Katastrofe in Amerika (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Bela -> Katastrofe in Amerika (30.1.2005 8:58:18)

Neverjetno, a po nekih podatkih sem izvedela, da imajo američani naprave za sprožanje potresov z elektromagnetnim valovanjem:zmeden:, po načrtih Nikola Tesle...in še veliko drugih sredstev za tovrstne vragolije, od bolezni itd

In da v Aziji, kjer je bil epicenter so imeli dve leti nazaj v podmornicah američani vojaške vaje ...pravi se da je možno da so oni kaj prištimali

Če tako pomislim, se res povsod po svetu dogajajo čudne stvari, o Ameriki je pa res malo tega slišat, nevem no?

A ve kaj sledite tem stvarem, veste kaj več?

buča -> Katastrofe in Amerika (30.1.2005 9:21:27)

Nč ne vem o tem,verjamem pa,da so Američani vsega sposobni.Ne maram jih,ker mislijo,da bo enkrat svet ena velka Amerika.A si slišala kaj čaka Slo in Aut,to leto?Baje veliko močnih potresov...:zmeden:

Bela -> Katastrofe in Amerika (30.1.2005 9:36:15)

Ja sem slišala...rušilni potresi, kar groza me je:(

buča -> Katastrofe in Amerika (30.1.2005 9:39:46)

Med štoke se bomo skrival...Boga moja Pika...kaj vse čaka naše sončke:zmeden:

Bela -> Katastrofe in Amerika (30.1.2005 9:44:53)

Dokler si sam te prav nič ne briga, ko pa imaš enkrat otroke je polno skrbi, noben si ne želi, da bi se jim kaj zgodilo.
Jast nism bla nikoli panična, poleti pa ko je tle bobnelo od potresa, sem dva dni oblečena hodila spat z pripravljeno potovalko za ta malga, da jo kr popihamo...moj se je čudu, da kaj mi pa je?

india -> Katastrofe in Amerika (30.1.2005 10:13:23)

Po mojem so američani res vsega sposobni,jaz jih tudi ne maram, ker mislijo, da so ne vem kaj, pa da so najpomembnejši ipd. A če bi bili malo pametnejši, bi bili kar tiho, saj imajo v bistvu najrevnejšo zgodovino na svetu, a to takim puhoglavcem,kot so oni, ne pomeni nič.

Jaz bi pa glede teh potresov rekla takole: motiti se je je človeško, tako da verjamem, da je ta stric pač naredil eno napako in da o tem potresu ni vredno razmišljati. Punce, živeti je treba kvalitetno, strah pa ni kvaliteta ampak ovira!!!!:rozica::rozica::rozica::rozica:

.ču -> Katastrofe in Amerika (30.1.2005 11:00:31)

Sama tud o tem dost razmišljam,odgovora na eno vprašanje pa nikol ne najdem:ups:

Od kje si oni:hudicek: jemljejo pravico,da lahko urejajo cel svet:zmeden2:A mi zna to kera razložit:zmeden:

Se pa čist strinjam,da so vsega sposobni:grrr::grrr:,na žalost:((

Lepo,sicer mrzlo nedeljo:rozica:

ZARA -> Katastrofe in Amerika (30.1.2005 11:21:06)

ola...kje si to brala,Bela...dej kaksen link prpopej,plizzzzzzzzz!!

Anonimen -> Katastrofe in Amerika (30.1.2005 14:57:56)

Ja, tisto o tem, da naj bi Američani potres v JZ Aziji zrihrali, sem tudi že slišala. Tisto prognozo potresa v Sloveniji so pa že zanikali, menda da nihče na svetu nima take naprave, da bi to lahko določil.

Bela -> Katastrofe in Amerika (30.1.2005 15:05:52)

Zara bom zrihtala, meni to moj dragi poroča, bom ga prašala za linke, ampak kasneje ker ga zdej ni.

kimi -> Katastrofe in Amerika (30.1.2005 19:00:56)

Bela tudi tale tsunami so sprožili znanstveniki...kdo pa. Na sje preveč na svetu in nas bo potrebno izpraznit...taka je resnica in če narava sama ne poskrbi za to bodo pa ljudje...

neja -> Katastrofe in Amerika (30.1.2005 19:32:37)

Jaz pa mislim, da ni treba vsega verjet, kar se bere po netu. Moje mnenje glede potresov je, da jih res povzroča človek, ampak ne neposredno, saj se narava več ne zna branit pred vsem hudim, ki ji ga povzroča človek, zato pa prihaja do vedno večjih katasrof po vsem svetu.
Enkrat bo moralo priti do popolnega uničenja (ki pa se ga mi verjetno niti slučajno ne bomo včakali), da bosta lahko narava in človek spet normalno zadihala.

LP

Stran: [1]