Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
A že jemljete folno kislino?? In če ja katero?? Razmišljam, da bi jo aprila začela redno jemat vsak dan. V prvi nosečnosti sem jemala Tifol (vso nosečnost po priporočilu G), zdaj pa vidim, da je še veliko drugih izdelkov prav tako s folno kislino.
Lp Tina
Z možem sva se odločila, da počasi začneva delati na še tretjem otročku. Doma imava dve prekrasni punci, prva je stara tri leta in pol, druga pa je pred kratkim upihnila drugo svečko na tortici. Obe sem imela še v času, ko sem bila še študentka, sedaj pa sem že zaposlena. 31.3. je datum, ko imam ginekološki pregled in ko mi bodo odstranili obroček, potem je potrebno kakšen mesec počakati, no v juniju pa že upam da se mi prikaže en velik +. Ker imam tudi junija rojstni dan, bo seveda to eno najlepših daril, če se mi seveda uresniči.
Jaz sem jedla Elevit, je super, ima dvakrat večjo količino folne kot druge tablete in še ostale vitamine ima. Nasvet: Ne jemljite je zjutraj! Če sem jo, mi je blo fuuuulllll slabo, sem bruhala. Će sem jo v kateremkoli drugem dnevu vzela pa je bilo ok.
Juuppi jer.za, da si se nam tudi tukaj pridruzila pri cveku. A ni fajn, ko je na kupu kup punc, ki se spodbujamo med sabo.
Sedajle si me pa čisto presenetila. Sploh nisem vedla, da si tukej, sem samo vidla odprto temo in napisala, nisem še brala za nazaj. Super, se bomo spodbujale, čvekale ter se skupaj veselile . Upam, da nas bo čimveč dočakalo + v juniju.
Glede folne kisline...a katera jemlje/je jemala centramed mami? V prvi sem jemala tifol...v centramedu pa so vsi vitamini in železo,plus folna.Jaz jih jemljem že od januarja. In vzamem jih zvečer...ker tudi meni ni bilo ravno prijetno v želodcu,ko sem bila in jih jemala zjutraj.
Js jemljem centramed mami Za njih sem se odločla zato, ker sm čula da je mnogim po tifolu slabo in ker majo poleg folne še železo, jod, magnezij, ki so ravno tako zlo pomembni v nosečnosti + številne vitaminčke seveda
Zakaj je koristno jemati Elevit Prontal Nosečnost je v življenju vsake ženske posebno obdobje, ki ga poleg sreče lahko spremlja tudi negotovost. Podariti življenje je velika odgovornost. Znanstvene raziskave kažejo, da kolikor bolj je zdrava nosečnica, toliko verjetneje je, da bo zdrav tudi njen otrok. Žal pa je prehransko stanje žensk v rodni dobi celo v Evropi pogosto bistveno slabše od priporočenega. Takšen primanjkljaj ima lahko občutne posledice za materino in otrokovo zdravje. Zato smo v Bayerju razvili Elevit® Pronatal - pripravek vitaminov in mineralov, za uporabo pred in med nosečnostjo ter v obdobju dojenja. Elevit® Pronatal poleg drugih pomembnih vitaminov, mineralov in elementov v sledeh vsebuje tudi 800 µg folne kisline, kar pokrije potrebe pri večini nosečnic. Znanstveno je dokazano, da jemanje Elevit® Pronatala v prvem trimesečju zmanjšuje tveganje za nekatere prirojene napake, med drugimi za spino bifido in druge resne nepravilnosti, ki se včasih pojavijo. Elevit® Pronatal pripomore k pravilnemu razvoju otroka in zdravju mamice, saj jima zagotavlja nujne vitamine in minerale in je trenutno edini multivitaminski pripravek za nosečnice na slovenskem tržišču.
Jaz sem danes dobila in sem bolj v slabi kozi. Moz ima migreno in ze cel dan lezi, ker mu je noro slabo, Anej tudi ni najboljse volje, saj kdo pa bo v takem vremenu. Komaj cakam, da se znebim te . Cimprej tem bolje.
Evo Anej je ze pokonci.
Čav
no, se spet malo oglašam in vidm, da se naš seznam tako bork kot navijačič veča, kar me zelo razveseljuje, sem imela malce slabe dni, ta žalostne jaz temu pravim, pa potem nisem mogla tako optimistično se vam tule pridružit, no zdaj sem spet o.k. in navijam za vse nas ter vam želim lep dan, pri nas v LJ se sonček že malo kaže, končno
Pozdravljeme, jaz grem pa med navijačice če lahko! Je super videti tolko potimizma na kupu!!! Punce kar tako naprej!!!! Upam da bomo vse kmalu srečke .
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 10.3.2008 11:29:03
tane
ma, jaz od petka nadomeščam kolegico, še danes pa imam potem ful dela in ne morem čvekat, drugače pa ta teden čakam , naj bi jo dobila v petek vendar me že zdaj nekaj čudno zvija, no potem pa živčna vojna a dobim operacijo za april ali ne, telefonijada k 'prijaznim' sestram, pa da končno vem ali se vam lahko pridružim tule al ne. drugače pa sem bila včeraj spet zelo žalostna, sem zapisala že na SS temi, da sem izvedela od dobre prijateljice, da je otroku od njenega brata srček nehal biti 1 teden pred porodom , pa tako smo bili veseli za njiju, ki sta na začetku imela nekaj težav (krvavitve). tko, da punce obljubite, ko zanosimo se ne smemo obremenjevati z negativnimi mislimi in strahom, ker to ni dobro za počutje, kajti konec koncev do zadnjega dne ne veš ali bo vse o.k. ali ne, MISLITI TOREJ SAMO POZITIVNO.