slabe volje zaradi zakajenega prostora (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

BARBARA R. -> slabe volje zaradi zakajenega prostora (30.1.2005 16:48:40)

Pozdravljene! Na lepo sončno nedeljsko dopoldne smo se odlučili za izlet na Rakitno.Z našim malim sončkom smo že kar nekajkrat šli tja in ponavadi sedeli vzunaj na sončku.Danes je pa res malo premrzlo.Skratka sprehod in potem kuhano vino.Samo kje? Vzunaj na mrazu.Koče je namreč tako zakajena,da sem komaj prilezla ven brez da bi me sililo na kašelj.Saj vem,nekari pač kadijo.A lepo prosim,v lepi zasneženi idila,kamor se običajno pelje tudi otroke,ne moreš jit niti na čaj.Se vam ne zdi žalostno? Je morda pošteno,da z dojenčkom sediš na mrazu? Res je bil lep izlet,sprehod po zamrznjenem jezeru,pogrešala sem sani za Kristino in drsalke zame.Ko pa bi se po eni uri rad malo ogrel..........žalostna sem in razočarana.
Kaj mislite ve? Pretiravam? Kaj ni po zakonu potrebno imeti dva prostora?

Lep zaključek vikenda in veselo v novi teden!

:muca:

ZARA -> slabe volje zaradi zakajenega prostora (30.1.2005 18:18:19)

eh, teli :hudicek: cigareti...men grejo tut na jetra in te cisto razumem,Barbara!

Pia73 -> slabe volje zaradi zakajenega prostora (30.1.2005 18:19:21)

ZARA kaj pa, ko si ti kadila, si razmišljala o :duda: Povej po pravici,... :)-:)-:)-

ZARA -> slabe volje zaradi zakajenega prostora (30.1.2005 18:20:52)

Ne nisem,mas prov...ampak jst ze tolk let ne kadim vec da sem to ze mal pozabila...

Pia73 -> slabe volje zaradi zakajenega prostora (30.1.2005 18:22:33)

Ja, ja, taki smo ljudje veš Barbara popolnoma ne slabonamerni a večinoma pač mislimo nase,...mene zdaj tudi moti, ko pa sem včasih na veliko kadila, me pa ni motilo,... :ups:

:bravo: ZARA sem vedela, da boš priznala, taki pač smo,...:)-

Mojca20 -> slabe volje zaradi zakajenega prostora (30.1.2005 18:38:00)

Jest sem tudi prej kadila, pa me zdej tud ful moti cigaretni dim, ko pridemo iz kje se vse cunje luftajo na balkonu!

kimi -> slabe volje zaradi zakajenega prostora (30.1.2005 18:51:45)

Mislim da bi bilo res lepo da bi imeli tudi prostor za nekadilce. Sicer se pri nas doma kadi ampak kadi samo tast. Na srečo v mestu lahko izbiraš kam greš na čaj, da ni zakajenega prostora ko pa greš v hribe je pa malo težje. Saj nimajo na vsakem koraku koče kjer se lahko ustaviš in piješ. Posebaj tam ljudje nebi smeli kaditi saj hodijo na zrak v hribe za zdravje verjetno ne pa za kajenje:zmeden:

pika74 -> slabe volje zaradi zakajenega prostora (30.1.2005 18:54:27)

Mene tud ful mot ta dim. V službi kadi direktor pa moj šef tudi in ko me pokličeta k sebi, moram kar mirno prenašat ta smrad. Ko pridem domov pa direkt pod tuš pa cunje v pralni stroj. Ful mi grejo na k. te pušači.

Anonimen -> slabe volje zaradi zakajenega prostora (30.1.2005 19:03:55)

Mene tudi ful moti cigaretni dim. Ponavadi ljudem kar rečem, da naj ugasnejo cigareto.
In veš kaj naredim, če je ne. Iz torbe povlečem spray, ki ga imam ponavadi vedno sabo, in jim ga mirne duše sprožim v obraz.

niki5 -> slabe volje zaradi zakajenega prostora (30.1.2005 19:05:40)

Jaz sem pa ugotovila, da sem z leti vedno bolj nastrojena proti kadilcem :ups: Včasih me ni nič motilo, sedaj pa komaj preživim v zakajenem prostoru oz. se sploh več ne morem zadrževati tam. Prav se mi zdi, da bi morali urediti dva LOČENA prostora, za kadilce in nekadilce, kot pa da nekadilci ''trpimo'' ;)

dory -> slabe volje zaradi zakajenega prostora (30.1.2005 19:07:21)

Meni grejo tudi tolk bolj v nos,ker sem bivsa kadilka in zavoham pomoje na ful delc vse skup...ceprou me vcasih pa tudi premami...ampak se ne damo :)

puncica -> slabe volje zaradi zakajenega prostora (30.1.2005 19:14:58)

Se pridružujem, tudi jaz sem večinoma slabe volje zarad tega sploh če se vsedeš v prostor za NEKADILCE, pa ti potem pride par najstnikov in ti začne tam za sosedno mizo kadit.:grrr: Opozoriš na to natakarco pa ti ona samo skomigne z rameni.:zmeden2:

Drugič bomo kljub naročili odšli drugam:grrr::grrr::grrr:

puri -> slabe volje zaradi zakajenega prostora (30.1.2005 19:58:44)

Meni gre tut to na živce, potem pa pridemo domov, pa vse cunje, pa lase smrdijo po cigaretih..fuuj:grrr:, sedaj, ko imamo pa še majhna otroka, pa sploh nerada hodim v take prostore, kjer se kadi!

lp:)

ZARA -> slabe volje zaradi zakajenega prostora (30.1.2005 20:01:51)

:)-:)-:)- Selena,ti si pa nevarna za okolico...

dory -> slabe volje zaradi zakajenega prostora (30.1.2005 20:02:39)

U Selena...kar nevarna ja :)

soncek -> slabe volje zaradi zakajenega prostora (30.1.2005 21:31:23)

to opažam šele sedaj ko imam:duda:

Pia73 -> slabe volje zaradi zakajenega prostora (30.1.2005 21:35:29)

Mene pa ne moti, če nimam otroka zraven,,...

bonika -> slabe volje zaradi zakajenega prostora (31.1.2005 0:03:49)

Mene tud ful moti,pa sem včasih veliko kadila,pa še vedno kakšnega prižgem zjutraj pri kavici,ampak ko smo dobili dojenčka,sva prepovedala kaditi v stanovanju,na čik greva ven,zato sem se odvadila zakajenih prostorov in si ne predstavljam kako sem lahko včasih prenašala smrad v stanovanju,na cunjah,laseh...Če zdaj grem kam kjer se kadi,pol se mi zdi da mi vse ful smrdi,zato čist zastopim tiste ki ne kadijo,kako mora šele njim smrdet! Z majhnimi otroci me je pa sploh groza bit v zakajenih prostorih.:grrr:

Jančika_ -> slabe volje zaradi zakajenega prostora (31.1.2005 0:11:19)

Najbolj mi gre na jetra, če greš nekam jest, pa ugotoviš, da nimajo prostora za nekadilce:grrr:. Zadnjič smo hoteli it jest v celjsko picerijo Diavolo:hudicek:. Tam imajo v celi piceriji tri mizice za dva, ki so namenjene nekadilcem - so seveda čisto zraven miz za kadilce (ki so valjda večje). Postavljene pa so tako v kotu ob šanku, da se komaj zrineš mimo, z vozičkom pa sploh ni šans. Tja pač ne grem več.:grrr:

ZARA -> slabe volje zaradi zakajenega prostora (31.1.2005 2:49:11)

...ja to sem se pozabla napisat...nikol nisem prenesla zakajenih prostorov tud k sem kadila,recimo doma sem hodila kadit ven na hodnik, al pa na vrt - nikol se ni kadilo v stanovanju...

Anonimen -> slabe volje zaradi zakajenega prostora (31.1.2005 6:35:53)

Selena, si ti malo bolna?

Anonimen -> slabe volje zaradi zakajenega prostora (31.1.2005 18:40:36)

Ja, al bina, zadnje dni me nekam grlo boli, zakaj sprašuješ?

Nevarna že mogoče, a predvsem učinkovita.
Sicer pa je moje mnenje tako, da so drugi meni nevarni in nimajo nobene pravice mojega zdravja ogrožat.
Njihova svoboda traja vse do tedaj, dokler ne trčijo ob mojo. Kdo jim daje pravico, da me zastrupljajo?

Drugače pa prej opozorim... :)

Stran: [1]