nočno dojenje (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


petrc@ -> nočno dojenje (29.2.2008 9:55:52)

ojla,
mene pa zanima koliko časa porabite za dojenje ponoči[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]Midva včasih tud po eno uro[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]Preden se podojiva,pa podiranje kupčkov,ki traja pa traja,....me kar ubijajo,pa ga odložim v postlico,pa jok-aha še en kupčak,pa še mal joške,no na koncu pa zaspi pri meni potem ga pa samo prenesem v postlco[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]in vsa srečna zaspim[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




anita4 -> RE: nočno dojenje (29.2.2008 10:09:26)

Midva se dojima tako,
Ž da bolj kot ne v spanju vleče, kar se gre za kupčka podirat , tega nam na žalost ne uspe,ker mali gospodič (star 2 meseca in 17) spi kot snop.Tako da ko se naje to je cca. 10 minut , ga dam nazaj v posteljco in spi dalje.To hranjenje je včasih 1x včasih 2x večkrat na noč se ne dojiva.
Že ko sva prišla iz porodnišnice ni bilo problema pri nam,ker ko je lačen se ne zbudi , ampak samojamra v spanju in takrat vem da je lačen.
Glede tega da kupčka ne podre pa nimava nobenih težav, ker tudi čez dan ga komaj podirava.Sem povedala babici, pa mi je rekla kao da lepo je in ne potrbuje stalno da podere kupčka.
Kar je pa res pa ne vem.
Lp
Anita





martita -> RE: nočno dojenje (29.2.2008 11:12:53)

Mi se podojimo v 5-10 minutah...odvisno kdaj vmes zaspi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Potem jo samo prestavim nazaj v njeno posteljico in spi dalje. Kupčkov pa ponoči ne podiramo. Stari pa smo 4m, vendar tudi prej ni bil postopek nič drugačen.




jaša2 -> RE: nočno dojenje (29.2.2008 11:35:48)

midve sva se vednona hitro podojili, 5 min. dlje je trajalo, ko sva se trudli kupčka podret, samo ga vedno tud nisva, kr je včasih že takoj zaspala, celo na zizi in sem jo kar lepo pustla naprej ajat.




petrc@ -> RE: nočno dojenje (29.2.2008 15:26:58)

kok ste lahko srečne,sem vam kar malo fouš!!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]Mi mormo pa obvezno kupčka podret ker ga drgač ful matra-pomoje preveč hitro je in men tud teče ven da [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]komaj požira,in zato tud preveč zraka vzame,pa smo tam.To je pr nam čez dan in ponoči[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image].Upam da bo kmalu minilo,če sploh bo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




Stran: [1]