|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   MOZART
30.1.2005 1:08:02   
NENAJANI
Za katero Mozartovo simfonijo pravijo, da je za otoka najboljša takrat, ko je še v bušiju?:zmeden2:
Če katera ve, bi prosila za pomoč!
:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   MOZART
30.1.2005 7:31:09   
jagoda
Dobi se tud CD Mozart for babies! Adam ga ima ful rad. Umiri se , ga posluša in se zraven pridno igra!

(odgovor članu NENAJANI)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   MOZART
30.1.2005 12:31:14   
Anonimen
Gre za Beethovnovo simfonijo, pri Mozartu pa so to variacije in tema "Oh, kako je to hudo".
Veliko tega najdeš v knjigi Mozart za otroke, kjer je tudi seznam slovenskih pesmi, ki spodbujajo otrokov razvoj.

(odgovor članu NENAJANI)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   MOZART
30.1.2005 16:34:28   
@
Ravno berem Mozart for babies, zelo dobra knjiga. Dobi se tudi CD, ampak še ga nimam. Moja sestra je vzgojiteljica in mi ga posodila iz vrtca, sicer pa se mogoče dobi kupiti zraven knjige ali pa ga imajo v knjižnicah - velja vprašati.

Sicer pa imam še en cd, ki je bil zraven pampersk - različni skladatelji. Ampak bojda je Mozart res nekaj posebnega in ga imajo otroci še posebej radi - preproste melodije z bogato spremljavo.

Iz Avstrije pa sem od kolegice dobila še en zanimiv cd - kako otrok sliši to glasbo in pogovore v trebuščku - noroooo vam rečem. Mamice, ve kar prepevajte, se pogovarjajte z žabiji, vrtite vam ljube pesmi, po 1o minut klasike na dan, pa tapkajte po trebuhu prijazne ritme... vse to naši malčki poslušajo in se odzivajo. In ko bodo prilezli na svet, jim bodo prav te melodije in glasovi novo okolje naredile bolj domače in prijaznejše!

papa, Afna (32T)

(odgovor članu NENAJANI)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   MOZART
30.1.2005 22:26:49   
Kati S
Oj!
Mislim, da je vse, kar je Mozartovega, čisto ok. Najboljša klasična glasba je iz obdobja klasicizma, ker so si skladatelji še posebno prizadevali pisati glasbo, ki ugaja človeškemu duhu in telesu. To pa so dela Mozarta, Haydna in Beethovna (deloma, ker je potem prešel že v romantiko). Mozart je napisal 41 simfonij in mislim, da so vse primerne. Če si pa že ful izbirčna, si raje omisli tiste v duru, kot pa tiste v molu (npr. št. 41). Jaz sem poslušala vse velikane klasične glasbe, ne le Mozarta. Čez dva meseca grem rodit in s sabo bom vzela Mozarta in Rossinija - ker imaš baje lahko pri porodu glasbo po želji. Meni se zdit tadva najboljša rešitev. Sem diplomirana glasbenica, zato mi kar verjemi, da ne boš zgrešila, če boš poslušala karkoli od Mozarta. Pa srečno!

(odgovor članu NENAJANI)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   MOZART
31.1.2005 18:22:03   
Anonimen
Baje, da se tu ne govori o kvaliteti glasbe, ampak o tem, da prehaja trebušno steno in jo otroci slišijo tako kot je predvajana in ne samo kot šume.
Takih je samo nekaj simfonij in skladb.

(odgovor članu NENAJANI)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?