Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
90-dnevna ločevalna dieta 30.1.2005 20:40:47
|
|
|
|
m&r
|
TUDI JAZ SE TRUDIM S TO DIETO.DANES JE MOJ 21 DAN.DOL SEM DALA 5 KG PA NIČ GREŠILA.TUDI DOJIM ŠE DVAKRAT NA DAN.MI JE PA TA DIETA VŠEČ,KER VSAKIČ ČAKAM NA NASLJEDNJI DAN.TIST DAN,KO JEM MESO,SE MI ZLUŠTA KROMPIRJA PA VEM DA GA BOM JEDLA NASLEDNJI DAN.PA MI SPET DRUGIČ DIŠI PIZZA...VEDNO DOČAKAM.IN TAKO SE PONAVLJA,DNEVI PA KAR GREJO KG PA TUD.VELIK USPEHA.
|
|
|
|
90-dnevna ločevalna dieta 30.1.2005 21:43:15
|
|
|
|
kaja11
|
Tudi jaz grem jutri na to dieto:bravo::bravo::bravo: Očitno nas bo kar nekaj.... bi si lahko malo recepte delile, a ne;)
|
|
|
|
90-dnevna ločevalna dieta 30.1.2005 21:49:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem imela pred leti dieto s tisto juho, samo ni bila zeljna, ampak je bila glavna sestavina zelena, kar je tudi ena možnost. Jedla sem jo mislim, da sedem dni, pa nisem nič goljufala. Rezultat: zredila sem se. Sedaj se moram res enkrat odločit in začet hujšat. Včasih mi je že uspelo z ločevanjem živil. Ko sem bila stara 30, sem imela 52 kil, sedaj jih imam pa kakih 20 več... Ja, bo treba, že printam dieto.
|
|
|
|
90-dnevna ločevalna dieta 30.1.2005 21:57:26
|
|
|
|
lin
|
Če te kej več zanima mi piši na privat. Takole,moja tašča je pred kratkim delala to dieto in res je shujšala dosti.Samo vztrajat je treba,ker ona recimo prve tri tedne ni šla niti deke dol pol pa kr lepo počasi,in prišla je na željeno težo. Pa sploh ni tako slaba dieta ker se poje dosti,no razen ko je sadni dan! Lp Srečno
|
|
|
|
90-dnevna ločevalna dieta 1.2.2005 14:29:21
|
|
|
|
brbra
|
Sama sem s to dieto(90 dni) pred dvema letoma shujšala 16 kg- to med dieto in 3 mesece po njej še 2 kg. V celem obdobju po dieti mi ni teža zanihala niti za kg. Po dieti sem jedla normalno- mislim količinsko, nobenega stradanja :bravo: V družini smo trije hujšali z njo in tašča in teta so še vedno na isti kilaži- tako, da stvar deluje. Je pa res, da sem se striktno držala. No in zdaj grem ponovno - ste me prepričale saj nisem bila sigurna zaradi dojenja ali lahko držim ali ne:zmeden: No od jutri naprej:zmeden2: lp brbra
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?