Anonimen -> RE: Prigode marčkov in marčic 007 (4.11.2008 14:44:27)
|
hej hej, Peter skopan spi, Livija v varstvu, jaz pa nabiram moci, da se lotim bombe, ki je padla k nam v stanovanje. [sm=smiley36.gif] Zdaj vidite, za kaj imamo pri nas Petra.... [img]http://shrani.si/t/t/K5/2VkHsJ6c/img7266.jpg[/img] Tinaaja - [sm=bravo.gif] za soping. Mi imamo od velikih stvari za zamenjat samo stedilnik in se to bomo pisali Bozicku, da nam prinese. Drugac smo se pa omejili na doloceno vsoto na osebo in v tem okviru iscemo oz. narocamo darila. Predvsem gledamo, da so prakticna. Moj brat je lansko leto dobil ene 10 parov copat za obiske [sm=smiley1.gif] in je skoraj s stola padel... Lego plosce - mi imamo tri velike zelene in nam vse prav pridejo. Gor se zgradi hiso ali pa predstavlja ZOO, da se zivalce gor sprehajajo. Uporabljamo jih tudi zato, da malo stabilizirajo tirnice od vlaka... so pa res drage ko [sm=hudicek1.gif] Quelle - ali bo katera narocala pri quelle in ali se lahko zraven pristulimo. Radi bi imeli lego most za zeleznico, ki je pri Q. noro cenejsi... IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja Ja dojita Pikapola, pa dajadada Jaz dojim samo Petra. Livija se je vdala v usodo, ceprav se mi vcasih zdi, da bi kar prleltela in se priklopila, ko se Peter odklopi. [sm=smiley36.gif] IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja A se kateri sanja, kje je ta Ikea v celovcu? Ce prides iz Slo cez ljubelj..??? gres proti avtocestnemu izhodu Klagenfurt Ost (mislim, da je ista smer za letalisce). Sem pa prerpicana, da bo na pomembnih kriziscih oznaceno, ker racunajo na slovenske kupce. Imas pa tudi mini zemljevid na njihovi strani. Dajadada in Anja - [sm=pikapoka.gif] [sm=pikapoka.gif][sm=pikapoka.gif][sm=pikapoka.gif][sm=pikapoka.gif] za bolnike in za vas.
|
|
|
|