Žabika -> RE: Prigode marčkov in marčic 007 (24.9.2008 22:28:49)
|
Hoj, hoj! Vidim da se bolančki počasi nazaj sestavljajo - super, super. Žiga hoče imeti pri 2 letih že vse zobe - čestitke. Pri Matiji v vrtcu imajo dobre ideje - bravo, bravo. Živa, bravo za spanje. Risanke so pri nas zakon, še najbolje je pa to, da jih imam tudi na IPhone-u. Danes sem cel City park okol obrnila, Hana je pa sedela v vozku in gledala Fifi (nora je na Fifi, meni je pa tudi daleč najbolj všečna risanka). Bombažki, kravica Katka - BV. Za tiste, ki jih zanima: moje dojenje; konec le tega. Vam napišem potek: eno soboto se oči odloči, da bo on uspaval Hano. Hitro mu uspe, v nedeljo ponovi, v ponedeljek je službeno odsoten, poskusim jaz, a Hana zahteva dojenje. Polne in že malo boleče dojke izprazni, zaspi. Naslednje dva večera spet nastopi oči, mleko se ne dela več in Hana je na dojenje pozabila. Popolnoma brez težav sva zaključili. In še zaključek: vse je v mamini glavi, otroci niso odvisni od dojenja. No vsaj moje mnenje. Aja, ste me pa malo na službo spomnile s temi menjavami kolkov. Samo toliko, v vednost, da je velika razlika med menjavo kolka zaradi travme - zloma kolka in degenerativno spremembo sklepa - artroza. Kje najbolje operirajo? Uf, težko bi rekla [sm=smiley1.gif], vem pa kje bi imeli dobro fizioterapevtsko obravnavo.[sm=smiley2.gif] Srečno vsem, ki jih to čaka kmalu.
|
|
|
|