Polona31 -> RE: Čir na želodcu? (29.2.2008 13:36:24)
|
Jaz sem imela hude težave z želodcem oz. jih še imam. Takrat ko je bilo res hudo pa sem imela bolečine v trebuhu, bolečine za prsnico, v sredini hrbta me tiščalo, bolelo me na levi strani, kot da bi me bolelo srce in bolečina se je širila v ramo in dojko, tiščalo me je na bruhanje, vendar nisem niti enkrat bruhala . Pa še vroglavica je bila tako huda, da se vrtelo vse okrog mene, pa ni bilo važno če sem stala ali ležala. Shujšala sem za 10kg Najmanj od vsega me je bolel želodec. Bilo je GROZNO!! Mislila sem da je konec z mano. To je trajalo kar nekaj mesecev, ker sploh niso mogli ugoroviti kaj mi je. Vse mogoče preiskave sem dala skozi, in vse je bilo b.p. Jaz sem se pa počutila za umreti. Ker zdravnica že ni imela več idej kaj bi še lahko pregledali, me je napotila še na gastroskopijo. In tam se je odkril vzrok mojih težav. Kislina v želodcu je bila tako močna da sem imela celotno želodčno sluznico razjedeno. Dobila sem zdravila in dieto. Sedaj je o.k. dokler se držim diete. Kakor hitro pa pojem kaj, kar ne bi smela, se takoj pojavijo prej navedene težave (tiščanje v hrbtu, vrtoglavica...)Ko vzamem tableto za zmanjšanje kisline (Ultop) in pazim na prehrano se stvar uredi in umiri. Upam da tvoje težave ne bodo tako hude. Bay! Polona
|
|
|
|