[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (30.1.2005 12:25:07)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

NinaŠ -> Kaj kupiti tamali za RD ? :(( (30.1.2005 13:19:54)

Malo pobrskaj po tih dveh straneh, mogoče najdeš kako pametno idejo (sestavljanka, domine, .... pa še kaj pametnega se najde). Ceneje je pa sigurno pri Kosobrinu.

http://www.igraca.com/

http://www.kosobrin-igrace.com/

LP

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (30.1.2005 14:44:49)

Anonimen -> Kaj kupiti tamali za RD ? :(( (30.1.2005 14:48:23)

Nam resnično manjka lego kock. Se mi zdi, da bi se pa sedaj začel igrati z njimi, tako da letos ne bomo imeli takega problema.
Drugače sem pa jaz pomislila na kakšne rolerje. A je še premajhna? Kaj pa kolo, a tega že ima? Kaj pa mogoče kakšne lepe sanke? Pa veš česa bo mogoče vesela? Kakšnih Crajolinih zadev, kakšnih setov barvic ali pa tistih plastičnih obročkov, ki se sestavljajo v ogrlice (če imate živce za to). Pa kakšna igra kart spomin pride mogoče že v poštev. Kaj pa kakšen avto na daljinca, kakšne punčke so tudi nad tem navdušene? Ali pa set kanglice in lopatke pa kar še paše zraven, to tudi vedno prav pride, pa če je kakšne cort barve in fino načičkano, bi ji bilo mogoče všeč.

*maja -> Kaj kupiti tamali za RD ? :(( (30.1.2005 15:41:28)

No naša pupa je lansko leto za 3. RD dobila Barbiko...:ups: In lahko ti povem samo to, da se ne igra z ničemer več kot samo še s tem, no ja pa z dojenčkom, samo prednost pa imajo definitivno Barbike,...

Mogoče se ti zdi butasta ideja (no meni se je lani tudi), ampak pri nas je do zdaj bila to najboljša igrača.;)

TaRe* -> Kaj kupiti tamali za RD ? :(( (30.1.2005 15:45:09)

Ne vem,koliko si pripravljena odšteti,ampak jaz imam malo dražjo idejo.
Ko je bila naša Ta stara tri leta in 3 mwsece smo ji za Božička kupili Mali vedi.Nikoli mi ni bilo žal tega denarja,čeprav ni tako poceni(cca 17.ooo).Ga je pa naša tamala uporabljala vsak dan,kar nekaj časa je bil njena glavna igrača.(res pa je imela velik interes za spoznavanje črk in številk).Z vedijem se je naučila vse to,poleg računanja in dosti pisanja.
Če se ti zdi še prehitro,pa počakaj na drugo leto.;)

KIRA -> Kaj kupiti tamali za RD ? :(( (30.1.2005 15:48:13)

kužeta, ki laja že ima? ali pa tisto muco od furreal friends? sam da ne vem kok košta.:zmeden:

KIRA -> Kaj kupiti tamali za RD ? :(( (30.1.2005 15:55:37)

kaj pa gugalnega konjička, ni treba da je nov.
na e-bayu imajo za vse starosti, nekateri so celo v obliki levčkov itd. ali pa kak tricikel?? moj mož je rekel, da jih nje v baby centru videl že od 7 tisoč naprej, ampak mislim da je bla akcija. :zmeden:

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (30.1.2005 15:59:07)

kimi -> Kaj kupiti tamali za RD ? :(( (30.1.2005 16:25:27)

Deni tole darilo ni prveč drago in se mi je zdelo dokaj uporabno...pred 1 mesecm (ne vem če imajo še) sem videla v Tuševi trgovini full dober set za punčke mislim da so bili plastični kuhinjski aparati v njej...škatla je kar velika stane pa le 990sit. Ne vem pa, če jih imajo še:zmeden:

Pia73 -> Kaj kupiti tamali za RD ? :(( (30.1.2005 18:34:13)

Ja. mali vedi je fajn igrača, mi smo kupili rabljenega, se je pa naš sam naučil vseh črk, pri treh letih,...samo zdaj, star je štiri leta, mu pa ni več zanimiv, nič hudega mogoče mu še bo,...Sicer pa je dobil od ene moje prijateljice full domiselno darilo: abonma za otroške gledališke predstave. Aja pa radio karaoke, to je tudi super, pa raztni glasbeni CD-ji, pa te plastične variante glasbil, pa sestavljanke, pa naš se še zdaj rad igra s plastelinom, je več variant plastičih kovčkov in pribora za igranje s plastelinom,.. morda ti pride kakšna ideja prav še za kdaj naprej,,....

sonjakk -> Kaj kupiti tamali za RD ? :(( (31.1.2005 7:44:26)

Ja, še imajo, sem ga kupila za mojega sina, notri je mikser na baterije (se vrti, sveti), pa tehtnica, ki zaigra, ko jo obtežiš, pa drugi dodatki: emitacija zelenjave, tortice...

Stran: [1]