|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
8.3.2008 11:32:05   
Anonimen
Čestitke Ines in Špeli za prvo svečko! user posted image

Za vse bubane en kup pikapok!

Jure je bil tudi nekaj bolančkan - je imel neko virozo, 2-3 dni visoka vročina, ki ni padla niti če sem mu dala svečko... ampak da nes je že bolje. Pa upam, da se bomo naspali za vse nazaj. Danes moj mož kuha kosilo - redki trenutki, vredni omembe (na prste ene roke lahko preštejem kolikokrat je že skuhal).

Pa vsem vam čestiotke za 8. marec! Jure vam pa pošilja eno rožico!

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil jjasna -- 8.3.2008 11:33:14 >

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 551
8.3.2008 11:38:35   
Sibil_
Tinaaja-to meni nič kaj dosti ne pove.Sem mislila v stilu blizu česa-kakšnega faksa itd, da se lahko oddaja pa to...user posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 552
8.3.2008 11:42:10   
draja
Jooooj kolk sem srečna: danes je v Postojni privekal na svet mali Justin, sinček moje drage prijateljice user posted image user posted image user posted image . Veselim se z njo in obujam spomine! Živi je oproščeno zbujanje, saj je očitno vedela, da prihaja na svet njen prijateljčekuser posted image .

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 553
8.3.2008 12:03:47   
skačica
sem jaz prej pozabila. Tudi jaz vam želim lep 8. marec. Pustite se razvajati.

pikca- user posted image user posted image user posted image user posted image  za Jernejčka, sej je bolje, da greste pokazat.

Iza spi. Zdej gre vsak dan spat ob 12-ih in spi tam nekje dve uri, danes je mrknila prej, ker je včeraj rogovilila do 23-ih. Sem mislila, da se mi bo zmešalo.
Jaz sem že pospravila in posesala, kosila ne bom kuhala za naju, bo mož kar pico prinesel(Iza pa bo jedla govedino, pire kromopir s špinačo).
Popoldne se pa gremo menit za Izin RD (naša družina je tako velika, da jih v naše stanovanje ne morem spravit- jaz 3 sestre in brata s familijami, on enega brata s familijo, babici, dedek) bomo verjetno imeli feštico na turistični kmetiji, kjer bomo sami, kuharica bo kuhala samo za nas in sobo bomo okrasili po naših željah. Bomo videli kako se bomo zmenili. Naslednji dan pa bomo imeli kak narezek in torto za prijatelje kar doma. No sej to je vse samo še v moji glavi, ampak upam, da bo tako.

Sicer imamo pa zdele pri nas kar pestro. Prejšnji vikend je sestra praznovala 25 let, jutri stric 60 let, naslednjo nedeljo najina nečakinja 5 let, potem je velika noč, nato praznuje moja Iza in nekaj dni potem še moja najmlajša sestra. Euri kar letijouser posted image , feštice se pa tako vrstijo, da imamo vse vikende polno zasedene.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 554
8.3.2008 12:04:28   
skačica
draja- čestitke tvoji prijateljici za sinčka.user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 555
8.3.2008 12:06:17   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR

Tinaaja-to meni nič kaj dosti ne pove.Sem mislila v stilu blizu česa-kakšnega faksa itd, da se lahko oddaja pa to...user posted image

na TIS-u imas vso infrastrukturo gor..........

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 556
8.3.2008 12:43:32   
Sibil_
Saj sem gledala pa nič kaj ne vidim-jaz sem bolj leva za to, priznam.Kaj je katera marčica iz MAribora oziroma tam kje?Zdaj gledam namreč tam...user posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 557
8.3.2008 12:47:02   
pocka
ojla
naprej bi rada čestitala današnjima slavljenkama Špeli in Ines za 1. svečko!user posted image user posted image

pikca - pikapoke za Jernejčka, da čimprej minejo te noriceuser posted image user posted image user posted image

sibil - tudi Lukasu pošiljamo polno pikapokuser posted image user posted image user posted image ,da se čim boljše izide tale zadeva

draja - škoda za stanovanje,ma saj se bo pa kako drugo, še boljše od tega našlouser posted image

jjasna - lep Jure, pravi šarmeruser posted image

tejčica - držim pest,da ti uspe dobit tole službico

bebevita - a mi lahko prosim poveste kje tele zadeve kupujete, bi tudi probali.

uf...skoraj sem pozabila, tinaaja, čestitam za končni izbor tricikla, moram pa reči,da si me kar presenetila z izbiro

Mi smo pa pridno začeli z odstavljanje. Dojim jo samo še pred spanjem, ampak se samo pocrklja bolj ali manj. Ostale mlečne obroke smo zamenjali s KM in zaenkrat ni bilo nobenih težav (tok tok tok). Taja ne kaže, da bi pogrešala zizo, sem prav vesela. Bo pa verjetno problem,ko bomo hoteli ukinit tole cartanje na zizi pred spanjem, tako,da s tem kar malo odlašam. Tiste,ki ste ravnokar uspešno odstavile otročke (Draja, Naomi, Dskubin)pa čestitam za tale pogumen korak.user posted image user posted image user posted image

Taja že par dni proti jutru začne ful kašljati, se prav sliši tisto sluz po grlu, a ima kater kak nasvet, kako omiliti zadevo? Dajem ji obkladke od kamilic na prsa, pa sirup Prospan smo nabavili...tist,ki imate izkušnje, kako prepoznamo kdaj pride do bronhitisa?user posted image

Zgleda pa,da tudi nas nakej zobki matrajo, pred par dnevi je pokukal ven še 8. zobek, ampak se še vedno nekaj jokca v spanju, pa to,...tako,da sumim,da so že kočniki na poti.

Grem kosilo dokončat,popoldne pa greva z mami v gledališče gledat 5žensk.com....

lep 8. marec vam želim.

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 558
8.3.2008 13:02:45   
sezam
Špela in Ines - čestitke za . svečko

za vse mamice pa
user posted image

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 11.3.2008 11:32:51 >

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 559
8.3.2008 13:12:58   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: draja
In tko lovim zadnje minute dneva, da opravim svojo RR dolžnost.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem ti pa pozabila zaželeti, da sedaj se "pocrklja" s hrano, ki je skoraj  leto nisi smetal. PRIVOŠČI si, kar ti poželi srce user posted image
Pa čestitki tvoji prijateljici za sinčka user posted image
dojenje - tudi mi smo ukinli nočno/jutranje dojenje user posted image  Sedaj se dojiva le še zvečer pred spanjem. Sicer se proti jutru zbudi, vendar hitro zaspi nazaj (sva pa ugotovila, da je bolje če se ponoči moj oglasi in ne jaz, potem res takoj zaspi user posted image )

Kr_enamami - davki, davki mene "mučijo" user posted image user posted image

torta - evo, pri nas že čaka v hladilniku user posted image  Jaz sem  naročila, eno sem pa sama naredlia (prejšnji teden)

IZVIRNO SPOROČILO: skačica
Euri kar letijouser posted image , feštice se pa tako vrstijo, da imamo vse vikende polno zasedene.

Se tudi podšišem po to - ko mi zaključimo, ima oče god, pa potem tašča 60. let, potem nečak 2 leti in moj RD (na isti dan user posted image ), ....do 1. maja je skoraj vsak vikend zaseden user posted image

Pikca - dobro opravite user posted image user posted image user posted image

ZdaJ pa kosilo skuha in potem še malo pospravit, pa še kaj speči za jutri user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 560
8.3.2008 13:24:04   
Pikca
... smo že nazaj, dobili antibiotično mazilo za gnojne norice, če bi bilo veliko gnojnih + visoka vročina pa bo dobil antibiotik... in še Fenistil kapljice proti srbenju nam je predpisala... Claritin, ki ga imamo doma, je od 1 leta naprej... zgleda pa danes tako (se ga je še zdravnica ustrašla):

user posted image

Draja, čestitke za tvojo prijateljico in malega Justina!

< Sporočilo je popravil Pikca -- 8.3.2008 13:33:46 >

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 561
8.3.2008 13:53:24   
skačica
ooooooo pikca res izgleda grozno. Bogi Jernejček, kaj ga mora srbetiuser posted image .

Jaz sem mojedva napokala in sta šla- v Direndaj pa v Merkatorja po plenice ipd.., jaz se bom pa kar sama lotila ppt-ja. Pa da vidim kok sem kej pametna.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 562
8.3.2008 15:32:32   
sezam
Pikca - ojojo, res grozno zgleda user posted image . Upam, da čimprej izginejo user posted image user posted image
Vidim, pa da niste več brez laskov user posted image

jjasna - Jure, hvala za rožico user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil sezam -- 8.3.2008 15:33:37 >

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 563
8.3.2008 19:21:20   
K_a_t_i
user posted image user posted image user posted image Špela & Ines, čestitke za enkico user posted image user posted image user posted image

Tricikli - jst sem se sicer odločla, da ga ne bomo imeli, ampak tašča in tast tega nista vedela. Zdaj imamo takega http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=127347 (druge barve). Mislem, da bo vseen kar prav prišel (čeprav danes ni blo videt prav nobenga navdušenja user posted image  - mogoče mu bo zunaj bolj kul). Smo se pa odločili, da ga pospravimo kar v kolesarnico  - saj je kolo, a ne? user posted image

Joj, bogi Jernejček user posted image user posted image user posted image , Jure je pa ful hud na slikcah user posted image .

Žabika, danes popoldne je Žigu uspelo zamenjat kanal na tv - mislem, da ma en poseben čut - je zgleda hotu taščo gledat user posted image .

Evo, dost me mate!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 564
8.3.2008 19:50:46   
cv105
user posted image  živel AFEŽE!! nageljna sicer nisem našla ampak mi boste vse zaprisežene že oprostile ...

to je tradicionalni praznik, ki se tiče tako moža kot žene ... žena ima praznik, mož pa (v gostilni) praznuje ... tako namreč pravi moja babi ... bo že vedla, pri svojih 83 letih ... user posted image

nič, imejte se skrajno lepo ... grem praznovat, kolkor ga je še ostalo user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 565
   [Brisano sporočilo]
8.3.2008 20:50:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu cv105)
  Neposredna povezava do sporočila: 566
8.3.2008 21:20:31   
Žabika
kr_enamami: glede tistih natezovalnic; no, jaz nisem najbolj za. Lahko enkrat kaj na to temo rečeva. In super da M bolje spi. Sej se bo navadil fant.

Jure: hvala za rožico! Kako si luštkan!

Kati: Žiga me mora očitno vsaj enkrat na teden videt!

Pikca: ma bogi Jernej, kako je pikast. Upam, da kremica pomaga, da ne bo treba AB-a.

No, danes smo pa pri nas ponoči vsi trije jokali. Hana se je drla 1,5h kot da bi jo kdo iz kože dajal v vseh položajih, Lupus je jokal, ker je ona jokala, jaz pa ker sta onadva oba. Ma res sem milsila, da se mi strga. Dobri ste tisti, ki to večrat doživite in zdržite. Nevzdržno stanje sem zaključila z uporabo nasveta ene od vas. Hani sem dala za polizat v Calpol namočeno žličko, jo dala v posteljo in po 10 minutah je zaspala in spala nadaljnih 5 ur. Kaj jo je dajalo, ne vem. Zobka novega ni, lahko pa se je kakšen prebijal. Kaj pa vem.
Dan je minil super, Hana je bila cel sonček. Joj kako veliki so tile naši škrati že. Zdele se mi zdi, da gre pa čas res prehitro. Do zdaj je bilo ok, zdej so pa tok luštkani, da že kar vem, da bo to obdobje prekratko oziroma, da bo prehitro minilo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 567
8.3.2008 21:32:39   
Žabika
Tole je pa hanina nova zabava.
user posted image

Spleza v predal, odpre sosednji predla in meče ven, pa spet pobere, meče not, ... Že dolgo nazaj sem se odločila, da bosta ta dva predala njena, ampak nisem pa pomislila, da bo notri lezla. Upam, da predal ne bo popustil, ker drugače bo imela samo enega še.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 568
8.3.2008 21:35:38   
Žabika
A gledate vrhunski ples???

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 569
   [Brisano sporočilo]
8.3.2008 21:36:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Žabika)
  Neposredna povezava do sporočila: 570
8.3.2008 21:57:56   
tejčica
Jernejček, ma bogi malček, saj je čisto posut z noricami.user posted image  Držim pesti da bo mazilo pomagalo in ne bo poteben AB, pa da bodo pikice čim manj srbele.user posted image user posted image user posted image  

Sonchek, super da Anej že uživa v vrtcu.user posted image  Pa naj bo ponedeljkov štart v službi čim manj naporen.

Lejci, fešta uspela? Ines uživala?

Draja, user posted image , ma pri vaših nočeh človek ostane brez besed.
Amy, super da gre tudi vama z Elo odstavljanje brez težav.user posted image
Jjasna, ma je dober Jure!!!user posted image user posted image user posted image  Ta ne bo imel težav pri osvajanju.user posted image

Skačica, Sezam, uf, vam pa res ne bo dolgčas pri tolkih feštah. Mi imamo nekaj takega poleti, ko imamo v roku enega meseca 10 rojstnih dnevov.user posted image  
Pocka, lepo te je spet brati. user posted image  za uspešno uvajanje KM. Glede kašlja in bronhitisa ti pa ne vem svetovati. 

Hana, user posted image user posted image user posted image user posted image .

Prav vsem želim mirno noč.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 571
8.3.2008 22:09:50   
Encijan
Špela se zahvaljuje za čestitke za 1. svečko. Ker se že dolgo nismo nič pokazali, pa naj to danes malo popravimo s kratko fotozgodbico.

Evo, takšno tortico je dobila Špela za Enko, brez mleka in jajc, tako da sva si jo lahko privoščili obe, tud mami. Za ostale je bila klasična varianta v podobni obliki. Povabljencev je bilo malo, pa še ti se zaradi različnih zdravstvenih razlogov niso udeležili praznovanja, tako da ga bomo najbrž še 2-krat ponovili... Moja mami ima grozne težave s hrbtenico in leži, ena svakinja aprila pričakuje naraščaj, družina druge svakinje pa ima nekaj podobnega kot rotavirususer posted image user posted image user posted image   user posted image

Takole pa Špela sama papca kosilo,, če ji le uspe priti do posodice. Kadar imamo kašico, ji raje še sama dajem, če pa se lahko je po koščih, vsaj začne sama, pa ji potem pomagamo dokončati. No, tokrat si je postregla kar sama in potem sem ji seveda pustila, da uživa. Očitno je napočil čas za spremembo. user posted image

Moram malo skrajšati, ker tipkam  z eno roko (danes že imamo 1. bujenje, trenutno mi spi na rami.) Takole pomaga mamici pri pometanju...user posted image

Takole nazdravljamo -  z vodo, da ne bo pomote. Na obisku pri mojih je pila iz štamperla in smo ga dobili kar za domov, zdaj redno pije iz njega, pa še iz  magičnega kozarčka  zdaj tudi že znamo user posted image user posted image user posted image user posted image

Tole sem vam pa dolžna še za nazaj - namreč sem potem po vaših priporočilih vendarle naročila škatlo za igrače in to je bil nakup meseca, saj smo poleg tiste uporabili tudi embalažo, tako da ima Špela zdaj tunel, ki ga veselo uporablja v najrazličnejše namene, razen za plazenje, skrivanje, vožnjo avta, škatlo poriva pred sabo in hodi za njo. Pa tudi sama škatla za shranjevanje igrač je super, me ima da bi naročila še tisto za pod posteljo.
user posted image

Sem hotela še par stvari pokomentirat, pa prebrat za nazaj, pa ne bo šlo, no, morda še kaj preberem, saj Š. kar spi, očitno ji je na moji rami ful udobnouser posted image .

LP

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 572
8.3.2008 22:55:49   
tejčica
Lepotička Špela.user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Encijan
Pa tudi sama škatla za shranjevanje igrač je super, me ima da bi naročila še tisto za pod posteljo.

TE ima BC do 22.3. v akciji.

(odgovor članu Encijan)
Neposredna povezava do sporočila: 573
8.3.2008 23:00:18   
tejčica
Encijan, kako pa ste zadnjič opravili na 2. testiranju za alergije?

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 574
8.3.2008 23:22:34   
Encijan
Tejčica, Špela se zahvaljuje za kopliment, na testiranju pa smo žal odkrili še nove stvari, problem naj bi bile banane, češnje in grapefruit... Nič zdaj pa greva v posteljo, se je zbudila...

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako otroka motivirati za domača opravila ...
Se sprašujete, kako bi kar najbolje spodbudili otroka k opravljanju svojih dolžnosti. Da vam ne bi bilo potrebno vsako s...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?