silvya -> RE: Ali obstaja sploh še upanje (1.3.2008 10:59:18)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ati3 JA, JA vsem dam prav da sem z*****. Pišem tako kot mi rojijo misli po moji glavi (zato se opravičujem, ampak tako najlažje izrazim kaj mislim in čutim). Pa vseeno bi jo rad še enkrat objel, jo stisnil k sebi in ji povedal kaj mi leži na duši. Vem da si ne zaslužim več šanse samo verjamite mi da mi je tako hudo da se mi že pomalem meša. Ne vem več kaj naj naredim. Imam polno napak, kdo pa jih nima, jaz jih imam malo več kot ostali normalni. Pa saj sem tudi jaz samo človek. Kako bi jo objel, kako mi to manjka, kako bi jo poljubil. Pa vem da je več ne bom nikoli, vsaj tako kaže. Mater sem bil blesav. Nikoli več se ne bom z ženo pocrkljal in ji kaj lepega v uho povedal. BUDALO kaj si šel narediti. Z****** si celo stvar. Kako bi lahko bilo lepo pa več ne bo. Saj ne da ne prenesem kritike, nasprotno sem "vesel" da me kritizirate, ravno to potrebujem da pridem k sebi in se porihtam. HVALA!!!! Sedaj ko pa tako sedim zraven računalnika, moja žena se tušira, starejša hčerka je v svoji sobi, ta mala pa poleg mene spi si mislim kako bi lahko bilo če bi bil pravi mož in oče. Ko pa spet premišljujem, pa saj po vsej verjetnosti če ne drugače bom pa se potrudil in postal najboljši ati, kar jih je kateri otrok kdaj imel. Samo to boli, ko si mislim, da več moje žene ne bo ob meni. Kako boli, pa ne zato ker bo imela drugega (upam boljšega) ampak zato ker nje ne bo ob moji strani. Ker ne bova več ustvarjala skupnega življenja. Opet misel: BUDALO KAJ SI NAREDIL. Saj druge misli mi sploh ne gredo po glavi kot ta tazadnja. Dajte, glejte koliko vas je na tem forumu, PROSIM pomagajte mi če ne za rešitev pa vsaj za to da bom to IZGUBO vsaj koliko toliko prebolel. Obljublam da se bom večkrat javil in kakšno napisal pa če bo pametna ali ne. PROSIM POMAGAJTE!!! Še en pregovor obstaja:"Pomagaj si sam in Bog ti bo pomagal!" Zaman prosiš tukaj nas, da ti pomagamo, ker ti lahko samo govoričimo, na podlagi tega kar si napisal. Dejanja so tista, ki vodijo tok življenja. Zato postani človek dejanj in mož beseda!
|
|
|
|