Anonimen -> RE: Prigode marčkov in marčic 007 (25.10.2008 10:39:53)
|
Spanje... Sej ne vem kaj je bolje, da prespi celo noč in se zbudi ob 4-5 uri, ali pa da se zbuja celo noč in spimo do 8-9 ure? No, mi smo tisto drugo. Spat gre ob 8-9 uri zvečer in se ornk zbudiva okoli 8-9 ure zjutraj. Ampak ponoči se zbuja tud po 10-krat. Enkrat išče zajčka, potem ko najde enega hoče imet še drugega (spi z dvema, je hudo če se kateri še suši, ker se je "kopal" v pralnem stroju), al pa je kam tko zakotalil dudo, da jo ne najde. Pol pride spat k nama, pa enkrat kliče "oči", drugič mene. Potem bi pa sred noči on "pupu", ampak ponavadi ni zadovoljen z "boka" (voda) in je treba dol po mleko in nekako spimo do 6 ure, ko bi spet "pupu" mleko in potem spiva s kakšno prekinitvijo do 8-9 ure. No, včasih se pa za 2-3 ure ponoči kar zbudi, ampak ga ignoriram, ker sredi noči pa ne mislim vstajat in se z njim igrat. Spi pa itak večinoma pri nama - imava njegovo posteljico poleg najine zakonske postelje, tako da se samo zvali čez očija in spi na sredini, potem pa gre oči spat na njegovo posteljo, da se ne gužvamo preveč. Se je pa že zakotalil preko svoje postelje in čez najino na tla in je tolk joku, ker ni vedel kaj je bilo (se full premetava, brca in kotali v spanju) in na koncu me je še pobruhal... Tako, da če spim v kosu 3 ure ponoči je že rekord, poleg tega pa sedaj kr naprej hodim lulat ponoči. No, bom pa v "formi", ko pride na svet nov član.
|
|
|
|