Anonimen -> RE: Prigode marčkov in marčic 007 (24.2.2009 22:18:54)
|
danes pa se dogaja :) Mi smo bili popoldan na sprevodu v Kranju, smo sicer malo zamudili, ker je Livija spala tako dolgo, ampak je bila klovnesa Avgustina prav lustna.... Livija je bila cebelica, nimam pa niti ene fotke, ker je nisem mogla nikjer fotkat, ni bila pri miru.. no, bila je bolj osa kot cebela ;) Brina - lustna punca! Pa tako dogle lase imas, da ze copke nosis! Mi redno vozimo k frizerju, zelim si pa, da bi imela dolge.... tako, da samo spice ostrizemo.. Draja - super novicka!! Cim manj slabosti in lepo nosecnost! Ziva je faca - Buka! Livija se pa se vedno spomni mojega trebuha.. vskaic ko vidi kaksno nosecnico v reviji, rece, da sem to jaz.... :) Drugace nam tudi dogaja... sem odjavila Livijo z vrtca (se niti noter ni prisla ;) ), pa delam album s fotkami premajhnih oblekic, da jih bomo prodali.... pa iscem koga, ce bi hotel premajhne oblekice, da se jih znebim... Pa se ena nesreca se nam je zgodila.... Livija se je nosila na stuporamo in mi padla dol na hrbet... na sreco ji nic ni... Ko sedaj premisljujem, kako se je stvar zgodila, se mi zdi skoraj neverjetno.... no vazno, da je OK... Zan- cestitke za 2. rojstni dan!
|
|
|
|