih piše. Podplatek je mehak, vendar ne iz blaga, zgornji del pa je kot nogavička. Ful lepo zgleda in tudi praktični so.

mi imamo te. Copatki so ji vedno dol padali,ko je migala z nogicami,ti se pa obdržijo.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Nacka -> RE: copatki ali čeveljčki (29.2.2008 20:40:43)

Hvala, hvala. Kje v H&M - ali jih majo v LJ. ali Kranju, ali hodte v Avstrijo??? Kje sicr kupujete dobre otroške cunce??? Men se v Baby centru ne zdi nič izvirnega, pa še drago je.

Naja30 -> RE: copatki ali čeveljčki (29.2.2008 20:49:06)

Teli iz h&m so res super, mi smo jih tudi imeli. Poleg tistih pletenih [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

lemavrica -> RE: copatki ali čeveljčki (29.2.2008 20:54:14)

Ponavadi ima copatke iz C&A ali pa ene supergice ki jih je dobil  za darilo.

Ekaz -> RE: copatki ali čeveljčki (29.2.2008 21:08:49)

Jaz sem jih kupila sicer v Celju, vendar imajo povsod isto robo...tako po SLO, kot tudi po Avstriji. Jaz sem npr. eno bundico kupila v Avstriji (Graz), potem pa sem ugotovila, da je prevelika in sem jo za manjšo zamenjala v Ljubljani. Brez problema: imeti moraš samo račun in tistih listkov ne smeš potrgat dol.

nana.dd -> RE: copatki ali čeveljčki (29.2.2008 21:21:13)

Mi kupujemo copatke v H&M in so ful praktični ker so topli in še mehki, tko so kot termo nogavičke...Ful dobro[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

jaša2 -> RE: copatki ali čeveljčki (29.2.2008 21:57:40)

IZVIRNO SPOROČILO: Ekaz

mi tud imamo takšne. so ful fajn. pa v pikapolonici jih tud imajo.

jaša2 -> RE: copatki ali čeveljčki (29.2.2008 22:00:09)

aja, pa tud za po hiši imajo take fajne nogavičke,ki imajo na podplatu nek gumo, tak da ne drsijo - ful pridejo v poštev pol, ko se že začnejo na noge postavljat.

tintin -> RE: copatki ali čeveljčki (29.2.2008 22:35:29)

Tudi jaz imam te baby mokasine za malega, so super. Imajo jih tudi  HM v Kranju. Videla sem jih pa tudi že v Mullerju.
Res so fajn!

Anonimen -> RE: copatki ali čeveljčki (29.2.2008 22:47:34)

V H&M imajo super otroške mokasine.

Ti so fajn :).

Tudi tako majhni ceveljcki ali sportni copati se ze dobijo, se mi zdi, ce ti je to bolj vsec.

lea23 -> RE: copatki ali čeveljčki (1.3.2008 15:52:21)

moja ima sicer za doma roobezke, jih imajo že od 6 mesecev naprej. drugač imamo pa tudi iz pikapolonica "mokasinke z nogavico" , ki so ti jih opisale že punce. imajo različnih barv in vzorčkov, od črtastih do takih z motivi.. cena je nekje 7€, imajo pa jih od št. 16 naprej. so iz 80 bombaža, spodaj ( in ob straneh ) pa je usnjen podplat.
drugač pa imajo v pikapolonici tudi zimske copate, podloženi z mucko. izgledajo kot pač copatki, z ježkom, s tem da so podloženi. kakor se spomnim so sam enobarvni, roza, bež, svetlomodri, temnomodri, 10€

Stran: [1]