Kaj menite... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

india -> Kaj menite... (30.1.2005 15:48:54)

o peticiji za posvojitve otročičkov iz drugih držav,ki jo najdete na prvi strani RR?

Meni se zdi ideja zelo dobra, saj mnogi otroci na področju omenjenih držav čakajo v domovih,kjer jim ni ravno najlepše, na možnost, da jih bo kdo posvojil. Možnosti, da bi prišli v družino,kjer jim bodo nudili najpotrebneje in predvsem ljubezen, pa žal nimajo kaj dosti.

A vseeno me zanima, ali bomo mi, majhni ljudje uspeli doseči nekaj tako pomembnega za take otroke???

:rozica::rozica::rozica::rozica:

kimi -> Kaj menite... (30.1.2005 16:20:42)

Meni se zdi to predvsem lepo...vsega kar me je tsrah pa je kako nekatere družine ravnajo s posvojenimi otroci:grrr:

kimi -> Kaj menite... (30.1.2005 16:21:04)

strah sem msilila

BARBARA R. -> Kaj menite... (30.1.2005 16:51:37)

Miška01,se ti pridružujem.In tudi veliko je parov,ki jim sončki niso namenjeni.Kaj ni lepo,ko se da oboje osrečiti!

:muca:

HuAnita -> Kaj menite... (30.1.2005 19:36:43)

Moja teta je posvojila Makedončico, je bila še dojenček. Temu otroku se godi najbolje na svetu!:bravo: Čeprav, ker je temnejše polti, kakšna debilna trgovka kdaj vpraša: ti si pa tako rjava, si bila že na morju (halo?!, ker januarja pa res zagoriš ob morju...). pa pravi teta, da ne, pa še kar tišči trgovka, dokler ji pače ne zavže ust: veste, je posvojena;)

soncek -> Kaj menite... (30.1.2005 21:31:38)

sem podpisala9nebesa

Stran: [1]