Žabika -> RE: Prigode marčkov in marčic 007 (20.12.2008 22:28:43)
|
Ojla - še sem tukaj! A me je kdo pogrešal??? Nam dogaja, tako kot vsem vam. Hana napreduje s svojim govorom, cca. en mesec že (spet) spimo cele noči (hvala Naomi!!!!!), zjutraj vleče tako dolgo, da zamuja v vrtec na zajtrk, čez vikend pa jo nekaj meče pokonci, ampak obvezno pa vsaj do cca. 7:30 potegne, tako da se lahko vsaj malo naspim. Zadnje dni (pre)močno uveljavlja svojo voljo, ampak upam, da ji postavimo stvari v glavi na pravo mesto. Ona se je zdaj odločila, da ne bi hodila in se ukoplje in se ne premakne. Pa že tako fino je hodila, zdaj pa ne in ne. Če na sprehod pelje kakšno svojo žival, se vsaj malo od bloka premaknemo, drugače pa ne pridemo prav daleč. Zadnjič mi je v mestu potegnila ven ta zadnji živc in sva imeli doma potem težke debate, na koncu pa sva obe jokali. Upam, da hitro mine ta faza. Drugače pa; zabave so za mano, čakam še kakšno babjo na kuhancih, pa seveda dva lepa večera. Darila so večinoma kupljena, smrekica stoji že nekaj časa, piškoti pa so naročeni [sm=jezicek.gif]. Okoli mene se spet nove nosečke nabirajo in zaenkrat še upam, da se spet kaj ne nalezem. Bi še malo počakali. Včeraj sem po dolgem času (od maratona) spet tekla in sicer na Božičkovem teku in je pasalo. Upam, da sem zdej kašelj res stran nagnala in da začnem migat, ker se redim. Pa še info o Lupusu: še vedno je z nami, zdravstveno stanje še čist ok. Dohtarji pravijo, da je fenomen. Bula je gromozanska, ampak očitno raste res samo na ven in ga zato ne moti. Tudi kri ima kot kakšen mlad kužek. Skratka - korenina! PIKEPOKE BOLANČKOM!!!!! Tudi Hana je nekaj bruhala v četrtek ponoči (itak da sva imela oba zabavo), zdaj je pa sicer čisto ok, živahna, dobrovoljna, samo nekaj malo je (to, da danes škampov ni hotla jest pove, da nekaj ni čist ok). Upam, da se v kaj ne razvije, glede na to, da je pol vrtca bolanega (trebušne viroze). Kratko poročilo, lep pozdravček vsem, pa se še kaj javim do praznikov!
|
|
|
|