tinkatonka -> RE: Mi ne pričakujemo junija!!! (17.3.2008 11:36:46)
|
tinkatonka, sorči, sem zapisala pod temo G v LJ, pravi, da zdaj ne sprejemajo, če že imaš svojega G, da se lahko naročim šele septembra, je pa tista moja frendica (G - to become, konec leta, ko opravi strokovni izpit) potrdila, da je zelo vredu dr. domazet-fink in da lahko zrihta, da pridem prej k njej. sem se odločila, da po operaciji pregrade 6.5. ko mi dajo kontrolo pri G, še grem k svoji v KR in ji takrat potem povem, da bom zamenjala in dvignem kartoteko ali da jo pošljejo v LJ. moram reči, da sem zdaj res pomirjena, ker imam datum za OP, in zdaj že planiram naprej, pa vozičke gledam ... No super. Boš videla da bo po OP vse vredu in da boš naslednje leto že vozičkala naokrog, še prej pa ponosno razkazovala svoj trebušček, ki bo iz dneva v dan večji. Pa srečno tane. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Jaz imam danes spet zelo slabo prekrvavotev v prstih in me ful ful zebe. Zdele bom šla pa namesto malice malo ven na sončka na sprehod za pol urce, ker mi to ful ful paše, pa si bom v DM-u še mimogrede kaj za malico kupila. Šibam zdaj še kaj naredit. Lp Tina
|
|
|
|