Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zrezki z ananasom in sirom 29.2.2008 10:23:49
|
|
|
|
Hans
|
Jaz naredim piščanca na omako in dodam ananas, zraven riž. Sem pa tudi že popekla piščanca, dala gor anansov kolut in sir ter dala v pečico da se je sir stopil.
|
|
RE: Zrezki z ananasom in sirom 29.2.2008 11:37:27
|
|
|
|
snorlax
|
Jaz sem delala puranje. Njami! Puranje meso sem solila in malo namazala z zenfom. Nato sem zrezke z obeh strani opekla na olju, potem pa malo zalila z vodo, da so se zdušili do mehkega. Ko je voda povrela, sem na vsak zrezek dodala kolut ananasa in tik preden sem dala na mizo, sem dala čez še čez rezino sira za minutko ali dve. Hvala, ker si me spomnila, že dolgo jih nisem jedla. Pri nas smo jedli zraven pomfri. To je eno izmed kosil v pol ure.
< Sporočilo je popravil snorlax -- 29.2.2008 11:38:34 >
|
|
RE: Zrezki z ananasom in sirom 29.2.2008 11:44:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Puran se mi zdi da najbolj paše. Zraven pa riž.
|
|
|
|
RE: Zrezki z ananasom in sirom 29.2.2008 12:01:56
|
|
|
|
MARTINŠČICA
|
Jaz pa piščančje/puranje zrezke začinim in popečem z obeh strani, nanje položim rezino sira, kolut ananasa in dam peč v pečico. Sir drži skupaj meso in ananas. Ko so pečeni, dam v luknjico anansa žlico brusnic ali domače drenove marmelade. Tako vse skupaj pride bolj sladko kisla varianta. Poleg ponudim omako iz kumar/bučk in sladke smetane, riž ali pire krompir in solato.
|
|
RE: Zrezki z ananasom in sirom 29.2.2008 12:06:28
|
|
|
|
Anonimen
|
U ful dobr se sliši.. Bom probala.. Kako pa naredite zraven mal omake?
|
|
|
|
RE: Zrezki z ananasom in sirom 29.2.2008 12:47:24
|
|
|
|
kaya2007
|
omako bi jaz naredila iz sladke smetane...mmmmm, se dobro sliši, to bomo jutri jedli!
|
|
|
|
RE: Zrezki z ananasom in sirom 29.2.2008 12:54:03
|
|
|
|
pikecpokec
|
Bomo probali v nedeljo. Aja, a vi daste gor ananas iz kompota? A se lahko da tudi svež ananas?
|
|
RE: Zrezki z ananasom in sirom 29.2.2008 12:58:47
|
|
|
|
Anonimen
|
kaya, kako boš pa naredila omako iz sladke smetane? Kar surovo smetano al kako? Jaz jo vedno delam iz gob in kisle smetane, sam se mi zdi, da to tukaj zraven ne bo šlo..
|
|
|
|
RE: Zrezki z ananasom in sirom 29.2.2008 13:35:59
|
|
|
|
TIA22
|
Jaz pa dam zrezke v stekleno posodo, jih solim in polijem z sladko smetano, ko je na pol pečeno pa dam še ananas. Lahko pa marelice tudi-je zelo dobro. Zraven pa skutine štruklje in šopsko solato.
|
|
|
|
RE: Zrezki z ananasom in sirom 29.2.2008 17:29:04
|
|
|
|
kaya2007
|
kako to misliš surovo smetano? pač zalijem zrezke s smetano, med tem ko jih pečem..potem pa malo počakaš, da se malenkost zgosti. lahko dodaš še sir ali malo parmezana za okus, lahko gorgonzolo-k ananasu seveda ne
|
|
|
|
RE: Zrezki z ananasom in sirom 29.2.2008 17:32:57
|
|
|
|
kaya2007
|
Aja, a vi daste gor ananas iz kompota? A se lahko da tudi svež ananas? jaz bi skoraj raje dala svežega...no, odvisno od kvalitete seveda
|
|
|
|
RE: Zrezki z ananasom in sirom 29.2.2008 17:38:40
|
|
|
|
Gina
|
Jaz sem pa zadnjič jedla nekaj izredno dobrega. Puranov zrezek so popekli na plošči, posolili, dodali kolobar ananasa, še malo popekli in vse skup položili na svežo rukolo. Zraven pa pomfri, oz. pečen krompir. Vse skupaj je trajalo 10 minut, sem zraven stala, ko so pekli. Njami, njami, njami.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Gluten oziroma žitarice uvajajte postopomaMarsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?